IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от
    Има много агенти тука
    ...и после що сме спамили и сме говорили глупости ....ми ей за това ...
    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      добре бре кара дере като си казал, кара дере да бъде. ефче и наивника ще ги доведа лично.
      Тц, измятам се, без Алън няма да доплувам
      Лека нощ, Господа (и Дами) !

Коментар

• добре бре кара дере като си казал, кара дере да бъде. ефче и наивника ще ги доведа лично.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Лека от мен. И утре трябва да се задоволя с нещо около София
          Околовръстното ???

Коментар

вземай съвети от алън. той знае накъде е тренда. до август може да станеш по богат от всички ни заедно.
            Не мога да ви разбера, натрапвате ми някакъв никому неизвестен Алън, а избягвате най-доброто място - Карадере (между Горица и Бяла)

Коментар

• Лека от мен. И утре трябва да се задоволя с нещо около София

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                Август ми е далече, а отговарям на условията - фалирах, освен това съм гладен Чакам ви утре на Карадере в 9.15
                вземай съвети от алън. той знае накъде е тренда. до август може да станеш по богат от всички ни заедно.
                tnm

Коментар

А кък ще стигнеш до там като си фалирал бре? Пеш ли ще ходиш? Трудна работа
                  Ти мене не ме мисли ... има - няма 200 м до брега (ако устискам на талпата)

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                    Август ми е далече, а отговарям на условията - фалирах, освен това съм гладен Чакам ви утре на Карадере в 9.15
                    А кък ще стигнеш до там като си фалирал бре? Пеш ли ще ходиш? Трудна работа

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                      и такова няма ...има две заведения за хранене и 3 магазина ..какво искаш от място което до скоро е било гранична зона ....за това пък доста хора са си понакупили и направили къщички ...
                      Ефче ходил съм много пъти там

Коментар

Стар съм вече за диско аз. На мен ми дай нещо пиЯно бар, бар с тиха музичка
                        и такова няма ...има две заведения за хранене и 3 магазина ..какво искаш от място което до скоро е било гранична зона ....за това пък доста хора са си понакупили и направили къщички ...
                        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

предлагам всяка година август месец да се събираме на семинари за обмяна на опит. тази година в резово, догодина в иракли, по догодина в обзор и т. н. черноморието е голямо, а и други морета има. който от тайфата фалира ще му платиме масрафа. хора сме.

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                            ..да ,за това ...иначе нищо няма/само тишина без бетон поне засега / какво да има ...на теб какво ти трябва ..ако е дискотеки ..със сигурност ги няма
                            Стар съм вече за диско аз. На мен ми дай нещо пиЯно бар, бар с тиха музичка

Коментар

• предлагам всяка година август месец да се събираме на семинари за обмяна на опит. тази година в резово, догодина в иракли, по догодина в обзор и т. н. черноморието е голямо, а и други морета има. който от тайфата фалира ще му платиме масрафа. хора сме.
                              tnm

Коментар

И кво пък има там? За риба и гмуркане ли говорим?
                                ..да ,за това ...иначе нищо няма/само тишина без бетон поне засега / какво да има ...на теб какво ти трябва ..ако е дискотеки ..със сигурност ги няма

Коментар

Working...
                                X