Ще отваряме с гап май при EUR/USD
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобрю ютрю !!!
Тоз някой бях аз !!!!
То няма некоя значима простотия,
дето аз не съм забъркан
Доколкото си спомням за eur/usd беше 40 пипса азиатска сесия ,40 пипса европейска и 120 пипса американскаLast edited by Ебльо Еблев; 05.06.2011, 07:52.Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениевчерашния бар е дълъг 205 пипа >> а днешния засега 192 >> някой беше дал тук средно на ден колко прави eur/usd беше до колкото си спомям 200 пипа средния дневен бар
Тоз някой бях аз !!!!
То няма некоя значима простотия,
дето аз не съм забъркан--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеФинансовият министър Тимъти Гайтнър вече предупреди, че сегашната граница за държавния дълг ще бъде прескочена най-късно в началото на август. Ако дотогава не се намери решение и сегашният лимит бъде повишен, САЩ са заплашени с изпадане в несъстоятелност, което заплашва кредитния рейтинг на страната и стойността на долара.
http://www.glasove.com/article-14015.php
някой от вас може ли да обясни по какъв начин ще бъде заплашена стойността на долара >>> ако рейтинга на САЩ бъде намален ???вече ми се повръща от простотиите на журналята >>> нали като падат облигациите им се качва доходността и от там ще се качи основния лихвен % на ФЕД а от там ще се качи и долара
Освен това на Япония все намалят рейтинга и иената продължава да поскъпва
сигурно защото не са виждали тази графика как като пада от 25 години доходността на 10годишните бондове пада и долара
Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivansemkov88 Разгледай мнениеЗамисляли ли сте се за важността на изхода във търговията? Добрият изход от сделка е много по-важен и труден за постигане от добрия вход. Страшно много мой познати пренебрегват този факт и разчитат страшно много на техническия анализ, докато пренебрегват според мен по-важното -> управлението на капитала.
управлението на капитала , уважаеми колега.
няма нищо общо с изходите. за справка моите, на greedforsuccess и на anonimen komardjiq изходитеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеФинансовият министър Тимъти Гайтнър вече предупреди, че сегашната граница за държавния дълг ще бъде прескочена най-късно в началото на август. Ако дотогава не се намери решение и сегашният лимит бъде повишен, САЩ са заплашени с изпадане в несъстоятелност, което заплашва кредитния рейтинг на страната и стойността на долара.
някой от вас може ли да обясни по какъв начин ще бъде заплашена стойността на долара >>> ако рейтинга на САЩ бъде намален ???вече ми се повръща от простотиите на журналята >>> нали като падат облигациите им се качва доходността и от там ще се качи основния лихвен % на ФЕД а от там ще се качи и долара
Освен това на Япония все намалят рейтинга и иената продължава да поскъпва
те икономистите не разбират от икономика, ко остава за журналиститеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Финансовият министър Тимъти Гайтнър вече предупреди, че сегашната граница за държавния дълг ще бъде прескочена най-късно в началото на август. Ако дотогава не се намери решение и сегашният лимит бъде повишен, САЩ са заплашени с изпадане в несъстоятелност, което заплашва кредитния рейтинг на страната и стойността на долара.
Освен това на Япония все намалят рейтинга и иената продължава да поскъпваХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениефичка, къде е оная тема дето и викахте другата тема
http://forum.investor.bg/forum/showt...t=12295&page=1Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivansemkov88 Разгледай мнениеЗамисляли ли сте се за важността на изхода във търговията? Добрият изход от сделка е много по-важен и труден за постигане от добрия вход. Страшно много мой познати пренебрегват този факт и разчитат страшно много на техническия анализ, докато пренебрегват според мен по-важното -> управлението на капитала.
И винаги съм си мислел, че ако се действа по ТА, то управлението на капитала все пак трябва да е отнесено по някакъв начин спрямо полученият анализ, ама може и да бъркам. Доста съм от скоро на пазара има няма 3-4 месеца и сигурно затова така.
Явно имам още много да уча.
Благодаря за просветлението, започвам да чета.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Замисляли ли сте се за важността на изхода във търговията? Добрият изход от сделка е много по-важен и труден за постигане от добрия вход. Страшно много мой познати пренебрегват този факт и разчитат страшно много на техническия анализ, докато пренебрегват според мен по-важното -> управлението на капитала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение...и после що сме спамили и сме говорили глупости ....ми ей за това ...Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар