IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще отваряме с гап май при EUR/USD
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Добрю ютрю !!!

Тоз някой бях аз !!!!
      То няма некоя значима простотия,
      дето аз не съм забъркан
      Добро да е Реде !!! за друго ми беше мисълта >> някой даде линк на сайт на който имаше статистика за валутните двойки в различните сесии по колко пипса правеха средно на ден
      Доколкото си спомням за eur/usd беше 40 пипса азиатска сесия ,40 пипса европейска и 120 пипса американска
      Last edited by Ебльо Еблев; 05.06.2011, 07:52.
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Туй верно ли бре ? Или се базикат ?

Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
          вчерашния бар е дълъг 205 пипа >> а днешния засега 192 >> някой беше дал тук средно на ден колко прави eur/usd беше до колкото си спомям 200 пипа средния дневен бар
          Добрю ютрю !!!

Тоз някой бях аз !!!!
          То няма некоя значима простотия,
          дето аз не съм забъркан
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• някой може ли да ми каже от къде мога да намеря някой който дава бонус за акаунт без депозит
            просто за да се пробвам дали ще се справя
            www.prognozibg.net

Коментар

Финансовият министър Тимъти Гайтнър вече предупреди, че сегашната граница за държавния дълг ще бъде прескочена най-късно в началото на август. Ако дотогава не се намери решение и сегашният лимит бъде повишен, САЩ са заплашени с изпадане в несъстоятелност, което заплашва кредитния рейтинг на страната и стойността на долара.
              http://www.glasove.com/article-14015.php

някой от вас може ли да обясни по какъв начин ще бъде заплашена стойността на долара >>> ако рейтинга на САЩ бъде намален ??? вече ми се повръща от простотиите на журналята >>> нали като падат облигациите им се качва доходността и от там ще се качи основния лихвен % на ФЕД а от там ще се качи и долара
              Освен това на Япония все намалят рейтинга и иената продължава да поскъпва

сигурно защото не са виждали тази графика как като пада от 25 години доходността на 10годишните бондове пада и долара

Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка

Коментар

• Първоначално изпратено от ivansemkov88 Разгледай мнение
                Замисляли ли сте се за важността на изхода във търговията? Добрият изход от сделка е много по-важен и труден за постигане от добрия вход. Страшно много мой познати пренебрегват този факт и разчитат страшно много на техническия анализ, докато пренебрегват според мен по-важното -> управлението на капитала.

управлението на капитала , уважаеми колега.
                няма нищо общо с изходите. за справка моите, на greedforsuccess и на anonimen komardjiq изходите
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• да за тази тема питах
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Финансовият министър Тимъти Гайтнър вече предупреди, че сегашната граница за държавния дълг ще бъде прескочена най-късно в началото на август. Ако дотогава не се намери решение и сегашният лимит бъде повишен, САЩ са заплашени с изпадане в несъстоятелност, което заплашва кредитния рейтинг на страната и стойността на долара.

някой от вас може ли да обясни по какъв начин ще бъде заплашена стойността на долара >>> ако рейтинга на САЩ бъде намален ??? вече ми се повръща от простотиите на журналята >>> нали като падат облигациите им се качва доходността и от там ще се качи основния лихвен % на ФЕД а от там ще се качи и долара
                    нали трябва да има балами да продават долари докато са евтини.
                    те икономистите не разбират от икономика, ко остава за журналистите
                    tnm

Коментар

• Финансовият министър Тимъти Гайтнър вече предупреди, че сегашната граница за държавния дълг ще бъде прескочена най-късно в началото на август. Ако дотогава не се намери решение и сегашният лимит бъде повишен, САЩ са заплашени с изпадане в несъстоятелност, което заплашва кредитния рейтинг на страната и стойността на долара.

Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        фичка, къде е оная тема дето и викахте другата тема
                        тази ли ?
                        http://forum.investor.bg/forum/showt...t=12295&page=1

Коментар

• фичка, къде е оная тема дето и викахте другата тема
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ivansemkov88 Разгледай мнение
                            Замисляли ли сте се за важността на изхода във търговията? Добрият изход от сделка е много по-важен и труден за постигане от добрия вход. Страшно много мой познати пренебрегват този факт и разчитат страшно много на техническия анализ, докато пренебрегват според мен по-важното -> управлението на капитала.
                            За първи път чувам.
                            И винаги съм си мислел, че ако се действа по ТА, то управлението на капитала все пак трябва да е отнесено по някакъв начин спрямо полученият анализ, ама може и да бъркам. Доста съм от скоро на пазара има няма 3-4 месеца и сигурно затова така.
                            Явно имам още много да уча.
                            Благодаря за просветлението, започвам да чета.
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Замисляли ли сте се за важността на изхода във търговията? Добрият изход от сделка е много по-важен и труден за постигане от добрия вход. Страшно много мой познати пренебрегват този факт и разчитат страшно много на техническия анализ, докато пренебрегват според мен по-важното -> управлението на капитала.
                              Интериорни Врати

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                                ...и после що сме спамили и сме говорили глупости ....ми ей за това ...
                                За койо
                                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Working...
                                X