Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеКВИ дълги бре само къси разбира се като при всяка такава новина може да има шиш нагоре но основно е за надоле
Хайде, успех на всички след малко или поне на тези в правилната посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениенаправиха Марян такъв, то следва той да има право да прави анкети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеБи трябвало да бъда аз като автор на темата.
Но след като от Инвестора подмениха този факт и направиха Марян такъв, то следва той да има право да прави анкети.
Знам, че ти си Автора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМоля, моля - Аз съвети не давам! "Съветите" са ми по сметката.
Тук само изказвам мнение. Знам ли кой ме дебне в гъсталаците...Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеМерси за съвета, малка ми е позицията... а и така като гледам може скоро да ми земат стоп без много ексцесии.
Тъй че страшно няма.
Тук само изказвам мнение. Знам ли кой ме дебне в гъсталаците...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДа питам:
Кой има правата да слага анкети в темата?
Но след като от Инвестора подмениха този факт и направиха Марян такъв, то следва той да има право да прави анкети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПоемаш голям риск. Между прасешките истории в темата, да взема да ти кажа какво мисля:
Пазарите очакват Бърнанки да бъде довиш, както заради проблемите в САЩ, така и заради кризата по дълга в Гърция. Дори и да е такъв, това до голяма степен са го отиграли.
Р/Р е по-добър за къси, но след евентуалното движение около пресконференцията.
Само изказвам мисли или по-скоро "цитирам чужди".
Успех, както и да застанеш.Харесва ми конфронтационно-подигравателния тон на ЕЦБ...
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПоемаш голям риск. Между прасешките истории в темата, да взема да ти кажа какво мисля:
Пазарите очакват Бърнанки да бъде довиш, както заради проблемите в САЩ, така и заради кризата по дълга в Гърция. Дори и да е такъв, това до голяма степен са го отиграли.
Успех, както и да застанеш.
Тъй че страшно няма.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВлизам на дълги.
Успех, както и да застанеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеДобре е да се заемат къси позиции преди ФЕД
По-добре пропуснати 50 пипа, отколкото ударен стоп или занулена сметка.
Пазарът е с бичи сентимент все още.
Коментар
Коментар