IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ади ва МАЙМУН дай пояснение Няма ти са моли човека !
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
      Глупости от мен колкото искаш Ако има кой да ги дешифрира, може да стане като приказката за принца който целунал жабата и тя се превърнала в.............нещо друго.

НАИВHИК пак не е ясен казуса. Дай някой скрийншот и да умуваме.
      Аааа Кода на да Винчи е важен ! Даром няма нищо на този свят !
      Жив и здрав !
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Графиките Разгледай мнение
        Според вас на какво ниво ще затвори дневния бар по Гринуич?
        На хоризонтално

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          п.п. Списваш и ти от време на време по някоя глупост, та затуй ми липсваше.
          Глупости от мен колкото искаш Ако има кой да ги дешифрира, може да стане като приказката за принца който целунал жабата и тя се превърнала в.............нещо друго.

НАИВHИК пак не е ясен казуса. Дай някой скрийншот и да умуваме.
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Според вас на какво ниво ще затвори дневния бар по Гринуич при usd/chf ?
            Last edited by Графиките; 01.06.2011, 23:07.
            Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
              Ша слушаш ! Днес нъл ти рекох 3 фигури Ти ...
              ми рекох да пазя със следящ стоп и ме стопира за 1 пип

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Aбе умувам си по сделките напоследък. Долу горе добре влизам. Правя добри разчети на стоповете, ама много рано излизам га съм на печалбаКак да го реша проблемот???
                Ша слушаш ! Днес нъл ти рекох 3 фигури Ти ...

Коментар

На каква база определяш изходите си ? Ако си имаш зададени правила и ги спазваш, няма да се чудиш излишно.Ако решаваш в движение по усет...........по-сложно става
                  За да получиш отговор, трябва да ни дадеш нещо върху което да стъпим, иначе ще си приказваме алабализми.

Наздраве !
                  Много ми е по лесно с индексите. Ей днес скъсах при отварянето и ей ся ще затворя като оставя 1/3 за утре. Но при форексо нещо ми се губят нещата

Коментар

Здравей fickata !

За какво съм ти притрябвал ?
                    Видях, че днес си имал терзания към мен

Поздрави !
                    Здравей Е-Бат-Седефчо ! По-добре зарежи това дерзание, че да не останат с грешно мнение за нас колегите.

п.п. Списваш и ти от време на време по някоя глупост, та затуй ми липсваше.

Коментар

Здраве bgg_red !

Не ви зная посоките, но ти да знаеш, че чувството е измамно
                      Утре ще се търгува реде, ще мина да докладвам на агентурата резултата.Виждам, че зоопарка при вас се попълва с нови членове

Наздраве !
                      Докладвай докладвай !!!
                      Инък при нас е весело,
                      щото си завъдихме жиуотни
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                        стоп преместен на 4360
                        малии ти си бил голям образ >>>> не свари ли пак да го преместиш ? сигурно не си чувал приказката че стоп се мести само за да се увеличава профита .....>>>>>> а не кат теб >>>>> сори ама чета подред че ме нямаше в нета
                        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Aбе умувам си по сделките напоследък. Долу горе добре влизам. Правя добри разчети на стоповете, ама много рано излизам га съм на печалбаКак да го реша проблемот???
                          На каква база определяш изходите си ? Ако си имаш зададени правила и ги спазваш, няма да се чудиш излишно.Ако решаваш в движение по усет...........по-сложно става
                          За да получиш отговор, трябва да ни дадеш нещо върху което да стъпим, иначе ще си приказваме алабализми.

Наздраве !
                          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                            Реде ти хубаво беше писал заранта 1,4454 ,ама откъде го измисли сега това 1.47777
                            Изложих се здраво днеска
                            Казах на МАЙМУН , че 1.44566 е стопа,
                            пък то отиде на 1.44577
                            Това значи, че го излъгах, а бях сериозен,
                            а не го правих на МАЙМУН и
                            ми стана неприятно.
                            Инък онова 1.47777 го има още,
                            но утре сутринта ще го мислим.
                            ++++++++++++++++++++++++
                            Що си мисля, че едно написано
                            послание до Бат Седефчо се
                            изпари във вечните форумни полета
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                              аха припарва му на стопчето мино не мисля че ще го стигне
                              аз в такива ситуации квото мисля и правя обратното ......... и винаги печеля тогаз
                              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Здраве bgg_red !

Не ви зная посоките, но ти да знаеш, че чувството е измамно
                                Утре ще се търгува реде, ще мина да докладвам на агентурата резултата.Виждам, че зоопарка при вас се попълва с нови членове

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X