If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Глупости от мен колкото искаш Ако има кой да ги дешифрира, може да стане като приказката за принца който целунал жабата и тя се превърнала в.............нещо друго.
НАИВHИК пак не е ясен казуса. Дай някой скрийншот и да умуваме.
Аааа Кода на да Винчи е важен ! Даром няма нищо на този свят !
Жив и здрав !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
п.п. Списваш и ти от време на време по някоя глупост, та затуй ми липсваше.
Глупости от мен колкото искаш Ако има кой да ги дешифрира, може да стане като приказката за принца който целунал жабата и тя се превърнала в.............нещо друго.
НАИВHИК пак не е ясен казуса. Дай някой скрийншот и да умуваме.
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Aбе умувам си по сделките напоследък. Долу горе добре влизам. Правя добри разчети на стоповете, ама много рано излизам га съм на печалбаКак да го реша проблемот???
Ша слушаш ! Днес нъл ти рекох 3 фигури Ти ...
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
На каква база определяш изходите си ? Ако си имаш зададени правила и ги спазваш, няма да се чудиш излишно.Ако решаваш в движение по усет...........по-сложно става
За да получиш отговор, трябва да ни дадеш нещо върху което да стъпим, иначе ще си приказваме алабализми.
Наздраве !
Много ми е по лесно с индексите. Ей днес скъсах при отварянето и ей ся ще затворя като оставя 1/3 за утре. Но при форексо нещо ми се губят нещата
Не ви зная посоките, но ти да знаеш, че чувството е измамно
Утре ще се търгува реде, ще мина да докладвам на агентурата резултата.Виждам, че зоопарка при вас се попълва с нови членове
Наздраве !
Докладвай докладвай !!!
Инък при нас е весело,
щото си завъдихме жиуотни
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
малии ти си бил голям образ >>>> не свари ли пак да го преместиш ? сигурно не си чувал приказката че стоп се мести само за да се увеличава профита .....>>>>>> а не кат теб >>>>> сори ама чета подред че ме нямаше в нета
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Aбе умувам си по сделките напоследък. Долу горе добре влизам. Правя добри разчети на стоповете, ама много рано излизам га съм на печалбаКак да го реша проблемот???
На каква база определяш изходите си ? Ако си имаш зададени правила и ги спазваш, няма да се чудиш излишно.Ако решаваш в движение по усет...........по-сложно става
За да получиш отговор, трябва да ни дадеш нещо върху което да стъпим, иначе ще си приказваме алабализми.
Наздраве !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Реде ти хубаво беше писал заранта 1,4454 ,ама откъде го измисли сега това 1.47777
Изложих се здраво днеска
Казах на МАЙМУН , че 1.44566 е стопа,
пък то отиде на 1.44577
Това значи, че го излъгах, а бях сериозен,
а не го правих на МАЙМУН и
ми стана неприятно.
Инък онова 1.47777 го има още,
но утре сутринта ще го мислим.
++++++++++++++++++++++++
Що си мисля, че едно написано
послание до Бат Седефчо се
изпари във вечните форумни полета
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Не ви зная посоките, но ти да знаеш, че чувството е измамно
Утре ще се търгува реде, ще мина да докладвам на агентурата резултата.Виждам, че зоопарка при вас се попълва с нови членове
Наздраве !
Коментар