IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На некои да му е спирал интернета скоро ??????
    http://www.youtube.com/watch?v=QkiIB...eature=related
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Такааааа знаете ли че нямаме говедо във форума
      Айде един поздрав
      http://www.youtube.com/watch?v=rooPP...eature=related

Овча мисъл, както каза не е проблема в незнанието, а в липсата на знание какво да попитаме за да се научим. Ей това ме мъчеше дълго време на времето.
      Принципно за себе си съм научил доста от нещата. Мейджърите и аз ги търгувах, но напоследък все по-малко, главно фючърси.
      Стана ми интересно, какво има още да учи рукито и затова попитах.
      Че ако той има да учи, аз имам да уча в пъти повече тогава. А до този момент съм стигнал до извода, че освен да се знае кое какво представлява(като кой ми взима поръчките, кой осигурява ликвидност от какво се движи маркета, останалото е скрийнтайм и опит. Отново питам, какво трябва да се учи ?
      Дай насоки.
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
        здрастииии. мерси за привестването. за теб не знам на кой път си търгувам да. преди 5 години работих в трейдинг флор в чужбина. търгувахме акции. от преди 4 години до сега търгувам повече с валути. говоря за мейджърите и в най голямата степен евро долар. как търгувам ? уверено. какво има да се учи ? като гледам тук много задай точен въпрос и аз ще ти отговоря.
        Търгуваш с ланшна СЛАМА !!!

Коментар

• Овча мисъл
          дай водещите фактори към момента, да видим ти как ги виждаш.

...... държа най вече на схемата.

Коментар

• Rede , мани го офцЪта , не разбира нищо от духова музика
            чине ми се още едно дъно 4395 / последно ко сме в бичи сценарии / и тогава --нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
              От време на време се излиза В смисъл, които сме си от един град. Другите са по-редки, но и тях ги има.

Как сте хора и животни
              Овча мисъл, добре дошъл във форума, снощи докато ви четох корема ме заболя от смях
              Овча мисъл, каза, че рукито бил на правият път,, та освен той и аз съм на него път. Ще кажеш ли повече за себе си, като: търгуваш ли, какво търгуваш, как търгуваш ?
              Какво има да се учи ?
              Дай повече детайли.
              здрастииии. мерси за привестването. за теб не знам на кой път си търгувам да. преди 5 години работих в трейдинг флор в чужбина. търгувахме акции. от преди 4 години до сега търгувам повече с валути. говоря за мейджърите и в най голямата степен евро долар. как търгувам ? уверено. какво има да се учи ? като гледам тук много задай точен въпрос и аз ще ти отговоря.
              Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikolay Nikolov Разгледай мнение
                Здр. И какво ново от днес освен одобрението по гръцкият дълг.???
                имам самнения че Уиялм Дъдли ще раздвижи напрежението и след резултата от бюджетния баланс ще видим хубав волатилен край на седмицата в щатската сесия.
                Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikolay Nikolov Разгледай мнение
                  Вие така добре си говорите тук във форума, но аз да питам само : организирате ли си срещи за по бира или сте само в клуба на анонимните алкохолици !!!
                  От време на време се излиза В смисъл, които сме си от един град. Другите са по-редки, но и тях ги има.

Как сте хора и животни
                  Овча мисъл, добре дошъл във форума, снощи докато ви четох корема ме заболя от смях
                  Овча мисъл, каза, че рукито бил на правият път,, та освен той и аз съм на него път. Ще кажеш ли повече за себе си, като: търгуваш ли, какво търгуваш, как търгуваш ?
                  Какво има да се учи ?
                  Дай повече детайли.
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Вие така добре си говорите тук във форума, но аз да питам само : организирате ли си срещи за по бира или сте само в клуба на анонимните алкохолици !!!

Коментар

това си мислиш ти. и мислиш грешно. толкова грешно колкот и 1.47777777 и 1.4444444 са някви нива. простено ти е
                      Овча Мисъл чадо(офсъ)
                      да е грешно , да е грешно
                      колко да е грешно.???
                      По грешно ли е от това
                      да замърсяваш природата с метан

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        НАЙ СИ ГОУЛЕМИЯ по гнятенето на трева
                        и преработването и в дарадонки,,,,
                        това си мислиш ти. и мислиш грешно. толкова грешно колкот и 1.47777777 и 1.4444444 са някви нива. простено ти е

Коментар

• Здр. И какво ново от днес освен одобрението по гръцкият дълг.???

Коментар

аз зная всичко. питай конкретно ква проблематика имащ с тях.
                            НАЙ СИ ГОУЛЕМИЯ по гнятенето на трева
                            и преработването и в дарадонки,,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                              съгласен но ми трябва бъкетче с минимилан лот за петрол
                              добро решение са forex.com. в сравнение с ава са супер честни. ще имаш много по малко ядове и те са с мт4

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                                отиваме за втори тест на 4440 и според мен ще има пробив
                                някой да търгува с туй бъкетче avafx.com или да има инфо за него?
                                аз зная всичко. питай конкретно ква проблематика имащ с тях.

Коментар

Working...
                                X