If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Овча мисъл, както каза не е проблема в незнанието, а в липсата на знание какво да попитаме за да се научим. Ей това ме мъчеше дълго време на времето.
Принципно за себе си съм научил доста от нещата. Мейджърите и аз ги търгувах, но напоследък все по-малко, главно фючърси.
Стана ми интересно, какво има още да учи рукито и затова попитах.
Че ако той има да учи, аз имам да уча в пъти повече тогава. А до този момент съм стигнал до извода, че освен да се знае кое какво представлява(като кой ми взима поръчките, кой осигурява ликвидност от какво се движи маркета, останалото е скрийнтайм и опит. Отново питам, какво трябва да се учи ?
Дай насоки.
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
здрастииии. мерси за привестването. за теб не знам на кой път си търгувам да. преди 5 години работих в трейдинг флор в чужбина. търгувахме акции. от преди 4 години до сега търгувам повече с валути. говоря за мейджърите и в най голямата степен евро долар. как търгувам ? уверено. какво има да се учи ? като гледам тук много задай точен въпрос и аз ще ти отговоря.
Търгуваш с ланшна СЛАМА !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
От време на време се излиза В смисъл, които сме си от един град. Другите са по-редки, но и тях ги има.
Как сте хора и животни
Овча мисъл, добре дошъл във форума, снощи докато ви четох корема ме заболя от смях
Овча мисъл, каза, че рукито бил на правият път,, та освен той и аз съм на него път. Ще кажеш ли повече за себе си, като: търгуваш ли, какво търгуваш, как търгуваш ?
Какво има да се учи ?
Дай повече детайли.
здрастииии. мерси за привестването. за теб не знам на кой път си търгувам да. преди 5 години работих в трейдинг флор в чужбина. търгувахме акции. от преди 4 години до сега търгувам повече с валути. говоря за мейджърите и в най голямата степен евро долар. как търгувам ? уверено. какво има да се учи ? като гледам тук много задай точен въпрос и аз ще ти отговоря.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Здр. И какво ново от днес освен одобрението по гръцкият дълг.???
имам самнения че Уиялм Дъдли ще раздвижи напрежението и след резултата от бюджетния баланс ще видим хубав волатилен край на седмицата в щатската сесия.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Вие така добре си говорите тук във форума, но аз да питам само : организирате ли си срещи за по бира или сте само в клуба на анонимните алкохолици !!!
От време на време се излиза В смисъл, които сме си от един град. Другите са по-редки, но и тях ги има.
Как сте хора и животни
Овча мисъл, добре дошъл във форума, снощи докато ви четох корема ме заболя от смях
Овча мисъл, каза, че рукито бил на правият път,, та освен той и аз съм на него път. Ще кажеш ли повече за себе си, като: търгуваш ли, какво търгуваш, как търгуваш ?
Какво има да се учи ?
Дай повече детайли.
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар