Първоначално изпратено от krosov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениезащо флага е трендови канал от по ниска ерархия и е трендследващо образувание ?
1) Могат да дадат възможност на големите играчи да разтоварят частично.
2) Задействането им води до авто ускоряване на тренда.
Ей, ама ти си по-голЕмо бомбе и от мене бе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеаз мога но ти нямаш познания да го разбереш. има истина за нива с кръгли чиста но е различна от това което пише Georgi.ние ще се просвещаваме ....
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеСветиня ти Georgi чадо,
точно на кръгли числа
въобще не ги слагат !!!!!
Обори ме , ако можеш !!!Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеситуацията в съседката гърция е само един инструмент в тази схема. ще видите кво ще стане сас заема към гърцияВсичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеТакааааа знаете ли че нямаме говедо във форума
Айде един поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=rooPP...eature=related
Овча мисъл, както каза не е проблема в незнанието, а в липсата на знание какво да попитаме за да се научим. Ей това ме мъчеше дълго време на времето.
Принципно за себе си съм научил доста от нещата. Мейджърите и аз ги търгувах, но напоследък все по-малко, главно фючърси.
Стана ми интересно, какво има още да учи рукито и затова попитах.
Че ако той има да учи, аз имам да уча в пъти повече тогава. А до този момент съм стигнал до извода, че освен да се знае кое какво представлява(като кой ми взима поръчките, кой осигурява ликвидност от какво се движи маркета, останалото е скрийнтайм и опит. Отново питам, какво трябва да се учи ?
Дай насоки.Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеОвча мисъл
дай водещите фактори към момента, да видим ти как ги виждаш.
...... държа най вече на схемата.те имат познания за схемата. аз нямам. това са много фактори всеки от които е съпроводен от поведение на стадото. фундаменталната картина не е важна. не може да се търгува върху решение взето от икономически показател. малцина успяват за известно време да се движат по схемата на стратезите. ситуацията в съседката гърция е само един инструмент в тази схема. ще видите кво ще стане сас заема към гърция
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНа некои да му е спирал интернета скоро ??????
http://www.youtube.com/watch?v=QkiIB...eature=related
такива ще ги има и в търговията.......
Брокер , да пада еврото ....разбииашли , за ко ви плащам за анализи ---за кво ви плащам ........разбиашш ли ........ да пада еврото или ви избивам и с колата ще ви влача .......
.... разбИааш ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеМамка му и ден! Кой ви лъже за фибо, мибо и глупости на търкалета!! Има само нива нива завършващи на 00 и на 50!!!! Там са и съпротивите, там са и подкрепите. Щото големите като си пускат отложени ордери, ги поставят на кръгли числа. И на мен днеска три пъти се опитва да ми целуне лимита, и все не успява щото съм го сложил малко по нисичко от 1.4450. Сега пак се мъчи. Ако и сега не успее, затварям на ръчна и до понеделник!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеМамка му и ден! Кой ви лъже за фибо, мибо и глупости на търкалета!! Има само нива нива завършващи на 00 и на 50!!!! Там са и съпротивите, там са и подкрепите. Щото големите като си пускат отложени ордери, ги поставят на кръгли числа. И на мен днеска три пъти се опитва да ми целуне лимита, и все не успява щото съм го сложил малко по нисичко от 1.4450. Сега пак се мъчи. Ако и сега не успее, затварям на ръчна и до понеделник!А на другите цени какво има ? Те големите не ги ползват ли ?
Има логика в това което казваш, но пазара не е през 50 пипса.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Мамка му и ден! Кой ви лъже за фибо, мибо и глупости на търкалета!! Има само нива нива завършващи на 00 и на 50!!!! Там са и съпротивите, там са и подкрепите. Щото големите като си пускат отложени ордери, ги поставят на кръгли числа. И на мен днеска три пъти се опитва да ми целуне лимита, и все не успява щото съм го сложил малко по нисичко от 1.4450. Сега пак се мъчи. Ако и сега не успее, затварям на ръчна и до понеделник!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
Коментар