IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
    следва втори тест...пробив и...спускане
    а речем че сме пробили за туй отложена добвка към късата на 4420

Коментар

• Няма мегдан да се чака вече за дълго и ги махнах .

Коментар

• хаха понаваля малко и за нула време във форума поникнаха всякакъв вид луди гъби

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
          защо флага е трендови канал от по ниска ерархия и е трендследващо образувание ?
          Защотото акумулира обеми на контрели без да им удря стоповете и без да достига (обикновено) таргет РР=1:1, което пък инициира импулсивно добавяне към позициите. При достатъчно натрупване, стоповете, сложени преди началото на флага действат по два начина:
          1) Могат да дадат възможност на големите играчи да разтоварят частично.
          2) Задействането им води до авто ускоряване на тренда.
          Ей, ама ти си по-голЕмо бомбе и от мене бе

Коментар

• Добър ви ден? Клатите ли ми дългите дйени

Коментар

аз мога но ти нямаш познания да го разбереш. има истина за нива с кръгли чиста но е различна от това което пише Georgi.
              ами защо не споделиш тия познания ?нали каза че в този форум има да се учи много ...ние ще се просвещаваме ....
              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Светиня ти Georgi чадо,
                точно на кръгли числа
                въобще не ги слагат !!!!!
                Обори ме , ако можеш !!!
                аз мога но ти нямаш познания да го разбереш. има истина за нива с кръгли чиста но е различна от това което пише Georgi.
                Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

ситуацията в съседката гърция е само един инструмент в тази схема. ще видите кво ще стане сас заема към гърция
                  може ли да споделиш с нас какво мислиш че ще стане със заема на Гърците ?
                  Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                    Такааааа знаете ли че нямаме говедо във форума
                    Айде един поздрав
                    http://www.youtube.com/watch?v=rooPP...eature=related

Овча мисъл, както каза не е проблема в незнанието, а в липсата на знание какво да попитаме за да се научим. Ей това ме мъчеше дълго време на времето.
                    Принципно за себе си съм научил доста от нещата. Мейджърите и аз ги търгувах, но напоследък все по-малко, главно фючърси.
                    Стана ми интересно, какво има още да учи рукито и затова попитах.
                    Че ако той има да учи, аз имам да уча в пъти повече тогава. А до този момент съм стигнал до извода, че освен да се знае кое какво представлява(като кой ми взима поръчките, кой осигурява ликвидност от какво се движи маркета, останалото е скрийнтайм и опит. Отново питам, какво трябва да се учи ?
                    Дай насоки.
                    защо флага е трендови канал от по ниска ерархия и е трендследващо образувание ?
                    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                      Овча мисъл
                      дай водещите фактори към момента, да видим ти как ги виждаш.

...... държа най вече на схемата.
                      хай. това което ще ти отговоря може би няма да те хареса. ако някой си мисли че фундамента движи спот пазара дълбоко се лъже. изключения имат ниски в ерархията слаболиквидни валути които обикновенно влизат в схеми за кери трейд. въпрос на време е да се разбере от активните играчи. аз следя макро и микро икономически показатели и изявления само поради това че те предизвикват интерес в овчото стадо и предизвикват скокове в волатилноста. големите стратези управляват стадото както си искат. овците си мислят че могат да анализират фундаменталната картина и да получат печалба. нека си мислят това е целта. три икономически пула сащ европа и китай три различни схеми. привидната обърквация е голяма те имат познания за схемата. аз нямам. това са много фактори всеки от които е съпроводен от поведение на стадото. фундаменталната картина не е важна. не може да се търгува върху решение взето от икономически показател. малцина успяват за известно време да се движат по схемата на стратезите. ситуацията в съседката гърция е само един инструмент в тази схема. ще видите кво ще стане сас заема към гърция

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        На некои да му е спирал интернета скоро ??????
                        http://www.youtube.com/watch?v=QkiIB...eature=related

такива ще ги има и в търговията .......
                        Брокер , да пада еврото ....разбииаш ли , за ко ви плащам за анализи ---за кво ви плащам ........разбиашш ли ........ да пада еврото или ви избивам и с колата ще ви влача .......
                        .... разбИааш ли

Коментар

• Светиня ти Georgi чадо,
                          точно на кръгли числа
                          въобще не ги слагат !!!!!
                          Обори ме , ако можеш !!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                            Мамка му и ден! Кой ви лъже за фибо, мибо и глупости на търкалета!! Има само нива нива завършващи на 00 и на 50!!!! Там са и съпротивите, там са и подкрепите. Щото големите като си пускат отложени ордери, ги поставят на кръгли числа. И на мен днеска три пъти се опитва да ми целуне лимита, и все не успява щото съм го сложил малко по нисичко от 1.4450. Сега пак се мъчи. Ако и сега не успее, затварям на ръчна и до понеделник!
                            Айде и аз го чекам да скокне на 4350
                            Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                              Мамка му и ден! Кой ви лъже за фибо, мибо и глупости на търкалета!! Има само нива нива завършващи на 00 и на 50!!!! Там са и съпротивите, там са и подкрепите. Щото големите като си пускат отложени ордери, ги поставят на кръгли числа. И на мен днеска три пъти се опитва да ми целуне лимита, и все не успява щото съм го сложил малко по нисичко от 1.4450. Сега пак се мъчи. Ако и сега не успее, затварям на ръчна и до понеделник!
                              Айде бе А на другите цени какво има ? Те големите не ги ползват ли ?
                              Има логика в това което казваш, но пазара не е през 50 пипса.
                              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Мамка му и ден! Кой ви лъже за фибо, мибо и глупости на търкалета!! Има само нива нива завършващи на 00 и на 50!!!! Там са и съпротивите, там са и подкрепите. Щото големите като си пускат отложени ордери, ги поставят на кръгли числа. И на мен днеска три пъти се опитва да ми целуне лимита, и все не успява щото съм го сложил малко по нисичко от 1.4450. Сега пак се мъчи. Ако и сега не успее, затварям на ръчна и до понеделник!
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X