IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Няма гаранции накъде ще тръгне еврото при съобщаване на фалит. Може за 5 минути да падне 5 фигури и после да върне 8 за 1 минута.
    Пазарите най-ги е страх от неизвестността. Имаме ли факт/новина, той вече може да се отиграва.
    Главното е при евентуален фалит кои банки държат частния дълг т.е. чия банкова система ще бъде заплашена, както и с колко % ще бъде орязан дълга. Ако се окажат Сити, JPM, може и долара да падне. Ако са швейцарски банки - франка. Говори се упорито, че немските банки са се отървали до голяма степен от гръцките книжа и затова Меркел така смело говори. Не съм чувал какво е положението при френските банки.
    Отървали се за сметка на кого??????
    ЕЦБ??????
    Френските банки ??????
    ПАМУКА СЕ ИЗПРУЖИ НАДОЛЕ
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Fiscalist държиш ли късата при кабела от вчера
      Даунгрейднах го кабела и .... гледай каква рейтингова агенция съм... слуша ме пазара. Даже сега след безработицата добавях... Вече обаче нямам нищо.
      С една дума - Блажим, дедо попе!!!!!!
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
        Ти им виж моментните лихви, при които могат да се финансират. Нямат изход от ситуацията освен преструктуриране.
        100-150 милиарда ще получат от раз, тоест те още малко ще са високи тия лихви, после ще имат пари при ниски лихви. А като почнат приватизация, то те за разлика от нас има какво да приватизират. Не ги жалете. Там дори в криза са по добре от тук. Само потока им от туристи са по 15 000 000 човека на година. Сега ги натиснаха от МВФ и ЕС да намалят и ДДС то. Грешката им бе, че правителството се панира и качи данъците, но сега пак ще ги намалят. Безработицата им е проблем, но с намалянето на ДДС ще намалее и тя.
        Проблемите само на една Калифорния са в пъти по-големи от тези на Гърция, Испания и Ирландия взети заедно. Все пак Калифорния е 7 мата икономическа сила в света, а Гърция една малка провинция на ЕС, колкото една провинция на Германия.

http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...9&df=8&dflid=3

Тия са от преди месец, мързи ме да вадя нови, но горе-долу още малко има пред тях, после тръгват към оправяне. В момента просто гърците се пазарят Нали след евреи и арменци са те Ще вземат максималното дори да умират
        Last edited by Jay Gould; 15.06.2011, 15:26.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Fiscalist държиш ли късата при кабела от вчера
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
            1. Туризъм бъст - без работеща инфраструктура и услуги. Хаос... кви пет лева? Кви туристи
            2.Инфлацията на бъдещата драхма в случая няма нищо общо със Швеция. Гърция дължи Евра... Инфлацията би утежнила само бремето.
            3.Социалната система ще се издъни първа. Пенсионни фондове и социалните програми...
            4. Стандарта на живот ще пада ежедневно...
            ....
            Не ми е приятно като чертая тази картина...
            Чакай сега последователността, за която говорим е различна. Аз ти говоря при фалит и излизане от еврозоната и връщане към драхмата, че възможността да си стъпят на краката ще е много по-голяма от тази в момента. Безредици ще има няма начин - все пак говорим за мързелив, горделив народ

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Та така и с гръцкия фалит... влизаш за 20 пипа, пък си тръгваш с 10 фигури.... мечтиии . Според мен ако гърция фалира съвсем окончателно - като първа спирка се очертава некъде 2900-2800, но това е само малка гара.
              Няма гаранции накъде ще тръгне еврото при съобщаване на фалит. Може за 5 минути да падне 5 фигури и после да върне 8 за 1 минута.
              Пазарите най-ги е страх от неизвестността. Имаме ли факт/новина, той вече може да се отиграва.
              Главното е при евентуален фалит кои банки държат частния дълг т.е. чия банкова система ще бъде заплашена, както и с колко % ще бъде орязан дълга. Ако се окажат Сити, JPM, може и долара да падне. Ако са швейцарски банки - франка. Говори се упорито, че немските банки са се отървали до голяма степен от гръцките книжа и затова Меркел така смело говори. Не съм чувал какво е положението при френските банки.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                понякога се случва. тънкият момент е , че като скалпираш поставяш цели.
                по -случайност запецнах къс в три позиции на 9/11 при отварянето на пазара след седмица ми ги затвориха на по-добри от таргетите цени и изкарах 1500$ повече от планираното , но не може на това да се разчита to make a living
                Джакпот, мдам. Аз имах здрави къси в Дау преди флаш краша, и ги затворих всички на мизерен + минути (!!!!!) преди голямото шоу! После как гледах зяпнал... все едно ми бяха били 100 шамара....
                Custodite sortem vestram

Коментар

Има един тънък момент - ако кризата в Гърция беше локална обезценяването на валутата щеше да им е от огромна помощ заради износа - справка кризата в Швеция 90-те години. В момента обаче имаме глобална стагнация и не може човек да разглежда едностранно нещата. Туризмът ще забуксува? Как точно като за чужденците ще е по-евтино Инфлация -> по този начин се обезценява дълг ако е в собствената валута Ето защо САЩ никога няма да фалират Гражданските безредици и стачки са факт и в момента => те не са в следствие на това, което казах
                  1. Туризъм бъст - без работеща инфраструктура и услуги. Хаос... кви пет лева? Кви туристи
                  2.Инфлацията на бъдещата драхма в случая няма нищо общо със Швеция. Гърция дължи Евра... Инфлацията би утежнила само бремето.
                  3.Социалната система ще се издъни първа. Пенсионни фондове и социалните програми...
                  4. Стандарта на живот ще пада ежедневно...
                  ....
                  Не ми е приятно като чертая тази картина...
                  Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    Гърците по 10-11 % от БВП да отделят за да си плащат дълговете, то за 5 години най-много няма да дължат и 1 евро. http://www.google.com/publicdata?ds=...B1%D0%B2%D0%BF
                    Я им вижте БВП колко е и сметнете.

На това отгоре повечето им компании са държавни на 100 % - На тях дори няма да им се налага да продават всичко, а само дялове от по 10-25 % от комуникации, ВИК и енергодружества. По принцип и такава им е идеята. До 2012-2014 ще съберат 50 милиарда от приватизация, още около 100 милиона ще им дадат ЕС и МВФ, а забравяте и че след Израел най-силното лоби в САЩ е това на гърците.
                    Ти им виж моментните лихви, при които могат да се финансират. Нямат изход от ситуацията освен преструктуриране.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Знам, и аз като имам къс Дау за скалп, все си мечтая, ей така, случайно, съвсем греховно, да гръмнат Обама докато си държа позицийката... Та така и с гръцкия фалит... влизаш за 20 пипа, пък си тръгваш с 10 фигури.... мечтиии .
                      понякога се случва. тънкият момент е , че като скалпираш поставяш цели.
                      по -случайност запецнах къс в три позиции на 9/11 при отварянето на пазара след седмица ми ги затвориха на по-добри от таргетите цени и изкарах 1500$ повече от планираното , но не може на това да се разчита to make a living
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Реде колко мислиш по-евтина щеше да е гръцката валута от еврото в момента ? Това, което се случва в момента в цялата еврозона показва ясно колко хетерогенна е средата и как условията за конвергенция на икономиките са твърде повърхностни. Показва и, че в Европа има двойни стандарти. Джим Роджърс отдавна го каза - трябва да се оставят всички, които не са си правили сметките да фалират вместо да се разхождат натъпкани с хартийки, нефункциониращи фирми и държави зомбита.
                        +1
                        Съгласен съм човеко с всичко
                        дето си писал !!!! Въпроса е, че проблема
                        не е решим нито в Еврозоната, нито извън
                        нея, нито вътре в ЕС, нито извън него !!!!!
                        Требе да се плати !!!!!
                        Ходил съм много пъти там.
                        Тез ги мързи да гледат.
                        Ако не им дават кинти, ще пукнат
                        гладни , че нямат трудови навици повечето.
                        Това требе нас да не ни много интересува де!!
                        Дай некоя идея да искараме некоя стотинка
                        Аз казах сабахлен 1.4220
                        Ти ??????
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Сега можем да върнем едно 20-тина пипа нагоре, ама аз не барвам за сега.
                          Много са близо и новините...
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            не ме интересува. стига да съм в правилната посока.
                            такива питанки задавай на kritelin i anon6707.
                            те са специалистите по фундамента.аз най-много да ти объркам мисленето съвсем
                            Знам, и аз като имам къс Дау за скалп, все си мечтая, ей така, случайно, съвсем греховно, да гръмнат Обама докато си държа позицийката... Та така и с гръцкия фалит... влизаш за 20 пипа, пък си тръгваш с 10 фигури.... мечтиии . Според мен ако гърция фалира съвсем окончателно - като първа спирка се очертава некъде 2900-2800, но това е само малка гара.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

Обезценяването на валутата йм, ще намали покупателната йм способност и стандарта йм на живот ще спадне. Туризма ще забоксува. Външната работна ръка ще се изтегли поради сваления стандарт на живот. Икономиката ще изпита недостиг на работна ръка... и невъзможност да плаща по-високи заплати. Инфлацията... В същия момент граждански безредици, стачки - спират нормалния бизнес, търговията... Невиждам изход.
                              Гърците по 10-11 % от БВП да отделят за да си плащат дълговете, то за 5 години най-много няма да дължат и 1 евро. http://www.google.com/publicdata?ds=...B1%D0%B2%D0%BF
                              Я им вижте БВП колко е и сметнете.
                              На това отгоре повечето им компании са държавни на 100 % - На тях дори няма да им се налага да продават всичко, а само дялове от по 10-25 % от комуникации, ВИК и енергодружества. По принцип и такава им е идеята. До 2012-2014 ще съберат 50 милиарда от приватизация, още около 100 милиона ще им дадат ЕС и МВФ, а забравяте и че след Израел най-силното лоби в САЩ е това на гърците. http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...9&df=8&dflid=3 От Pimco не се ожалват толкова от гъчулята, а вие вече ги погребахте
                              Last edited by Jay Gould; 15.06.2011, 15:08.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Обезценяването на валутата йм, ще намали покупателната йм способност и стандарта йм на живот ще спадне. Туризма ще забоксува. Външната работна ръка ще се изтегли поради сваления стандарт на живот. Икономиката ще изпита недостиг на работна ръка... и невъзможност да плаща по-високи заплати. Инфлацията... В същия момент граждански безредици, стачки - спират нормалния бизнес, търговията... Невиждам изход.
                                Има един тънък момент - ако кризата в Гърция беше локална обезценяването на валутата щеше да им е от огромна помощ заради износа - справка кризата в Швеция 90-те години. В момента обаче имаме глобална стагнация и не може човек да разглежда едностранно нещата. Туризмът ще забуксува? Как точно като за чужденците ще е по-евтино Инфлация -> по този начин се обезценява дълг ако е в собствената валута Ето защо САЩ никога няма да фалират Гражданските безредици и стачки са факт и в момента => те не са в следствие на това, което казах

Коментар

Working...
                                X