If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шшшт бре, ако няма такива екземпляри сам с бачо Ред требе да съ дърлиме
Чакай, бе Фицка. Вие с Реда, се дърлите, ние пригласяме и в темата няма само вход, цел и стоп. Но също така всичко е с усмивка и без наглост, и без злоба. Още повече тук поечето са анонимни. Като си с рогата на пред - пиши си истината в профила (да кажем като мен). Като си анонимен - не се прави на велик и се дръж прилично.
Айде,че много се разприказвах, а пък утре ще разглобяваме едно агне и аз съм домакин - факт
++++++Браво бе Прасе как се сети
П.П.Овча мисъл,има стоп,той е отдолу,таргети не слагам,щото не знам докъде ще отиде,и не ми е работа.От цялата сделка отскубнахме 10пипа,повече не даде.
Петре здравей,знаем,че на теория ги знаеш нещатаЗа да затвориш устите на завистниците,покажи сделка да разсъждаваме върху нея
аз как да знам че има и къде е по това което виждам ? как да коментирам нещо което не виждам ? като вас ли ? творете си илюзиите те са за вас
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
незнаещ и дребнав си и това ще ти пречи на форекса. понеже не можеш да осъзнаеш че дадох точения отговор на това което ме пита bokogega ти дава правото но не повод да се бъзикаш.ако имаш знание над моето се бъзикай ще имаш повод. сега нямаш. порасни.
Мдааа може би си прав . Да попитам, щот нали за това си тук. Защо съм незнаещ и дребнав. Няма нужда от графика. Сподели
А на Боко не даде точният отговор според моите разбирания. Точният отговор трябваше да бъде, че входът му е грешен. Та, чакам отговор на питането си.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
И то какво излезе - Обама си е свършил работата Хах, зех един малък скалп и от дигането. Интересно беше, че пазарът се забави доста да реагира, явно много наплашен беше народът от боя днес. И с това драги колеги, отивам почивка, приятен уикенд.
Ам не питаш бре Грийди Виж Боко зададе директен въпрос и му бе отговорено в изискан хипокритски стил Аз в момента медитирам и съм си поставил за цел да се издигна поне метър, метър и 20 над земята За сега без успехи, ама теоретично ако искаш да знаеш как става, за ти обесня
незнаещ и дребнав си и това ще ти пречи на форекса. понеже не можеш да осъзнаеш че дадох точения отговор на това което ме пита bokogega ти дава правото но не повод да се бъзикаш.ако имаш знание над моето се бъзикай ще имаш повод. сега нямаш. порасни.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
И то какво излезе - Обама си е свършил работата Хах, зех един малък скалп и от дигането. Интересно беше, че пазарът се забави доста да реагира, явно много наплашен беше народът от боя днес. И с това драги колеги, отивам почивка, приятен уикенд.
++++++Браво бе Прасе как се сети
П.П.Овча мисъл,има стоп,той е отдолу,таргети не слагам,щото не знам докъде ще отиде,и не ми е работа.От цялата сделка отскубнахме 10пипа,повече не даде.
Петре здравей,знаем,че на теория ги знаеш нещатаЗа да затвориш устите на завистниците,покажи сделка да разсъждаваме върху нея
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
На мен форекс ми е в пъти по-труден от фючърсите.
Проясни си в сиво озветените думи, защото малко не те разбрах.
Ето една работна графика с линии по които съм работил от онзи ден насам. http://prikachi.com/images/203/3436203U.jpg
ще пробвам да сложа всичко в един пост. може да ме изключат за флууд.форекса е силно волалитетен от няколко години. това има следсвие върху по бързо достигане на целите на позициите ти има следсвие върху възможноста да правиш повече сделка и да имаш по добър резултат. възможноста за много сделки пук ти дава основа за качествен и гъвкав мъни мениджмънт. на форекса разходите са по ниски а това също има значение за всеки.ликвидноста също е много различна.
щом фючърсите са по прилежен и чист пазар за теб. така да е.
Овча мисъл, ще обясниш ли защо избраните нива, които съм означил са важни ?
не ме тествай.това няма да ти даде информацията от която се нуждаеш отговора на този въпрос е да видиш графиката на лекия петрол по средата на март месец и началото на май и ще ти стане ясно че знам защо си ги сложил.
Овча Мисъл
Остави тънките разговори между вас спецовете.
Ето моите ориентири (посочени са със сини стрелки). Пусни твоите, пък ако не щеш драскай смело по моята.
използваш наклонени нива с които да определяш ускорението и големината на движението. ок. щом така ти е лесно. в много много пъти от случаите наклонените нива или трендлиниите съвпадат със хоризонтални. има изключения при много силна волатилност в една посока но са малко. по твойта графика аз виждам това което аз смятам съобразно собствените ми разбирания.. имаш стрелка в зоната на 1.43. абсолютно правилно за ниво от десет дневен мащаб. другата по горна стрелка е от значение за дневната база. трудно ми е така без крос поинтер да видя на ква цена е тази втората стрелка.
бях започнал да нанасям примери по чарт но реших през новата седмица да правя чартове с нива на дневни и десет дневни мащаби.
здравей овча мисъл - ако разрешиш аз да опитам с графика
за да не ме карате да отварям чартове правете снимки като хората. като не се виждат цените зад нивата аз трябва да отварям платформи и да нанасям. да за интрадневен трейдинг си нанесъл опорните зони. локалните нива не знам кви са ти. но да от това който виждам е добре.
Ам не питаш бре Грийди Виж Боко зададе директен въпрос и му бе отговорено в изискан хипокритски стил Аз в момента медитирам и съм си поставил за цел да се издигна поне метър, метър и 20 над земята За сега без успехи, ама теоретично ако искаш да знаеш как става, за ти обесня
ЧЕРНОПРАС е първото СВИНЕ-ЙОГА
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар