Евро/долар играя сравнително рядко, но ето виждането ми за развитието.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
-
Първоначално изпратено от Ajax4oST, аз за туй и от части се кефя, че проспах движенията, защото шанса да ги следвам на - си беше напълно реален!
Триъгълникът за който говорех днес, бе пробит и в двете поски, като нагоре се оказа фалшив пробив и сега сме много под долната черта /някогашна горна линия на някакъв си канал/. Това също за мен е довод да мисля за силен $.
На кабела чакам пресичане на МА100 и МА200 което до сега прасичане е носело по не по-малко от 250 пипса, а на последното такова пресичане 480 /най-тъпото в случая е, че все не ги отигравам ;-) / . Та след това пресичане на кабела, мисля, че ще се покачи малко около 50-100 пипа и от там мисля да срежа клона... само дано не резнат и моя! Ама това за кабела следващата седмица!
Поздрави!
Коментар
-
За два дни го докарах до ТП на 1,9545 - 23,8% корекция.
Но тая манипулация от маркетмейкъри ми напомня в каква опасност сме всички в тоя пазар!Може сега да отидем и до 1,94, но очаквам отново лонг, след като поне ден пазара се укроти в шорта тая седмица.Влязох на къси в индексите и чакам - може би след края на тоя месец Великите САЩ да окапят като най-добра иконамика в света по отношение на надутите балони на акциите на водещите им компании..Малко вътрешно усещане също върши работа в тоя пазар, защото индикаторите...........маркират станалото.
Коментар
-
ST, аз за туй и от части се кефя, че проспах движенията, защото шанса да ги следвам на - си беше напълно реален!
Триъгълникът за който говорех днес, бе пробит и в двете поски, като нагоре се оказа фалшив пробив и сега сме много под долната черта /някогашна горна линия на някакъв си канал/. Това също за мен е довод да мисля за силен $.
На кабела чакам пресичане на МА100 и МА200 което до сега прасичане е носело по не по-малко от 250 пипса, а на последното такова пресичане 480 /най-тъпото в случая е, че все не ги отигравам ;-) / . Та след това пресичане на кабела, мисля, че ще се покачи малко около 50-100 пипа и от там мисля да срежа клона... само дано не резнат и моя! Ама това за кабела следващата седмица!
Поздрави!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oE те туй се казва да проспиш цялото движение... ц.
Споре мен ни чака следваща седмица със значителни понижения... на седмична графика в Е/Д се образува покриващ облак, и ако той се потвърди с едно слизане от още 15-20 пипса до затварянето ще стане красота ...
Поздрави!
Коментар
-
Facts
Има шанс да е така , знаеш ли защо като стигне 60 пада ! защото маса народ го чака там да го продаде изобщо и се разнесе славата на съпротивата , и с тези фигури на юг вече стоповете са над 3660 , ха да ги видим дали ще бягат нагоре за тях. Обаче как ни прекараха с този импулс да влезем на къси на 29 по часовите и по дневна , а беше един омърлушен пазар. Днес гола обаче може и да е във вратата на маркетмейкърите обаче май се уредиха с евтини долари вече.D.Y.F-091066
Коментар
-
E те туй се казва да проспиш цялото движение... ц.
Споре мен ни чака следваща седмица със значителни понижения... на седмична графика в Е/Д се образува покриващ облак, и ако той се потвърди с едно слизане от още 15-20 пипса до затварянето ще стане красота ...
Поздрави!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар