If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вярно е че не е достатъчно ликвиден пазара сега, но обикновено през събота и неделя котировките на правят подобна разходка със 100 и повече пипа от затварянето. Май всеки граби долари, което честно казано никак не ме изненадва. Дълъг съм в usd/chf от 1.1940-1.1980 зоната с цели над 1.25, ще видим докъде ще стигнем.
Успех
От 3 години ги следя на тези сайтове котировките през събота и неделя, ама такова нещо за 1 път видях миналата година мисля че беше април месец, когато йените отвориха със по 100 пипса надолу, след което яко полетяха без да го затварят гапа....
Това е което ме впечетли, иначе ще видим утре вечер, а и утре как ще е......
Коментар
Форекс Форексов
Вярно е че не е достатъчно ликвиден пазара сега, но обикновено през събота и неделя котировките на правят подобна разходка със 100 и повече пипа от затварянето. Май всеки граби долари, което честно казано никак не ме изненадва. Дълъг съм в usd/chf от 1.1940-1.1980 зоната с цели над 1.25, ще видим докъде ще стигнем.
Успех
Котировките са такива, защото пазара не е ликвиден в момента и ако решиш да си купиш или продадеш точно веекенда трябва да го направиш при тези котировки. Така тези които са готови да сключат сделка в почивните дни си осигуряват риск премията. Утре като отвори пазара ще видим реалните, пазарни котировки, не е изключено да има гап но е абсурдно той да е такъв!
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Здравейте,ако позволите моята скромна прогноза е,че EUR/USD ще намери подкрепа на 1.3150 и после ще гони нови върхове,дори си мисля,че движението на горе,ще стане с поглъщане(ENGULFING) колко самоуверено нали
Колега в момента Еврото е 1.3051 !!!
Колега, ти луд ли си?
Колега, никак не сам луда, ами гледам котировките....
заповядай да ги погледнеш и ти!!!!
Здравейте,ако позволите моята скромна прогноза е,че EUR/USD ще намери подкрепа на 1.3150 и после ще гони нови върхове,дори си мисля,че движението на горе,ще стане с поглъщане(ENGULFING) колко самоуверено нали
Колега, ти луд ли си?
Луд ,не луд гледай за какво иде реч, айде 1.24 до края на седмицата, че се бяха много хора наточили на 1.34
Колега, ти луд ли си?
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар