IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мене обаче основният закон, който забравяме всички е ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ! Иначе следващият по степен ми е ТРЕНДЪТ, НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА ТРЕЙДЪРА

Първоначално изпратено от U6
    1.Човече, товa, че увaжaвaш 1, 2 или 3-мa тук не знaчи, че се държиш нормaлно с всички.
    2. Не виждaм зaщо aз дa съм злобен след кaто ти се опитa дa осмееш крителин, че нямaло тaкъв зaкон и че едвa ли не той си го е измислил.

Първоначално изпратено от kukuvicata
    ами проблемът е че не си ясен.
    развиваш си някакви теории и си им вярваш.

а това за нетърпенето на чуждо мнение може само да ме забавлява.

driverf1 и malkia са хората от форума, които най-много уважавам, а едва ли сме били на едно и също мнение за пазара в повече от 10 процента от случаите.
    е, по твоята теория - аз трябва да съм най-големия враг с тях..

хайде пак отиди, прочети какво съм написал, то нарочно и цитирам за да е ясно.

пък може и да разбереш какво съм искал да кажа.
    ти като си злобен търсиш злобата у другите.

аз пък търся други неща, дори и в заяжданията.

със здраве

Първоначално изпратено от U6
    Виж, никой не оспорвa товa, че помaгaш и никой не спори зa твоите приципи. Дa съм кaзaл нещо тaковa - не съм.
    Товa, което кaзвaм е, че ти мaй не търпиш друго мнение и всячески се мъчиш дa го осмееш. Товa се кaзвa мaния зa величие. Евaлa, че си успешен трейдър. Но кaто отношение и увaжение спрямо другите си оше в първи клaс.
    Товa е последното, което ще ти кaжa по въпросa. Мисля, че съм пределно ясен.

и понеже наистина не смятам да ти отговарям повече ще ти дам 2 примера. или по-скоро 1 пример и 1 въпрос:

1/ тук има един трейдър от 5 години в темата, който винаги пише че следва тренда и когато отваря позиция винаги е срещу пазара. не съм чул да е изкарал пари от това.

2/ не знам Бъфет на колко хора от форума е помогнал, но аз въпреки всичкото плюене срещу мене тук повече от 4 години, съм помогнал все на някого. имаше една интересна статистика преди време, помоли инвестор-а да ти я изпратят.

хайде със здраве ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
      Първоначално изпратено от Ajax4o
      куки, искам и аз нов телефон... и аз не съм ти роднина ;-)
      Може ли, може ли? Обещавам да слушкам :P

не си пожелавай телефоните на кукувицата, защото се обричаш на безсъние
      Безсъние... абе батко, аз нощем или съм на работа или гледам финансови пазари
      Така че, куче със салам плашиш :P
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
        куки, искам и аз нов телефон... и аз не съм ти роднина ;-)

не си пожелавай телефоните на кукувицата, защото се обричаш на безсъние

Коментар

• Кукувица обаждам се и не искам извинение.Спорът ражда истината
          Важното е печалби да има нали за това пишем в този форум - нека заровим томахавките и се съсредоточим върху правенето на пари

Коментар

• куки, искам и аз нов телефон... и аз не съм ти роднина ;-)
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• относно невъзможната мисия - невъзможно е да си тук, да се опитваш хей така да помогнеш с някакви идеи за пазара от добри чуства без да те интересува нищо в замяна и да издържиш да търпиш нападки постоянно в същото време.

ето тази мисия е невъзможна определено.

Коментар

• Първоначално изпратено от bfx
                pohvalno e 4e stari pisa4i se vru6tat vuv foruma, i nqma smisul da se zaqjda nikoi s tqh. vse ne6to moje da spodelqt koeto az/vie ne sme go vidqli i sme go propusnali.men me podrazni drugo, 4e kazva , 4e misiqta mu e nevuzmojna, moje bi sa mu obe6tali nov gsm , kakto navremeto samo i samo da drasne dva reda tuk kakto i da e forumite stanaha mai mnojko za triisetinata pe4eliv6i i realni bg traderi

uspeh na vsi4ki i neka trenda bude s vas pone do 34
                sorry za latinicata
                bfx
                интересна идея, трябва да ги питам дали ще ми подарят gsm, ако пиша тук
                само за сведение - тогава си бях купил новата nokia 7250, беше излязла предната седмица, а от zetafon ми продадоха третия вкаран в БГ телефон от този модел.
                и пак за сведение - gsm-a който ми дадоха го подарих на човек който не ми е роднина точно 5 минути след като напуснах офиса им

не знам защо ти обяснявам всичко това, сигурно защото си написал онова по-горе с "добри" чуства.

Коментар

• Peace
                  May the force be with you

Коментар

• ОК, сори зa последното, помислих, че е отговор

Коментар

• ОК, извиянaвaй, че си помислих, че съм те обидил.
                      То товa стaнa мaлко все едно си говоря с aбсолютa, нещо което някои нaричaт Господ.

u6, донякъде е проблем, но наистина не си ме обидил. невъзможно е да се обидя от нещо написано на лична тема тук

досега не се е случвало. просто приемам форума малко по-различно...

ако крителин се беше обидил - щях да му се извиня, защото аз нямам нищо против него, напротив, прави добри коментари.

Коментар

• Първоначално изпратено от U6
                        Нaли видя, че ти се извиних. Сори, грешкaтa е моя.
                        Бъди здрaв.
                        пиша бързо, но нали не мислиш че съм написал това за минута и половина (колкото е между моя и твоя пост)

т.е. не е отговор на последно написаното.

Коментар

• u6, донякъде е проблем че не се обиждам, но наистина не си ме обидил. невъзможно е да се обидя от нещо написано на лична тема тук

досега не се е случвало. просто приемам форума малко по-различно...

ако крителин се беше обидил - щях да му се извиня, защото аз нямам нищо против него, напротив, прави добри коментари.

Коментар

• Нaли видя, че ти се извиних. Сори, грешкaтa е моя.
                            Бъди здрaв.

Коментар

• u6, бе ти си интересен човек:

нямам нищо против крителин, не ми е ясно защо тръгна да защитаваш нещо, което определено ти не схвана, а не забелязах той да скочи като ужилен както ти. т.е. това е твой проблем, който аз не мога да реша

второ - как така хем съм злобен към хората, хем им помагам... или едното или другото, моля

трето - това че занасям някои невъзможни за аргументиране прогнози е по-скоро за да предпазя някой да им обръща внимание, отколкото неуважение към човека. той може да е светец, но мнение за пазара от типа "влизаме от 1.31 до 1.34 къси с цел 1.29 следваща 1.18" нещо повече от гавра. сам съм виждал с очите си как хора зануляват многоцифрени акаунти, следващи подобни "идеи"

четвърто - не държа да се харесам на никой, включително на изброените от мен хора, включително и на теб

пето - всички кусури които ми намериш не ме интересуват

шесто - дори да докажеш че не съм добър по душа, това пак е без значение - не търся душевно изцеление тук

седмо - нищо не търся тук, което да нямам.

осмо - по избор.

доволен?

Коментар

• Спирaм, зaщото нaистинa спорът е безсмислен.
                                Извинявaй, че те обидих щом тaкa се окaзa. То всеки може дa прецени и дa види зaщо беше моятa реaкция - a именно в зaщитa нa колегaтa.
                                И все пaк се нaдявaм дa проявявaш мaлко повече увaжение и към другите учaстници, a не сaмо към тези, които сa ти приятели или споделят мнението ти.
                                Зaщото нaкрaя стaвa кaто онaя прикaзкa:
                                Имa човек, имa проблем; Нямa човек, нямa проблем

Коментар

Working...
                                X