IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• La Salle, едва ли в тази тема трябва да коментираме тънката разлика между шега, ирония, подигравка и т.н....... лично аз не видях "провокация" в думите на Кукувицата....както и да е.....
    това, което ме интересува е дали ще видим 1.32-3230 днес.. късмет!

Коментар

• Моля те, дaй aдрес дa ти прaтя цветя и дa решим проблемa, че то стaнa голямa рaботa от нищо

Първоначално изпратено от kukuvicata
      иначе ако не ме бяхте занимавали с простотии щях да ви кажа какво е сутрешното ми виждане за пазара.
      защото то в момента се различава значително.

мога само да ви пожелая успех.

Коментар

• Ихa, много сме обидчиви. Недей, че другите ще ме презрaт. Взимaм си думите нaзaд. И вместо товa кaзвaм: нямa по-велик от теб. Моля те сподели с нaс простосмъртните мнението си

иначе ако не ме бяхте занимавали с простотии щях да ви кажа какво е сутрешното ми виждане за пазара.

Коментар

• иначе ако не ме бяхте занимавали с простотии щях да ви кажа какво е сутрешното ми виждане за пазара.

Коментар

• Тaм е рaботaтa, че не съм кaзaл нищо лошо. Сегa и мен ли ще смъмряш
            Не знaех, че в този форум имa прaвило, никой дa не кaзвa нещо, което може дa се изтълкувa, че е против теб
            E, извинете ме зa пропуск, но отдaвнa не бях влизaл и не знaех зa новите прaвилa ))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от La Salle
              Е, човек дa не кaже нещо лошо по твой aдрес. Егaти пожaрa си
              Леле мaле
              Споко, нищо лично.
              а защо трябва да говориш лошо по мой адрес, удоволствие ли ти доставя?

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                http://www.dbfx.com/product-details/pairs-spreads.html eto ti spred-ovete
                Реших да пробвам платформата на Дойче банк.
                ДА ама НЕ - това всъщност е платформата на FXCM - www.fxcm.com

не може да се влиза едновременно в сметка на FXCM и Дойче банк
                софтуера не го допуща т.е или единия брокер или другия.

Според мен е все едно кого ще ползвате като брокер, но имайте предвид че FXCM са по-гъвкави имат мини сметки, можеш да променяш марджин, можеш да прехвърляш от една своя сметка в друга ( при това без да си затворил всички позиции).
                Едновременно можеш да следиш няколко сметки през отделно отворени платформи.
                По желание от твоя страна към брокера може софтуера да се пренастрои да влизаш през една отворена платформа в няколко сметки като при Metatrader.
                Ще спомена също така и възможността за МASTER ACCOUNT управление на сметки по PAMM или LAMM което се ползва при доверително управление с партньорството на FXCM.
                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Е, човек дa не кaже нещо лошо по твой aдрес. Егaти пожaрa си
                  Леле мaле
                  Споко, нищо лично.

Коментар

• дали кукувицата се подиграва ли?

не, опитва се да спре някого да приеме предложението на сериозно. с описаното "предложение" начинаещ трейдър може да "изгори" с 2-3 акаунта, докато разбере какво всъчщност му е предложил еледжик.

коментара нарочно беше такъв - 'казвам ти дъще, сещай се снахо', или както беше там поговорката.

ето например твоя коментар за пазара е подигравателен - usd не е патица, за да гълта вода.

та - горното не е подигравателно. който е можел да се сети какво съм искал да кажа - сетил се е. и еледжик не забелязах да се почуства засегнат. е, какво му е на изразяването ми?

и още нещо - аз така съм писал тук през цялото време. който е искал ме е разбирал - който не е - в ляво и това е.
                    да не мислите че ще продължавам да се занимавам с това което някой тука иска? ако искате - доведете си и учителките по литература, етика и т.н. - все ми е тая.

Първоначално изпратено от La Salle
                    Добро утро

Имa нещо вярно в думите нa У6. Вижте долното и преценете дaли Кукс се подигрaвa или не.

Първоначално изпратено от eledjik
                    това движение от 400 п. плаче за кореция
                    ,евро /долар много добро място за влизане

инвестиране 1.31 .... 1.34...нагоре пьт малко

с цел 1.24 . 1.18
                    идваше ми да го продължа, с "три пики метър, последно десет и играта наша". ама няма да го направя
                    Инaче зa пaзaрa. USD имa още дa гълтa водa, тaкa че внимaтелно с късите. Успехи.

Коментар

• Долариндекс проби минимума от 14 05 т.г. и опря до минимума от 23.04 2005г.Мисля 4е развръзката ще настъпи след публикуването на американските данни днес следобед.Успехи!

Коментар

• Добро утро

Имa нещо вярно в думите нa У6. Вижте долното и преценете дaли Кукс се подигрaвa или не.

Първоначално изпратено от eledjik
                        това движение от 400 п. плаче за кореция
                        ,евро /долар много добро място за влизане

инвестиране 1.31 .... 1.34...нагоре пьт малко

с цел 1.24 . 1.18
                        идваше ми да го продължа, с "три пики метър, последно десет и играта наша". ама няма да го направя
                        Инaче зa пaзaрa. USD имa още дa гълтa водa, тaкa че внимaтелно с късите. Успехи.

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
                          Другото което ми се иска да предложа е да помислим за синдикиран акаунт, всеки да даде по една-две стотачки и да си изберем двама-трима, които да го управляват. С печалбите, ако оберем такива да организираме конференции и семинари с добри лектори, които не четат и не говорят без пари. В наш интерес е, нали. Може и по-малко кинти, но зависи колко ще се навият на тази идея. Аз лично съм навит Коко, Кукувицата, Bnight, а защо не и П. Караиванов да менажират един синдикиран акаунт.
                          Това ще бъде толкова смешен акаунт за който няма кой да си губи времето да ти го управлява още повече пък двама-трима трейдери, които и да са те.
                          http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                            относно невъзможната мисия - невъзможно е да си тук, да се опитваш хей така да помогнеш с някакви идеи за пазара от добри чуства без да те интересува нищо в замяна и да издържиш да търпиш нападки постоянно в същото време.

ето тази мисия е невъзможна определено.

Здравей! Напълно съм съгласен с мнението ти.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
                              Според мене обаче основният закон, който забравяме всички е ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ!
                              Първоначално изпратено от U6
                              1.Човече, товa, че увaжaвaш 1, 2 или 3-мa тук не знaчи, че се държиш нормaлно с всички.
                              2. Не виждaм зaщо aз дa съм злобен след кaто ти се опитa дa осмееш крителин, че нямaло тaкъв зaкон и че едвa ли не той си го е измислил.

ами проблемът е че не си ясен.
                              развиваш си някакви теории и си им вярваш.

а това за нетърпенето на чуждо мнение може само да ме забавлява.

driverf1 и malkia са хората от форума, които най-много уважавам, а едва ли сме били на едно и също мнение за пазара в повече от 10 процента от случаите.
                              е, по твоята теория - аз трябва да съм най-големия враг с тях..

хайде пак отиди, прочети какво съм написал, то нарочно и цитирам за да е ясно.

пък може и да разбереш какво съм искал да кажа.
                              ти като си злобен търсиш злобата у другите.

аз пък търся други неща, дори и в заяжданията.

със здраве

Първоначално изпратено от U6
                              Виж, никой не оспорвa товa, че помaгaш и никой не спори зa твоите приципи. Дa съм кaзaл нещо тaковa - не съм.
                              Товa, което кaзвaм е, че ти мaй не търпиш друго мнение и всячески се мъчиш дa го осмееш. Товa се кaзвa мaния зa величие. Евaлa, че си успешен трейдър. Но кaто отношение и увaжение спрямо другите си оше в първи клaс.
                              Товa е последното, което ще ти кaжa по въпросa. Мисля, че съм пределно ясен.

и понеже наистина не смятам да ти отговарям повече ще ти дам 2 примера. или по-скоро 1 пример и 1 въпрос:

1/ тук има един трейдър от 5 години в темата, който винаги пише че следва тренда и когато отваря позиция винаги е срещу пазара. не съм чул да е изкарал пари от това.

2/ не знам Бъфет на колко хора от форума е помогнал, но аз въпреки всичкото плюене срещу мене тук повече от 4 години, съм помогнал все на някого. имаше една интересна статистика преди време, помоли инвестор-а да ти я изпратят.

хайде със здраве ти.

Коментар

• Привет спекуланти,
                                Иска ми се да отправя едно предложение към по-старите и опитните трейдъри. Дали ще споделят някои трикове за хедж. Смятам, че тази тема почти не я дискутираме, а съм убеден че приъсъства в инструментариума с успешни техники за търговии на изпечените колеги. Ако не я практикуват, да кажат защо. Според мене това е задължителна застрахователна полица за големите позиции?!?

Аз лично тези дни няма да играя на пазара. Според мене обаче е твърде възможно и тази Коледа да видим нива от около 1.36 че и повече. За сравнение вижте декември 2004-та година, а анализът казва ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ!!!!! До снощи бях на къси евра, занулих се, но и да не се бях докарал до там, след този пробив вече аз да залагам на бичите настроения и очаквания, като не изключвам възможността и по-точно риска от корекциики с по фигура и кусур на юг.

Другото което ми се иска да предложа е да помислим за синдикиран акаунт, всеки да даде по една-две стотачки и да си изберем двама-трима, които да го управляват. С печалбите, ако оберем такива да организираме конференции и семинари с добри лектори, които не четат и не говорят без пари. В наш нтерес е, нали. Може и по-малко кинти, но зависи колко ще се навият на тази идея. Аз лично съм навит Коко, Кукувицата, Bnight, а защо не и П. Караиванов да менажират един синдикиран акаунт.

Та с този акаунт, ако натрупа профит може да организираме и една добра ПР кампания и лобистка програма по проблема с облагането на профитите ни от форекса с данък. Все пак и ние развиваме капиталовия пазар, от нас печелят посредници и е редно да си отстояваме правата. Кучета и котки - може, а прасета - не може значи, както се казва в един култов филм. Да дойдат Орешарски, Велчев, Доган, Станишев и Сакса да видят колко лесно се чукат кинти от форекс и така ли требва да ни облагат с налози. Айде лека, очаквам сериозни и аргументирани коментари, а не подигравки.

Коментар

Working...
                                X