IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• от любопитство питам за високо4естотните по образование съм свързан с електрониката и телекомуникацийте но не това ми е работата с която пе4еля пари
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      някой може ли да ми обясни подробно как работят високо4естотните роботи, за кой работят при кой инструменти, особенности, приложение,на4ин да се възползваме от тях и на4ин за неутрализирането им
      Не си губи времето. Сериозно.

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Чичо Манчо, ето така се търгува по фундамент. Ако излезе новина за фалит на Гърция, аз вече имам план за търговия.
        Но все пак ми трябва новината за фалит.
        Еййй и ти ще вземеш да научиш нещо от тоя форум.
        :

Аноне драги,
        тез неща първо на теб ще ги обявят, че да не те стресират при подаването им, че може и седмица преди това да получиш факс от големите, та с тях да штипнеш от баницата

Коментар

Днес много сте се забавлявали.

Гледайте 200 дневния SMA на S&P500. Най-перфектно ще бъде, ако днес затворим под него, но не ми се вярва. Но в близките дни, ако задържим 3-4 дни под него - пишете я бегала идеята за евтин долар средносрочно. Затвърждаване на това ще бъдат минутите от последното заседание на ФЕД, но за тях като им дойде времето.
          Евентуални положителни решения за Гърция само ще създават възможности за по-добри входове.
          Успех!
          Обикновенно около тези важни дневни МА се сменя тренда някъде бях чел че те са свързани с надеждите на мнозинството Но аз смятам че около 200 МА ще се образува фигура някакъв реиндж или флаг Такъв случаи има при евро долар 2009 декември до 2010 януари Тогава си мислех че продъни ли мечият флаг ще падне с много така и стана от 1,44 еврото потъна много надолу не помня точно Та сега и с идекса може да стане така но маи е по добре да се влезе ако се развие някакво ддвижение по голямо
          Pip master

Коментар

Ако емотикона означава, че вече си къс на златото - ОК.
            Успех.
            амии съгласен съм с визията ти до много голяма степен
            златото го купувам като усреднявам но пък съм хеджирал с нещо друго... и засега нещата работят правилно

при пробив на предишното дъно ще го мисля,но смятам че от цялата работа полза ще има и то немалка

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
              Гледам и не вярвам на ушите си,Ред-а е вкарал в правият път Прасето

Боко, ти повярва, защото Ме видя; блажени, които не са видели, и са повярвали !
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• някой може ли да ми обясни подробно как работят високо4естотните роботи, за кой работят при кой инструменти, особенности, приложение,на4ин да се възползваме от тях и на4ин за неутрализирането им
                молим?айде нема нужда

Коментар

Чичо Манчо, ето така се търгува по фундамент. Ако излезе новина за фалит на Гърция, аз вече имам план за търговия.
                  Кво ше учи бре На него нали до 2 години ше му е пълен пенсонният фонд

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    ПРАСЧО чадо,
                    извинявай , че вечерях и ме нямаше.
                    Щом спазваш регламента значи
                    МОЖЕ !!!!!
                    Гледам и не вярвам на ушите си,Ред-а е вкарал в правият път Прасето
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Тъй като една част от вас може да не успее да изтълкува предния ми пост, ще опитам да помогна.

Застраховането на CDS от американски застрахователи и банки е важно, защото при обявен фалит на Гърция, те трябва да набавят кеш/ликвидност, за да изплащат обезщетения. Този кеш ще е ДОЛАРИ. Ще започнат продажби на злато, нефт, суровини, позиции на долара спрямо други валути.. и всичко това, съчетано с повишения риск.
                      Пак казвам - разглеждам най-лошия сценарий, но по-добре е да сме подготвени за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                        Напълно съгласен! Хамериканците надигнаха глас че се притесняват сериозно вече.
                        Разпродажбите смятам да стартираха и някой ще излязат не само сухи от таз работа а и доста на кяр
                        Ако емотикона означава, че вече си къс на златото - ОК.
                        Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          аз разполагам с десетки лефове.ше ме земеш ли и мене ?
                          искам след две седмици да прая по 2-300 ойро за 10-15 мин и после очилата на диадемка и върти по кръчметата
                          Черпете не ме жалете целият съм вашРукито аз съм твоят човек мушни 100хилки по мойта сметка и си глей кефо
                          Ето ти и доказателство
                          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                            с теб не ми се разправя мноо кастриш пухчо не се сеща още
                            скапаното евро ще затваря надоле
                            Ти мЪн не Ма Мисли
                            Спора си е спор И малко буриш с тоя длИбок стоп, да знаеш!!!!!
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                              с теб не ми се разправя мноо кастриш пухчо не се сеща още
                              скапаното евро ще затваря надоле
                              Напротив момчето е интелигентно.
                              Сутринта ти казах, че оня 4 часов бар ако затвори под @4240 ситюейшъна става друг. Имаше идеален вход за къса на @4245 по-късно с първа цел 100 пипа.

Коментар

• Иска, мачкам.

който ми каже кога и какво видях за да вляза го признавам.

Коментар

Working...
                                X