от любопитство питам за високо4естотните по образование съм свързан с електрониката и телекомуникацийте но не това ми е работата с която пе4еля пари
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениенякой може ли да ми обясни подробно как работят високо4естотните роботи, за кой работят при кой инструменти, особенности, приложение,на4ин да се възползваме от тях и на4ин за неутрализирането им
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЧичо Манчо, ето така се търгува по фундамент. Ако излезе новина за фалит на Гърция, аз вече имам план за търговия.
Но все пак ми трябва новината за фалит.
Еййй и ти ще вземеш да научиш нещо от тоя форум.:
Аноне драги,
тез неща първо на теб ще ги обявят, че да не те стресират при подаването им, че може и седмица преди това да получиш факс от големите, та с тях да штипнеш от баницата
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДнес много сте се забавлявали.
Гледайте 200 дневния SMA на S&P500. Най-перфектно ще бъде, ако днес затворим под него, но не ми се вярва. Но в близките дни, ако задържим 3-4 дни под него - пишете я бегала идеята за евтин долар средносрочно. Затвърждаване на това ще бъдат минутите от последното заседание на ФЕД, но за тях като им дойде времето.
Евентуални положителни решения за Гърция само ще създават възможности за по-добри входове.
Успех!Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко емотикона означава, че вече си къс на златото - ОК.
Успех.амии съгласен съм с визията ти до много голяма степен
златото го купувам като усреднявамно пък съм хеджирал с нещо друго... и засега нещата работят правилно
при пробив на предишното дъно ще го мисля,но смятам че от цялата работа полза ще има и то немалка
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеГледам и не вярвам на ушите си,Ред-а е вкарал в правият път Прасето
Боко, ти повярва, защото Ме видя; блажени, които не са видели, и са повярвали !Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЧичо Манчо, ето така се търгува по фундамент. Ако излезе новина за фалит на Гърция, аз вече имам план за търговия.
Еййй и ти ще вземеш да научиш нещо от тоя форум.На него нали до 2 години ше му е пълен пенсонният фонд
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПРАСЧО чадо,
извинявай , че вечерях и ме нямаше.
Щом спазваш регламента значи
МОЖЕ !!!!!"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТъй като една част от вас може да не успее да изтълкува предния ми пост, ще опитам да помогна.
Застраховането на CDS от американски застрахователи и банки е важно, защото при обявен фалит на Гърция, те трябва да набавят кеш/ликвидност, за да изплащат обезщетения. Този кеш ще е ДОЛАРИ. Ще започнат продажби на злато, нефт, суровини, позиции на долара спрямо други валути.. и всичко това, съчетано с повишения риск.
Пак казвам - разглеждам най-лошия сценарий, но по-добре е да сме подготвени за него.
Еййй и ти ще вземеш да научиш нещо от тоя форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнениеНапълно съгласен! Хамериканците надигнаха глас че се притесняват сериозно вече.
Разпродажбите смятам да стартираха и някой ще излязат не само сухи от таз работа а и доста на кяр
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеаз разполагам с десетки лефове.ше ме земеш ли и мене ?
искам след две седмици да прая по 2-300 ойро за 10-15 мин и после очилата на диадемка и върти по кръчметатаЧерпете не ме жалете целият съм ваш
Рукито аз съм твоят човек мушни 100хилки по мойта сметка и си глей кефо
Ето ти и доказателство"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениес теб не ми се разправямноо кастриш
пухчо не се сеща още
скапаното евро ще затваря надоле
Спора си е спорИ малко буриш с тоя длИбок стоп, да знаеш!!!!!
Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениес теб не ми се разправямноо кастриш
пухчо не се сеща още
скапаното евро ще затваря надоле
Сутринта ти казах, че оня 4 часов бар ако затвори под @4240 ситюейшъна става друг. Имаше идеален вход за къса на @4245 по-късно с първа цел 100 пипа.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар