IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ef4e
    За това пък ти порядъчно се набра ....
    изпростявам от време на време ....

Коментар

• Първоначално изпратено от bombe Разгледай мнение
      Може и да бъркам... То вече всеки втори синергира успешно Елиот с ПА, та не можеш да му хванеш края кой кой е.
      С пазара за днес приключих още там, където си затворил първите дълги. После ви четох за развлечение и мислено си отбелязвах трейдовете по 15м. И, понеже Ефчето ми привлече вниманието със смело законтряне на импулс (за щастие на локален връх), та ми стана още по-интересно

П.П.
      Сетих се за оня стар виц, че има стари пилоти, има смели пилоти, но стари смели пилоти няма
      Бомбе, добър вечер. Ама това за всеки втори....мммм освен тебе и чичо Манчо има ли други ?
      Пък за ефчето, ако те е привлякла с контренето на тренда....аз още не съм забелязал всъщност как търгува
      Прекалено други по-хубави неща пише от търговията. Търговията е скучна дейност. Бай Сел, клоуз и после пак. Едно и също е.
      Еф4е добър вечер и на теб.

И Бомбе, да знаеш че bestofthebest каза, че и стигаш и да не спираш да пишеш понеже си бил казал, че си щял да си намалиш участието във форума.
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
        Не съм чичо Манчо, даже ходих и се върнах ама от южното море, че на нашето ми горчи водата
        ..... аз само басейн признавам.
        и ви се чудя като дойдете идилията ми да разваляте.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho
          Да те питам дружката ти Грийд да не стегнал куфарите за морето?
          Не съм чичо Манчо, даже ходих и се върнах ама от южното море, че на нашето ми горчи водата
          Пък не пиша щото оставих форекса и минах на фючърси и изгубих тотално интерес към форекса.

Лека вечер и внимателно с трейдовете, живота не е само пиене и едене, трябва да се заработва преди това.
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            ... При жълтурите пробив и отиде на @4330
            Не ми върши работа ...Докато Тримата Шишковци не се сработят , няма добра търговия
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Те тва ако не е стойка Ф!
              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                мисля, че ме бъркаш с някой.
                целта при мен беше пробива. точно тога имаше условия. писано е много по темата.
                около обяд имаше хубав вход... хвана ли го?
                Може и да бъркам... То вече всеки втори синергира успешно Елиот с ПА, та не можеш да му хванеш края кой кой е.
                С пазара за днес приключих още там, където си затворил първите дълги. После ви четох за развлечение и мислено си отбелязвах трейдовете по 15м. И, понеже Ефчето ми привлече вниманието със смело законтряне на импулс (за щастие на локален връх), та ми стана още по-интересно

П.П.
                Сетих се за оня стар виц, че има стари пилоти, има смели пилоти, но стари смели пилоти няма
                Last edited by bombe; 27.06.2011, 22:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  ми да пием и на мен ми вързаха тенекия, кат на теб Ф4
                  Ааааа нема тенекия при мен, чекам, нали требе да е чистичка и ароматна
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata
                    Тва е кръстника, ама го няма
                    Ти ко прайш Да пийм по една, а
                    ми да пием и на мен ми вързаха тенекия, кат на теб Ф4

Коментар

• И сега какво При жълтурите пробив и отиде на @4330
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata
                        Някой знае ли къде е Реда ???
                        Усащам притеснението ти
                        СВИНЬО СВИНСКА
                        Оглеждай се
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog
                          ...
                          Спарте, за черпенето ще се РАЗБЕРЕМ!!!
                          Днес затворих 100 пипса загуба и съм готов да почнем веднага ....

ПС : Когато и да е , не го считай за проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от georgimalinov Разгледай мнение
                            Здравейте, коя е най-добрата платформа за форекс търговия и откъде мога да си намеря безплатни или по-евтини учебни материали по въпроса на български език ( или на английски ако има)? Мерси
                            Нa български книгите на Светлин Минев ще ти свършат работа като за начало виж ги и трите Пък платформи валяло почни с МТ 4 като наи достъпна а по нататък сам ще разбереш коя е наи добрата за теб ако се обособиш като скалпер ще ти трябва добро изпълнение
                            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от georgimalinov Разгледай мнение
                              Здравейте, коя е най-добрата платформа за форекс търговия и откъде мога да си намеря безплатни или по-евтини учебни материали по въпроса на български език ( или на английски ако има)? Мерси
                              едно въпросче към тебе и ще ти кажа:
                              ако се самоизядеш, какво ще стане, ще си увеличиш двойно теглото, ще изчезнеш или
                              просто нищо няма да се промени

Коментар

• Първоначално изпратено от Eti_ Разгледай мнение
                                ... Придържайте се към темата и спазвайте добрия тон. ...
                                Проблемът е ,че текущата ситуация прилича много на тази от периода юни-август 2009 г . и това доста изнервя обстановката ...

Коментар

Working...
                                X