If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много сладко ядеш бре, тоя самолет не ще ли от време на време да каца. Аз пък нощеска по никое време реших да си доям тортата и не знам от нея ли, от какво ми стана адски гадно. Довечера ще проверя в тортата ли е бил проблема или в алкохола
от торта никога не ме е боляла главата.
ама от алкохол
затова от боза по силно не пия
..... Аз пък нощеска по никое време реших да си доям тортата и не знам от нея ли, от какво ми стана адски гадно. Довечера ще проверя в тортата ли е бил проблема или в алкохола
От Тортата е ...Иска повече алкохол да й омекнат блатовете , иначе избива на колики с пръдни
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Много сладко ядеш бре, тоя самолет не ще ли от време на време да каца. Аз пък нощеска по никое време реших да си доям тортата и не знам от нея ли, от какво ми стана адски гадно. Довечера ще проверя в тортата ли е бил проблема или в алкохола
БАНАНИТЕ
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
прав си. преди пет шест дена купих от одрин. колкото мога да нося. ама я изядохме и пак минахме на нашенска.
Коментар