If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може и да бъркам... То вече всеки втори синергира успешно Елиот с ПА, та не можеш да му хванеш края кой кой е.
С пазара за днес приключих още там, където си затворил първите дълги. После ви четох за развлечение и мислено си отбелязвах трейдовете по 15м. И, понеже Ефчето ми привлече вниманието със смело законтряне на импулс (за щастие на локален връх), та ми стана още по-интересно
П.П.
Сетих се за оня стар виц, че има стари пилоти, има смели пилоти, но стари смели пилоти няма
Бомбе, добър вечер. Ама това за всеки втори....мммм освен тебе и чичо Манчо има ли други ?
Пък за ефчето, ако те е привлякла с контренето на тренда....аз още не съм забелязал всъщност как търгува
Прекалено други по-хубави неща пише от търговията. Търговията е скучна дейност. Бай Сел, клоуз и после пак. Едно и също е.
Еф4е добър вечер и на теб.
И Бомбе, да знаеш че bestofthebest каза, че и стигаш и да не спираш да пишеш понеже си бил казал, че си щял да си намалиш участието във форума.
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Да те питам дружката ти Грийд да не стегнал куфарите за морето?
Не съм чичо Манчо, даже ходих и се върнах ама от южното море, че на нашето ми горчи водата
Пък не пиша щото оставих форекса и минах на фючърси и изгубих тотално интерес към форекса.
Лека вечер и внимателно с трейдовете, живота не е само пиене и едене, трябва да се заработва преди това.
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
мисля, че ме бъркаш с някой.
целта при мен беше пробива. точно тога имаше условия. писано е много по темата.
около обяд имаше хубав вход... хвана ли го?
Може и да бъркам... То вече всеки втори синергира успешно Елиот с ПА, та не можеш да му хванеш края кой кой е.
С пазара за днес приключих още там, където си затворил първите дълги. После ви четох за развлечение и мислено си отбелязвах трейдовете по 15м. И, понеже Ефчето ми привлече вниманието със смело законтряне на импулс (за щастие на локален връх), та ми стана още по-интересно
П.П.
Сетих се за оня стар виц, че има стари пилоти, има смели пилоти, но стари смели пилоти няма
Здравейте, коя е най-добрата платформа за форекс търговия и откъде мога да си намеря безплатни или по-евтини учебни материали по въпроса на български език ( или на английски ако има)? Мерси
Нa български книгите на Светлин Минев ще ти свършат работа като за начало виж ги и трите Пък платформи валяло почни с МТ 4 като наи достъпна а по нататък сам ще разбереш коя е наи добрата за теб ако се обособиш като скалпер ще ти трябва добро изпълнение
Здравейте, коя е най-добрата платформа за форекс търговия и откъде мога да си намеря безплатни или по-евтини учебни материали по въпроса на български език ( или на английски ако има)? Мерси
едно въпросче към тебе и ще ти кажа:
ако се самоизядеш, какво ще стане, ще си увеличиш двойно теглото, ще изчезнеш или
просто нищо няма да се промени
Коментар