IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прасчо, буриш!
    ФБР ама само в хАмерика! Извън границите е CIA!

PS: узо ПАРАЛИЯ! Гърците са го измислили!
    в момента се карат дали са Гърци или Кърци (от Кър) !
    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
      Преди около 20 години, излезе новината, как ФБР разледвало месеци наред някаква хакерска група. Прихванали информация, че ще има сбирка на адрес. Окупирали и атакували хакерската сбирка, и кво намерили:
      Група от тинейджъри, дето пиели пепси кола
      Хммм, абе и те яко работят Преди време, мое приятелче,финансисче, тука в Испания чак го откриха Да си няма човек работа с тях
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
        умря този дето даваше съвети. умря.
        за трейд си говоря със себеподобни по метод. другото е губене на време. мушморок.

Е тука съвсем се оля Кой пък ти е искал съвети на теб
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Преди около 20 години, излезе новината, как ФБР разледвало месеци наред някаква хакерска група. Прихванали информация, че ще има сбирка на адрес. Окупирали и атакували хакерската сбирка, и кво намерили:
          Група от тинейджъри, дето пиели пепси кола
          Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
            мале и аз се драпах в петък с тебе как съм си подритвал здравната книжка и то без добра застраховка /
            п.с. такива важни неща пиши навреме
            Нали ти казах че няма да разваляме кавгата с бой Нищо особенно не се е случило!!!
            Спора си е спор и кой е прав решава ПАЗАРА! (да не говорим че 1.7 при е/ф си го изсмуках от пръстите, ама съм лаик и ми е простено)
            Освен ако Реда не е взел КАРАКУЛАКА!
            Last edited by Nekaduren Astrolog; 28.06.2011, 23:57. Причина: некви скоби
            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

фицко,
              самовлюбен си и това ти пречи да забелязваш , че подхода ти е със спам да се оправяш. Страшен си щом със Соколов ти трябваха 30и кусур поста + намеса на модератор. Герой си.
              Добре, що разтягаш локуми. Ставш смешен повтаряйки едно и също АЗ ПОМОЩ ОТ МОДЕРАТОР НЕ СЪМ ТЪРСИЛ И пак ти повтарям, аз не те сравнявам с този човек Ако ти преоткриваш себе си в него... Кое ми е геройското, нали ти се справяш с по 3 поста

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                ко си пич , утре сабахлем ще дадеш някоя идея за треид с нива --- как си мо е реда / на Реда / и на време --2-3 мин ......
                докато мякаш кат гумен паток --щуротии и високоумни разсъждения за лунния цикъл на Гръцкия секс / и поне да го разбираше !! , ми то кво си чел в жълтата преса / и '' ся си затворих печалбите от сутринта / --- аз лично ще те скъсвам от внимание с акцент
                та ще видим сабахлям кво си разбрал
                че не зацепваш бърже , от мноо интелигентност ще е
                умря този дето даваше съвети. умря.
                за трейд си говоря със себеподобни по метод. другото е губене на време. мушморок.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                  130 кила
                  мале и аз се драпах в петък с тебе как съм си подритвал здравната книжка и то без добра застраховка /
                  п.с. такива важни неща пиши навреме

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Виждаш ли се Манче, колко си надут На един елементарен въпрос не желаеш да отговориш, да не би да е някаква уловка От целият ми пост : " Е кво лошо има, че те попитах нещо Ти със други хора ли ще се сравняваш сега Аз така ли мислиш подхождам към теб А и онзи не забелязвам да ме напада вече " в който показвам, че не те сравнявам с други хора, ти реши на оригинален да се правиш, опитвайки се да ме засегнеш , а само преди малко се себеизтъкна, как си поставил някого на местото му, според теб
                    фицко,
                    самовлюбен си и това ти пречи да забелязваш , че подхода ти е със спам да се оправяш. Страшен си щом със Соколов ти трябваха 30и кусур поста + намеса на модератор. Герой си.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                      Ти сваляш ли ма бре С Ефчето съм, пък и ти нямаш цицки
                      Как да немам! Имам!
                      130 кила на 190см имат цици! Ама не те свалям щото си ЧЕРНОПРАС и Реда ще колне!
                      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                        Чичка, Фицката е много умно прасИ.
                        Някъде към големите бие и мисля че с тая бабаитщина нама да постигнеш нищо.
                        (не е заяждане).
                        Ти сваляш ли ма бре С Ефчето съм, пък и ти нямаш цицки

Коментар

... ако бях простак.
                          ко си пич , утре сабахлем ще дадеш някоя идея за треид с нива --- как си мо е реда / на Реда / и на време --2-3 мин ......
                          докато мякаш кат гумен паток --щуротии и високоумни разсъждения за лунния цикъл на Гръцкия секс / и поне да го разбираше !! , ми то кво си чел в жълтата преса / и '' ся си затворих печалбите от сутринта / --- аз лично ще те скъсвам от внимание с акцент
                          та ще видим сабахлям кво си разбрал
                          че не зацепваш бърже , от мноо интелигентност ще е

Коментар

фицко,
                            пасквилчетата дето си ги разиграваш,
                            може би са интересни на момчетата
                            дето си играят още с пишлетата.

Лека!
                            Манче, грешиш, но щом така си решил да ме квалифицираш, няма да се натискам, да размислиш. Дано е лека да не ме обвиниш после, че и кошмари заради мен сънуваш

Коментар

• Виждаш ли се Манче, колко си надут На един елементарен въпрос не желаеш да отговориш, да не би да е някаква уловка От целият ми пост : " Е кво лошо има, че те попитах нещо Ти със други хора ли ще се сравняваш сега Аз така ли мислиш подхождам към теб А и онзи не забелязвам да ме напада вече " в който показвам, че не те сравнявам с други хора, ти реши на оригинален да се правиш, опитвайки се да ме засегнеш , а само преди малко се себеизтъкна, как си поставил някого на местото му, според теб

Коментар

• Чичка, Фицката е много умно прасИ.
                                Някъде към големите бие и мисля че с тая бабаитщина нама да постигнеш нищо.
                                (не е заяждане).
                                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Working...
                                X