IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
    точно '' съвети ''
    нали те видях оня ден 08
    и после селл от 4230 афектиран / при явен пробив /
    от тогава само фИлосовстваш без цифри цифра не смееш да кажеш
    свалям ти реитинга на '' буклук ''
    Мани, мани... и поръчка на -1,5 затвори, щото бил пич и тя после отпраши в неговата посока Абе, трейдър с психика
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Аре лека Ви ноШТ!
      Днес ядох по-малко шамари ама пак е кьопаво.
      Края на всеки месец се очертава КУЦ
      Утре пак
      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
        умря този дето даваше съвети. умря.
        за трейд си говоря със себеподобни по метод. другото е губене на време. мушморок.
        точно '' съвети ''
        нали те видях оня ден 08
        и после селл от 4230 афектиран / при явен пробив /
        от тогава само фИлосовстваш без цифри цифра не смееш да кажеш
        свалям ти реитинга на '' буклук ''

Коментар

.... ей това ти е нивото, СЕЛСКИ.
          ..... и така изглежда темата по начина по който искаше да и предадеш облик. Селска сбира.

в прав текст селяк си ползващ Нет. ей това си. анализите ти са ок, но гарнирани със пълна селения.
          Е та с човек, обръщащ се към мен с абдал, като с принц ли да се държа
          Ти много ме надцени май.... да предам облик на темата Не се плаши, нямам такава цел
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Чичо Манчо ти като си орел, що ловиш мухи?
            А?
            ААААААААААА?
            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
              Абдал е това дето е излезнало от смръдливите топки на некадърният ти баща И с този си начин на говорене, ходи да заблуждаваш тийнеджърките ( освен ако не си падаш по момченца ) колко си умен Винаги ми е било смешно, когато някой не може да говори в прав текст и си опитва да си придаде тежест, изказвайки се " умно "

.... ей това ти е нивото, СЕЛСКИ.
              ..... и така изглежда темата по начина по който искаше да и предадеш облик. Селска сбира.

в прав текст селяк си ползващ Нет. ей това си. анализите ти са ок, но гарнирани със пълна селения.

Коментар

• Реда защо напоследък е толкова ДИСЦИПЛИНИРАН и не пише по НОЩИТЕ???
                Само по време на работно време се явява, така да се каже????

И още много хора.. явно ЛЕТНИЯ РЕЙНДЖ ги пусна в ОТПУСК!!!!!!!!!!!!!
                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                  Сигурно е на добра воля.
                  Трябва пак да се разровя - по спомени ЦРУ барат навън, ФБР вътре. Може да се сменило де. Вече не съм толкова добър по "политика и извънземни"
                  И аз не знам как е, но ти разказах история, по преживяно

Коментар

ти си ми лек на увредена психика бе .... абдал.
                    това местенце ептен ми завоня. и утре ако се повтори .... радостта за мене ще е пълна.

после мога и да те почерпя.

пп
                    между проявяващите интерес и автора на пасквилите не бях сложил равно .... но щом си решил епичност да си придаваш ...придавай си я
                    Абдал е това дето е излезнало от смръдливите топки на некадърният ти баща И с този си начин на говорене, ходи да заблуждаваш тийнеджърките ( освен ако не си падаш по момченца ) колко си умен Винаги ми е било смешно, когато някой не може да говори в прав текст и си опитва да си придаде тежест, изказвайки се " умно "

Коментар

• Сигурно е на добра воля.
                      Трябва пак да се разровя - по спомени ЦРУ барат навън, ФБР вътре. Може да се сменило де. Вече не съм толкова добър по "политика и извънземни"
                      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• в момента се карат дали са Гърци или Кърци (от Кър)

+++
                        Мисионер

Коментар

Прасчо, буриш!
                          ФБР ама само в хАмерика! Извън границите е CIA!

PS: узо ПАРАЛИЯ! Гърците са го измислили!
                          в момента се карат дали са Гърци или Кърци (от Кър) !
                          Не буря Мечо, щото бях свидетел на събитията Във всяко американско посолство има представител на ФБР и кога му трябва да заклещят някого звъни на местната полиция

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                            Whatever ...
                            Лаф да става...
                            Не е ВатЕвер! ЦРУ бие лошо
                            Лафа е готин !
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Прасчо, буриш!
                              ФБР ама само в хАмерика! Извън границите е CIA!
                              Whatever ...
                              Лаф да става...
                              Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                                Манче, грешиш, но щом така си решил да ме квалифицираш, няма да се натискам, да размислиш. Дано е лека да не ме обвиниш после, че и кошмари заради мен сънуваш
                                ти си ми лек на увредена психика бе .... абдал.
                                това местенце ептен ми завоня. и утре ако се повтори .... радостта за мене ще е пълна.

после мога и да те почерпя.

пп
                                между проявяващите интерес и автора на пасквилите не бях сложил равно .... но щом си решил епичност да си придаваш ...придавай си я

Коментар

Working...
                                X