IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
    Чичо Манчо, защо във 1 часа посреднощ (ако си в България) си толкова серьозен?
    Нямаш ли малко чувство за хумор????
    ....
    Ако днес е бил тежък ден за теб, кажи си ... ще ти влезем в положение.
    Ама не е обходимо да се сърдиш и да очакваш серьозни и смислени теми, реплики, език, правопис, култура, обноски и т.н. в това време на нощта.
    Тук сме времето да мине, да посрещнем Японците с настроение...
    студен сок.
    не се вписваш в настоящата картинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
      хихихи ... две елементарни момчета.
      Чичо Манчо, защо във 1 часа посреднощ (ако си в България) си толкова серьозен?
      Нямаш ли малко чувство за хумор????
      ....
      Ако днес е бил тежък ден за теб, кажи си ... ще ти влезем в положение.
      Ама не е обходимо да се сърдиш и да очакваш серьозни и смислени теми, реплики, език, правопис, култура, обноски и т.н. в това време на нощта.
      Тук сме времето да мине, да посрещнем Японците с настроение...
      Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение

мани , ще вземе да направи някоя беля
        после ще ти тежи на съвеста
        хихихи ... две елементарни момчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Манчо, спирай щото се ошашави вече Капацитет липсва На кой на постовете отговаряш по-надолу

мани , ще вземе да направи някоя беля
          после ще ти тежи на съвеста

Коментар

Така е " взимам се на сериозно " и затова обичам да се самоиронизирам Дай ми поста в който съм го казал, защото иначе си празнодумец Не можем да коментираме нещо, разчитайки на ТВОЯТА ПАМЕТ
            Спам латерна .... Ти сигнали за търговия ли искаш да ти давам

мишок виж си постовете след 1000 на какво си заприличал.

провери си личните съобщения, които си изпращал, ако ги пазиш.

ако знаех, че си леке и аз ако бях такова щях да го запазя и да ти го постна

Коментар

герой си. на спама си неодържим

изтръскай си постовете от простотията и се виж
              Това вече го чухме ама така и не разбрах какво общо имаше моя пост с някакви цифри дето си писал под него
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

селски смешник си.
                който се взима на сериозно.
                това за "ОБЛИКА" го доказва. за мен е достатъчно, че си ми го писал когато бе с под 1000 поста. Тогава имаше нещо в теб сега си СПАМ латерна с редки проблясъци.
                Така е " взимам се на сериозно " и затова обичам да се самоиронизирам Дай ми поста в който съм го казал, защото иначе си празнодумец Не можем да коментираме нещо, разчитайки на ТВОЯТА ПАМЕТ
                Спам латерна .... Ти сигнали за търговия ли искаш да ти давам
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Манчо, спирай щото се ошашави вече Капацитет липсва На кой на постовете отговаряш по-надолу
                  герой си. на спама си неодържим

изтръскай си постовете от простотията и се виж

Коментар

Е аз котка ли да ти викам сега Търсиш свалка май Няма те огрей Дай ми поста в който казвам : " имам за цел да предам облик на темата... " А ако съм казал забавна, не разбирам защо ти казваш селска За теб забавлението ако е селяния, то значи наистина си зле с главата. За нормалните хора забавлението е вид отмора
                    И това шмъркане... Мога да си го позволя, но не го намирам за забавно Не завиждай

Е, сгрешил е баща ти Ако беше попътувал и поработил извън село, можеше и да станеш човек щото види се ти не си от тези, дето са си намерили местото в България

селски смешник си.
                    който се взима на сериозно.
                    това за "ОБЛИКА" го доказва. за мен е достатъчно, че си ми го писал когато бе с под 1000 поста. Тогава имаше нещо в теб сега си СПАМ латерна с редки проблясъци.

Коментар

• Манчо, спирай щото се ошашави вече Капацитет липсва На кой на постовете отговаряш по-надолу

Коментар

мишка, цитирам те по памент, понеже хипер ме издразни: ..... имам за цел да предам облик на темата... да бъдела забавна. ако си ми го писал нашмъркан, това обяснява инфантилното ти поведение.

..... това за топките на некъдърния ми баща ... на времето не имигрирах благодарение на него.
                        Е аз котка ли да ти викам сега Търсиш свалка май Няма те огрей Дай ми поста в който казвам : " имам за цел да предам облик на темата... " А ако съм казал забавна, не разбирам защо ти казваш селска За теб забавлението ако е селяния, то значи наистина си зле с главата. За нормалните хора забавлението е вид отмора
                        И това шмъркане... Мога да си го позволя, но не го намирам за забавно Не завиждай

Е, сгрешил е баща ти Ако беше попътувал и поработил извън село, можеше и да станеш човек щото види се ти не си от тези, дето са си намерили местото в България

Коментар

Е та с човек, обръщащ се към мен с абдал, като с принц ли да се държа
                          Ти много ме надцени май.... да предам облик на темата Не се плаши, нямам такава цел
                          не ми говори за явни пробиви,
                          защото при теб ако не е 42 ще 41 или пък 40

смехурко не си придавай тежест на необеснимото

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                            Чичо Манчо ти като си орел, що ловиш мухи?
                            А?
                            ААААААААААА?
                            Опс ...
                            Ще се засегна още малко ...
                            Мисионер

Коментар

Е та с човек, обръщащ се към мен с абдал, като с принц ли да се държа
                              Ти много ме надцени май.... да предам облик на темата Не се плаши, нямам такава цел
                              мишка, цитирам те по памент, понеже хипер ме издразни: ..... имам за цел да предам облик на темата... да бъдела забавна. ако си ми го писал нашмъркан, това обяснява инфантилното ти поведение.

..... това за топките на некъдърния ми баща ... на времето не имигрирах благодарение на него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                                Аре лека Ви ноШТ!
                                Днес ядох по-малко шамари ама пак е кьопаво.
                                Края на всеки месец се очертава КУЦ
                                Утре пак
                                И да не издеш меда, ей

Коментар

Working...
                                X