If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Утре има решение на ЕЦБ за лихвите и пресконференция. Това на което се надяваш може да стане само ако вдигнат лихвите... Е, може и да го направят, но надали.
при евентуален вот на недоверие има шанс
опозицията да завземе властта защото тълпата
изглежда е с тях
май от това ги е страх в еврозоната
като каза СТРАХ в еврозоната и понеже европа е много либерална във всяко едно отношение ще им отпуснат заема/12 милиарда/ на маляките и без да са приели мерките за съкращения
Утре има решение на ЕЦБ за лихвите и пресконференция. Това на което се надяваш може да стане само ако вдигнат лихвите... Е, може и да го направят, но надали.
Това е само един от аргументите ми за изграждане на дълга при двойката.
Целта е дългосрочна така че ако с тази не се получи ще опитам отново от по ниски нива което е и по добре за мен.
Иначе общо взето отдавна съм спрял да се надявам надявах се преди време...сега просто чакам
Успех Ви
ако се наложи затварявам експозицията на 0 обаче сметам дека оти няма да се случи
мойте уважения но не мисля че си прав
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар