IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    За да подготвят перфектни договори
    Тя там работата не е съвсем черно и бяло, ама то минало вече
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Пенчев стига дееее На Уол Стрийт добряци ли търсиш Печеливши и губещи.. това е Клиентите му да не мислиш са каубои от провинцията Все компании с по един куп съветници, анализатори, адвокати и так далее За какво взимат те заплати
      За да подготвят перфектни договори
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        ПРАСЧО , а дали му остана от
        цялата далавера некое доларче
        Живот и здраве да излезне момчето, ще го питаме
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Приятел ти е,ама ,ще прощаваш,нарушил е договора с клиентите и им е прахосал парите.Не знам дали да го възприемаме като жертва?
          Пенчев стига дееее На Уол Стрийт добряци ли търсиш Печеливши и губещи.. това е Клиентите му да не мислиш са каубои от провинцията Все компании с по един куп съветници, анализатори, адвокати и так далее За какво взимат те заплати

Коментар

Да, прав си. Момчето се изстреля в небесата бързо, но го отстреляха Но.... Брафманчо му спаси дупето за по 1000 $ на час
            ПРАСЧО , а дали му остана от
            цялата далавера некое доларче
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Едно да кажат и съвсем друго да го направят. Не могат да захранят Гърция с пари , това не е възможно. Казват банките ще им отложат плащанията по книгите с падеж с цели 30 години..ОК..Важното е да им дадат пари които те да издухат през бюджета си , на тях им трябват нови милиарди които да си ги похарчат като старите. Гърция фактически фалира , но те ще чакат да се насъберат много такива като Гърция.То е като някой да ти дължи 500лв . и да ти иска 5 още и съвсем не значи че ще ти върне 500-те. Какво значение има дали ще им дадат тези 5 лева ?
              споменах по доло че не е важно дали могат
              да захранят гърция с пари, а че въпроса е в това че щом говориме за китайската централна банка всъщност имаме предвид че хората работещи там не са случайни и могат да преценят доколко е рискова една инвестиция
              аз лично бих се чувствал много по добре ако имам зад гърба си PBOC

колкото до това дали казват истината бих отговорил че щом в пресата го пише то и пазарите го приемат за истина в това можеш да си сигурен

п.с. никой не се опитва да ни излъже
              ние сами се лъжем

Коментар

Да, прав си. Момчето се изстреля в небесата бързо, но го отстреляха Но.... Брафманчо му спаси дупето за по 1000 $ на час
                Приятел ти е,ама ,ще прощаваш,нарушил е договора с клиентите и им е прахосал парите.Не знам дали да го възприемаме като жертва?

П.С.Супертрейдър,шотландец иска назаем 10 лири от приятеля си,но онзи му казва,че има само 5.
                -ОК-казва шотландецът-дай ми сега 5 и ще имаш да ми даваш още 5.
                Та горе-долу така ще стане и с гърците,винаги ще имат да вземат
                Last edited by Пенчев; 29.06.2011, 20:12.
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• zloblivi_podritvaniq

Едно да кажат и съвсем друго да го направят. Не могат да захранят Гърция с пари , това не е възможно. Казват банките ще им отложат плащанията по книгите с падеж с цели 30 години..ОК..Важното е да им дадат пари които те да издухат през бюджета си , на тях им трябват нови милиарди които да си ги похарчат като старите. Гърция фактически фалира , но те ще чакат да се насъберат много такива като Гърция.То е като някой да ти дължи 500лв . и да ти иска 5 още и съвсем не значи че ще ти върне 500-те. Какво значение има дали ще им дадат тези 5 лева ?
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    не ме разбра.нали тва казвам , че е голям за нашите стандарти. у нашенско тарикатчетата са готови за 10 хилки да си сложат главъта у турбъта а онези работят на едро

Коментар

стоп @ брейк ивън на дългите @ 21

стоп и пак лонги @ 22 със стоп 13
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• @4524 кога че го видим Сега или като се включат жълтурите

Коментар

Абе с 10 иляди да си купиш апартамент на 5-то авеню, малко импосибле ми се види
                          не ме разбра.нали тва казвам , че е голям за нашите стандарти. у нашенско тарикатчетата са готови за 10 хилки да си сложат главъта у турбъта а онези работят на едро
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Ябълки, от хубавите
                            Ееех,сам ни тикаш към упражнения с аватара ти
                            Знаеш ли вица за тримата,дето се надлъгвали кой е отглеждал по-големи ябълки?
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Ябълки, от хубавите
                              To хубавите ЯБЪЛКИ(КАРПУЗИ)
                              все СВИНЕТЕ МИРИЗЛИВИ
                              ги гуцат
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

виж кво съм дописал
                                Абе с 10 иляди да си купиш апартамент на 5-то авеню, малко импосибле ми се види

Коментар

Working...
                                X