If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук съм бре , обаче ме обърка с това лошо куче и патенцето и най вече що ти гледаше тъжно та размишлявам по темата ...и как хиената кучето и патето ще се отразят на похода на еврото
Исках да те предпазя Щото хиените са лоши кучета Пък ти нали си патенце, жълтичко, като злато Страх ме е да не те загубя Пък и видях днес по някоето време, че странно животно ( кръстоска между бик и мечка, ба си и ИЗРОДА ) се опитва да те прелъсти Не им вярвай на тези звездичке моя Ще те преластат, употребат и зафърлат после Знаеш кой ти е верен, дорде оназ с косата ни раздели
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
ОУУУУУУУУУУУ ДЕ СТЕ БРЕЕЕЕЕЕ ДАН ВИ ПОТЪНАХА ГЕМИИТЕ Една дума не обелвате Сам Реда и Иската ли са на кяр днеска
Тук съм бре , обаче ме обърка с това лошо куче и патенцето и най вече що ти гледаше тъжно та размишлявам по темата ...и как хиената кучето и патето ще се отразят на похода на еврото
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
What if the US government defaults?
The last time the United States government defaulted on the obligations, the U.S. Dollar rose in the process after a timid
pullback. (See Chart) We believe the same premise will take place if the United States defaults on August 2
nd
. Despite the fact
that the United States Dollar is currently losing value against other major counterparts, a default will prompt a risk aversion
rally. In the process of a risk aversion, funds will flow into the United States Treasuries, prompting the United States Dollar to
the upside. Treasuries are still considered risk-free asset, despite a default. In turn, investors fleeing to safety will seek to put
their funds into the United States Treasuries
Коментар