IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от georgimalinov Разгледай мнение
    Здравейте, коя е най-добрата платформа за форекс търговия и откъде мога да си намеря безплатни или по-евтини учебни материали по въпроса на български език ( или на английски ако има)? Мерси
    Това за платформата не го разбирам, но останалото ето : http://pdfcast.org/download/technica...al-markets.pdf
    Успех !
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Здравейте, коя е най-добрата платформа за форекс търговия и откъде мога да си намеря безплатни или по-евтини учебни материали по въпроса на български език ( или на английски ако има)? Мерси
      Най-добрата платформа => Трейдър бг

Най-добрите учебници и курсове => при Караиванов ...500 кинта на учебен час и до 20 дена си на флуура

ПС : От тез апчета дебелея - дето ги продаваш , имам предвид
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Която ти пасва на теб

Много добри вицове, машала
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Здравейте, коя е най-добрата платформа за форекс търговия и откъде мога да си намеря безплатни или по-евтини учебни материали по въпроса на български език ( или на английски ако има)? Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК
            И всички на блага ракия утре вечер
            Мбааа, га ше ва черпя и вас, с некви по завъртяни етикети да е. Нъл сме трейдери
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              аха ,
              всички го правим
              избяга ли късите ?
              гледам насдака гони 60 поинта днес. тва колко е в кю-тата, че не мога на тоя комп да ги погледна?
              не те бъзикам , да знаеш
              Не съм бягал. ослушвам се за още късо. Влязох в 55 сега е 55.37.) И да ме бъзикаш, аз си нося на бъзик

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК
                Аз с Маркета не си пиша във форум. Имам му скайп-а и си дърдорим надълго и широко

аха ,
                всички го правим
                избяга ли късите ?
                гледам насдака гони 60 поинта днес. тва колко е в кю-тата, че не мога на тоя комп да ги погледна?
                не те бъзикам , да знаеш
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Тандеме, в едно си прав. Трейдингът е самотен бизнес. И човек може да изперка, ако няма къде да разпусне Но все пак, аз предпочитам да си говоря простотии със сродни хора, отколкото да си говоря с маркета. И без това редовно му благодаря или псувам. Успех!
                  Кой е казал да не се говорят простототи бре -всички го правим волю неволю ,ама в тема за валутна търговия -разговорите трябва да са ОСНОВНО за ФОРЕКС .

Според мен си отговорен човек -щом споделяш всичко със семейството си (дано е така ) не си губи тук времето .Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                    Ако се съмняваш ,що ви трият глупавите постове ,не се съмнявай ,за триене са .Но бъди сигурен че причината е една -откакто драскам в друг форум ,тая тема е едно нищо и модераторите го усетиха Успех
                    Тандеме, в едно си прав. Трейдингът е самотен бизнес. И човек може да изперка, ако няма къде да разпусне Но все пак, аз предпочитам да си говоря простотии със сродни хора, отколкото да си говоря с маркета. И без това редовно му благодаря или псувам. Успех!

Коментар

• Моля, възползвайте се от опцията "Лични съобщения"! Придържайте се към темата и спазвайте добрия тон. Това е форум, а не chat или място за нападки. Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Май всички сме ги яли днеска шамарите
                        и само при ТАНДЕМЧЕТО не е така
                        Тъй де! Като няма кИфтета ще ядем шамари. Утре може пак да чуем петела
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          И аз не мога да спра да се чудя... Виж Гърция ко стаа, пък тва евро ..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                            Прасчо и Мечо вечерят. В чинията остават две кюфтета - едното цариградско, другото - болярско. Прасчо забожда по - голямото, болярското, и го лапва.
                            Мечо недоволства - "Д`*** и свинята, как лапна голямото кюфте. Аз ако бях, щях да взема малкото".
                            Прасчо отговаря - "Ми ето ти го малкото кюфте, защо бучиш".
                            Last edited by Eti_; 27.06.2011, 20:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                              +1
                              И Е/Ф ми раздаде шамарите днес
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                                Мухахаха понеделнишките каръци са ви запазена марка ,щото хабер нямате от света ,и докато не спрете да ръсите простотии а да разисквате форекса с форекс език ,само харчите на родителите си и жените си парите Пу

http://www.infostock.bg/forum/posts/list/620.page

ко го даваш тоя линк?
                                ми ти сам си говориш там
                                няма кой една майна да ти тегли и да те приземи малко
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X