If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, коя е най-добрата платформа за форекс търговия и откъде мога да си намеря безплатни или по-евтини учебни материали по въпроса на български език ( или на английски ако има)? Мерси
Здравейте, коя е най-добрата платформа за форекс търговия и откъде мога да си намеря безплатни или по-евтини учебни материали по въпроса на български език ( или на английски ако има)? Мерси
Най-добрата платформа => Трейдър бг
Най-добрите учебници и курсове => при Караиванов ...500 кинта на учебен час и до 20 дена си на флуура
ПС : От тез апчета дебелея - дето ги продаваш , имам предвид
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Която ти пасва на теб
Много добри вицове, машала
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
аха ,
всички го правим
избяга ли късите ?
гледам насдака гони 60 поинта днес. тва колко е в кю-тата, че не мога на тоя комп да ги погледна?
не те бъзикам , да знаеш
Не съм бягал. ослушвам се за още късо. Влязох в 55 сега е 55.37.) И да ме бъзикаш, аз си нося на бъзик
Аз с Маркета не си пиша във форум. Имам му скайп-а и си дърдорим надълго и широко
аха ,
всички го правим
избяга ли късите ?
гледам насдака гони 60 поинта днес. тва колко е в кю-тата, че не мога на тоя комп да ги погледна?
не те бъзикам , да знаеш
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Тандеме, в едно си прав. Трейдингът е самотен бизнес. И човек може да изперка, ако няма къде да разпусне Но все пак, аз предпочитам да си говоря простотии със сродни хора, отколкото да си говоря с маркета. И без това редовно му благодаря или псувам. Успех!
Кой е казал да не се говорят простототи бре -всички го правим волю неволю ,ама в тема за валутна търговия -разговорите трябва да са ОСНОВНО за ФОРЕКС .
Според мен си отговорен човек -щом споделяш всичко със семейството си (дано е така ) не си губи тук времето .Успех
Ако се съмняваш ,що ви трият глупавите постове ,не се съмнявай ,за триене са .Но бъди сигурен че причината е една -откакто драскам в друг форум ,тая тема е едно нищо и модераторите го усетиха Успех
Тандеме, в едно си прав. Трейдингът е самотен бизнес. И човек може да изперка, ако няма къде да разпусне Но все пак, аз предпочитам да си говоря простотии със сродни хора, отколкото да си говоря с маркета. И без това редовно му благодаря или псувам. Успех!
Моля, възползвайте се от опцията "Лични съобщения"! Придържайте се към темата и спазвайте добрия тон. Това е форум, а не chat или място за нападки. Благодаря предварително!
Прасчо и Мечо вечерят. В чинията остават две кюфтета - едното цариградско, другото - болярско. Прасчо забожда по - голямото, болярското, и го лапва.
Мечо недоволства - "Д`*** и свинята, как лапна голямото кюфте. Аз ако бях, щях да взема малкото".
Прасчо отговаря - "Ми ето ти го малкото кюфте, защо бучиш".
Мухахаха понеделнишките каръци са ви запазена марка ,щото хабер нямате от света ,и докато не спрете да ръсите простотии а да разисквате форекса с форекс език ,само харчите на родителите си и жените си парите Пу
Коментар