IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
    Съкровище, нали разбираш че не може със всички които подаряват рози !
    Добре, изтисквай ги тогава и пак при мен си ела Навремето продаваха гълъби, дето си се връщаха пак при стопанина. А преди няколко години тарикатите с момичета го правеха
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Пак свалиха рейтинга на Гърция-от,,мръсен отвратителен боклук" на ,,вонящ мръсен отвратителен боклук".В отговор на тази новина еврото започна да поскъпва
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Аз ти градя имидж .... Ти всичко съсипа Имаше навремето един филм " Обратната страна на полунощ " . Та накратко, чичко Паричко подаряваше огърлици, диаманти..., които му бяха връщани Накрая изпрати роза и тя му се отдаде
        Съкровище, нали разбираш че не може със всички които подаряват рози !
        Last edited by ef4e; 27.07.2011, 19:54.
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
          [url]п.с пазара ма отнесе днеска кат Барса -английски клуб
          Туй беше грубичко...
          Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Стиховете не са достатъчно калорично гориво да поддържат огъня на пътеводните звездички,бре!Питай си либовницата да ти каже!
            За мен има 2 категории свалячи. Мързеливи и напористи Ти минаваш в категорията Мързеливи
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Ами учи стихове тогава
              Стиховете не са достатъчно калорично гориво да поддържат огъня на пътеводните звездички,бре!Питай си либовницата да ти каже!
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                EUR - USD: В четвъртък-петък има голяма вероятност да скъсяваме, особено ако вторник-сряда пазарът удължи.

Хубав ден.... Потегли с един ден по-рано, но пак бива.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Имах неистовото желание да опозная Млечния път,но след трийсетина години с огорчение констатирах,че да си аеронавт е много скъпо занятие
                  Ами учи стихове тогава

Коментар

Как бе Фицка желае , как да не желае ... събира оферрти ...
                    Аз ти градя имидж .... Ти всичко съсипа Имаше навремето един филм " Обратната страна на полунощ " . Та накратко, чичко Паричко подаряваше огърлици, диаманти..., които му бяха връщани Накрая изпрати роза и тя му се отдаде

Коментар

Мечкобиков ти нали си от Пазаржик какво правиш в района Камчия , Шкорпиловци ?
                      през юли и август, ако не съм на шкорпиловци или камчия, значи съм в обзор
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Да се съвукупляваш с тях ли Може Ако желанието е взаимно и неистово
                        Имах неистовото желание да опозная Млечния път,но след трийсетина години с огорчение констатирах,че да си аеронавт е много скъпо занятие
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Куя Ами допълва си портмонето с нужните и стинки за Пукет, щот е горда и модерна девойка и не желае да и плащат сметките
                          Как бе Фицка желае , как да не желае ... събира оферрти ...
                          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                            линията на 4ч на бичия тренд е на 4338
                            Реде май тва ша за днес .....
                            п.с. 'итрец е Фицката
                            Според мен ще видим днеска
                            ниво под 1.43 00 КЕНЕФО !!!!!!
                            ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!!!!!!
                            http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Хм,не знаех,че и пътеводните звездички може човек да ги ../цензура/..
                              Да се съвукупляваш с тях ли Може Ако желанието е взаимно и неистово

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Хахах, и летовнички от близка Камчия да ти веят с лонгоз-ки кокичета на плажа у Шкорпиловци
                                аз днес бях на камчия бря. ама една риба ми зе страха и после лекувах стреса на "пода" с биволско кисело мляко
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X