IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
    Чунчо схемата е ясно на теб и мен, ама този лаф само не разбрах.
    за Гунди и Котков не си ли чувал. Като не могат да вкарат гол. топката им е крива.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Абе, таз Гърция да не е фирма в холдинг. Ше фалира и ше я закрият Евросъюза ше се разпадне и еврото ше изчезне Полудяхте ли бре Търгувайте си и си подсигурявайте старините, па не ги мислете КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ
      Ъхъ
      Ама ако се лизнем нагоре, надолу, да изкараме за банички и бозЪ!
      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
        беше вече
        умаскариха те
        Аз да си кажа ....
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Лошо Котков топката е крива
          Чунчо схемата е ясно на теб и мен, ама този лаф само не разбрах.

Коментар

• Абе, таз Гърция да не е фирма в холдинг. Ше фалира и ше я закрият Евросъюза ше се разпадне и еврото ше изчезне Полудяхте ли бре Търгувайте си и си подсигурявайте старините, па не ги мислете КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
              Поста ти ме обижда, затова ти отправям ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              беше вече
              умаскариха те

Коментар

• ми аз нали ходих да пия бира. Сега чух по бтв-то на културата

Коментар

zloblivi_podritvaniq
                  от вчера на сам питам как изглежда банкрут на една държава, като Гърция, а не като Сомалия.
                  Банкрута започва в момента на получаване на дълга, а не в момента на падежа му. Всеки с мозък го знае. Тука има схема и каква е тя е интересно. Гръцката схема с банките ми е ясна. Останалата част ми е интересна. Тежестта на мишоците също.
                  Банкрута на Гърция ако въобще се стигне до там, ще е свързан с тотална приватизация на многото държавни предприятия на Гръцката държава - шутове в задниците на голяма част от персонала работещ в тях и мноооого мъка за целокупния административен персонал. иначе частните предприятия и служителите им няма много да пострадат, освен от промяна на данъчните тежести и бизнес климата. Тя Гърция се оказа по комунистическа държава и от нас? Лошо Котков топката е крива

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Имаме си ПИЯНА СВИНЯ
                    Поста ти ме обижда, затова ти отправям ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      бравос на Пиронкова
                      МАЙМУН чадо,
                      наби ли и пироните,,,
                      Ауууууу.
                      Тва е старо бря !!!!
                      5 лефа си глобен
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Незнам каква е схемата. Знам ,че безплатен обяд няма. Така ще им го втъкнат на съседите, че не ми се мисли. Или какво? Американските и европейски банки ще ги почерпят по един безплатен обяд а те ще пиинат по една студена кладенчова вода. Тез велики сили са измислили всички инстументи с които да ограбват целия свят и сега ще оставят маляките да ги извозят. Много ме съмнява тоз сценарии да се случи. Ще ги оглозгат като пирани.
                        Това с далаверата с техните банки е малка част от дълга. За останалото и аз казвам същото.

Коментар

• бравос на Пиронкова

Коментар

• Имаме си ПИЯНА СВИНЯ
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• zloblivi_podritvaniq
                              от вчера на сам питам как изглежда банкрут на една държава, като Гърция, а не като Сомалия.
                              Банкрута започва в момента на получаване на дълга, а не в момента на падежа му. Всеки с мозък го знае. Тука има схема и каква е тя е интересно. Гръцката схема с банките ми е ясна. Останалата част ми е интересна. Тежестта на мишоците също.

Коментар

първо минават парите от държавата в банките и същите тези купуват дълг. Това е схемата.
                                Незнам каква е схемата. Знам ,че безплатен обяд няма. Така ще им го втъкнат на съседите, че не ми се мисли. Или какво? Американските и европейски банки ще ги почерпят по един безплатен обяд а те ще пиинат по една студена кладенчова вода. Тез велики сили са измислили всички инстументи с които да ограбват целия свят и сега ще оставят маляките да ги извозят. Много ме съмнява тоз сценарии да се случи. Ще ги оглозгат като пирани.

Коментар

Working...
                                X