Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Forex сайтове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от digicom_2005 Разгледай мнениеИмам нужда от малко помощ. Изгубих се в многобройните сайтове, даващи инфо за форекс търговията... Проблемът ми е следния: Трябва ми адекватен форекс календар , в който да са описани всички излизащи новини и индекси.. Досега съм ползвала на Варчев и форекс фактори, но за ключови индекси часовете се разминават в двата сайта и не знам сега въпросния индекс или новина кога точно излиза. Моля да ми посочите сайтовете които вие използвате. Ако някой може да ми обясни и на какво се дължи разминаването м/у сайтовете (не е в настройката на времевата зона, тъй като в сайта на форекс фактори съм я настроила на GMT +2, a при Варчев си е автоматично настроен на местно време)...Благодаря предварително
Коментар
-
Forex сайтове
Имам нужда от малко помощ. Изгубих се в многобройните сайтове, даващи инфо за форекс търговията... Проблемът ми е следния: Трябва ми адекватен форекс календар , в който да са описани всички излизащи новини и индекси.. Досега съм ползвала на Варчев и форекс фактори, но за ключови индекси часовете се разминават в двата сайта и не знам сега въпросния индекс или новина кога точно излиза. Моля да ми посочите сайтовете които вие използвате. Ако някой може да ми обясни и на какво се дължи разминаването м/у сайтовете (не е в настройката на времевата зона, тъй като в сайта на форекс фактори съм я настроила на GMT +2, a при Варчев си е автоматично настроен на местно време)...Благодаря предварителноТагове: Отмаркиране на всички
Коментар