If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моя уиндоус няма нищо общо с едно канадско ла*но, което с години не плаща данъци и осигуровки и не подписва легитимни според българското законодателство договори със служителите си. Нека дойдат мен да ме арестуват ГДБОП за тие неща, да видим как ще стане.
Разбра ли ме сега, сладурче? В българската икономика пари наливал ... с кльощавия канадец май верно се плющите.
Ти какъв си, любовница ли си му на тоя канадец, че го защитаваш? Имал е пиратски софтуер, не е водил отчетност, не е плащал данъци, не е имал легитимни договори със служителите си, не е плащал осигуровки! Фантом.
А ти какъв си, любовница ли си му бил, че знаеш какво е плащал или не? Аз ти казвам, че го познавам и е далеч от ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК, какъвто го изкарват. Големите престъпници са навън, а това е само прах в очите на хората. И всички такива като теб вярват на медиите и си викат, браво, "тоя канадец" на какъв се е правил и колко добра работа са свършили нашите способни полицаи!
Е б*си и държавата, честно! Поредната демагогия и лобиране колко ВЕЛИКИ са службите! Аз лично познавам въпросният Р.Х. А този новинарски сайт няма да го погледна повече...
Всички бандити са навън, а те се хвалят, че арестували канадски гражданин, който дошъл тук да прави бизнес и да налива пари в икономиката ни...
Съвсем нормален човек, който е постигнал нещо, ама не е знаел, че в БГ никой не излиза от казана...щото го дърпат надолу
Ти какъв си, любовница ли си му на тоя канадец, че го защитаваш? Имал е пиратски софтуер, не е водил отчетност, не е плащал данъци, не е имал легитимни договори със служителите си, не е плащал осигуровки! Фантом.
Е б*си и държавата, честно! Поредната демагогия и лобиране колко ВЕЛИКИ са службите! Аз лично познавам въпросният Р.Х. А този новинарски сайт няма да го погледна повече...
Всички бандити са навън, а те се хвалят, че арестували канадски гражданин, който дошъл тук да прави бизнес и да налива пари в икономиката ни...
Съвсем нормален човек, който е постигнал нещо, ама не е знаел, че в БГ никой не излиза от казана...щото го дърпат надолу
Спениялно за форекса съм 10000% убеден, че деня започва 0 GMT. Особено ако ползваш пивоти с МТ4 трябва да ги настроиш или да си свалиш такива които се настройват, но отделно оттова нз защо те интересува сървар часът?
Коментар