Първоначално изпратено от omegaclima.com
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Forex сайтове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Goshofx Разгледай мнениеНякой от вас да изпозва Zulutrade ?
Аз съм последовател от доста време, 6 месеца вече, и като цяло доста добре върви.
Споделете и вашите мнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecy Разгледай мнениеЗдравейте, искам да ви питам откъде ползвате графики за движението на отделните валути. Търся не толкова форекс графики, а по-обобщени.
Коментар
-
Моя уиндоус няма нищо общо с едно канадско ла*но, което с години не плаща данъци и осигуровки и не подписва легитимни според българското законодателство договори със служителите си. Нека дойдат мен да ме арестуват ГДБОП за тие неща, да видим как ще стане.
Разбра ли ме сега, сладурче? В българската икономика пари наливал ... с кльощавия канадец май верно се плющите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнениеТи какъв си, любовница ли си му на тоя канадец, че го защитаваш? Имал е пиратски софтуер, не е водил отчетност, не е плащал данъци, не е имал легитимни договори със служителите си, не е плащал осигуровки! Фантом.
Нали и http://chitanka.info бяха ощетили държавата с милиони левове!
Утре онези качулатите може да дойдат и при теб. И ти от нищото да станеш престъпник, лицензиран ли ти е уиндоуса, а?Last edited by XY; 15.12.2011, 17:12.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЕ б*си и държавата, честно! Поредната демагогия и лобиране колко ВЕЛИКИ са службите! Аз лично познавам въпросният Р.Х. А този новинарски сайт няма да го погледна повече...
Всички бандити са навън, а те се хвалят, че арестували канадски гражданин, който дошъл тук да прави бизнес и да налива пари в икономиката ни...
Съвсем нормален човек, който е постигнал нещо, ама не е знаел, че в БГ никой не излиза от казана...щото го дърпат надолу
Коментар
-
Същата смехория беше и с читанка.инфо - организирана престъпна група със нанесени щети за МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ...
http://www.webcafe.bg/id_137850492
Ето защо толкова се радвам, когато някой млад човек реши да се пресели в някоя по-цивилизована страна!Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от slim Разгледай мнение
Някой знае ли кои са тези че ми стана интересно?
Всички бандити са навън, а те се хвалят, че арестували канадски гражданин, който дошъл тук да прави бизнес и да налива пари в икономиката ни...
Съвсем нормален човек, който е постигнал нещо, ама не е знаел, че в БГ никой не излиза от казана...щото го дърпат надолуМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеотделните валути спрямо кво ?
ако е спрямо друга валута , то това си е ФОРЕКС графика отвсякъдеЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
Коментар