If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета. Каква ще е цената на ЗЛАТОТО в края на 2011 г?
Още ли шортиш златото.............. .......... давай смело все така и до края на годината ще си милионер ......... с обратен знак обаче .
То са бамките, чудейки се каква глупост да кредитират, че да си въртат парите, нищо чудно да почнат да дават яки овърдрафти по сметки открити при брокерите - хем да се нашиеш, хем и да дължиш после
Глей как моментната цена се оказва хем средна, хем медиана на гласувалите за момента. Никой си няма идея накъде ще тръгне златото и всеки се е втрещил.
При втрещяване са ясни някои неща....дори не точно за златото.
Аз си имам на идея и дори, я предложих безплатно на хората от форума, обаче те не вярват.
Имам въпрос към теб, ако кризата се задълбочава, на къде ще върви цената на златото ?!
Глей как моментната цена се оказва хем средна, хем медиана на гласувалите за момента. Никой си няма идея накъде ще тръгне златото и всеки се е втрещил.
При втрещяване са ясни някои неща....дори не точно за златото.
Абе, досадно Европейските са купили едва 800 кила, само в Кърджали сме произвели повече тази година, хайде по-сериозно. А за онзи пост относно корелацията с пшеницата, и в потвърждение дадена една конкретна година, направо кефиш.
Апропо, преди злато 1400 $ никой не говореше за балон:
Купили само 800 кила, щото толкова са им продали То нали търговията разправят , че била като секса - требват си двама
Тея шарени графики не ги гледайте толкова, че ще си развалите очите. Мен сметките са ми много точни и времето ще го докаже, че злато на 1400 скоро нема да видите
Някъде над 2000 ще е но не вярвам да мине 2200 - 2300.
Между другото прогноза 1800 - 2000 няма как да е вярна, защото толкова е в момента, а златото няма да седи на едно място до края на годината и няма да тръгне надолу. Та според мен със сигурност ще е над 2000........... въпросът е колко.
Коментар