IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета. Каква ще е цената на ЗЛАТОТО в края на 2011 г?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БУВИ Разгледай мнение
    Здравейте, имам намерение да купя 2 по 5 кг сребро на кюлчета от FINTECH. Среброто е на някаква белгийска рафинерия UMICORE.

Някой пазарувал ли е от вас там?

В понеделник ще обсъждам с тях договор - индивидуален за обратно изкупуване. На един приятел това му се стори странно. Имате ли мнение?

Имате ли въобще някаква информация за фирмата - на мен ми се вижда сериозна, но до сега съм работил само с Тавекс( там са безупречни).

Благодаря предварително!
    СПОКО, все е жълто BTW, очаквам умерено продължаване на повишението до към 2-2,2 К. Ама колко му е да не познаеш...
    Last edited by Pyramid; 23.09.2011, 17:57.

Коментар

• Здравейте, имам намерение да купя 2 по 5 кг сребро на кюлчета от FINTECH. Среброто е на някаква белгийска рафинерия UMICORE.

Някой пазарувал ли е от вас там?

В понеделник ще обсъждам с тях договор - индивидуален за обратно изкупуване. На един приятел това му се стори странно. Имате ли мнение?

Имате ли въобще някаква информация за фирмата - на мен ми се вижда сериозна, но до сега съм работил само с Тавекс( там са безупречни).

Благодаря предварително!
      Дим Русев

Коментар

• ~1660 $ za DEC 2011
        "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
          Още ли шортиш златото.............. .......... давай смело все така и до края на годината ще си милионер ......... с обратен знак обаче .
          То са бамките, чудейки се каква глупост да кредитират, че да си въртат парите, нищо чудно да почнат да дават яки овърдрафти по сметки открити при брокерите - хем да се нашиеш, хем и да дължиш после

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
            Глей как моментната цена се оказва хем средна, хем медиана на гласувалите за момента. Никой си няма идея накъде ще тръгне златото и всеки се е втрещил.

При втрещяване са ясни някои неща....дори не точно за златото.
            Аз си имам на идея и дори, я предложих безплатно на хората от форума, обаче те не вярват.

Имам въпрос към теб, ако кризата се задълбочава, на къде ще върви цената на златото ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Аз гласувах за 1400-1600$, но да видим. По-скоро очаквам да е около 1400$ .
              Още ли шортиш златото.............. .......... давай смело все така и до края на годината ще си милионер ......... с обратен знак обаче .

Коментар

• Глей как моментната цена се оказва хем средна, хем медиана на гласувалите за момента. Никой си няма идея накъде ще тръгне златото и всеки се е втрещил.

При втрещяване са ясни някои неща....дори не точно за златото.

Коментар

• Аз гласувах за 1400-1600$, но да видим. По-скоро очаквам да е около 1400$ .
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• 2500 $ е твърде нереално

Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
                    Гласувах за 2-2200.Това е ако няма промени в установилия се режим (kitco.com).Пазара на кюлчета с реална доставка-поне 2500 за Нова година
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Гласувах за 2-2200.Това е ако няма промени в установилия се режим (kitco.com).Пазара на кюлчета с реална доставка-поне 2500 за Нова година

Коментар

...и няма да тръгне надолу.
                        Как разбра това???
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• 1800 - 2000
                          Като мисля, че ще е по-близо до 2000. Да видим дали ще го уцелим

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Абе, досадно Европейските са купили едва 800 кила, само в Кърджали сме произвели повече тази година, хайде по-сериозно. А за онзи пост относно корелацията с пшеницата, и в потвърждение дадена една конкретна година, направо кефиш.

Апропо, преди злато 1400 $ никой не говореше за балон:
                            Купили само 800 кила, щото толкова са им продали То нали търговията разправят , че била като секса - требват си двама

Тея шарени графики не ги гледайте толкова, че ще си развалите очите. Мен сметките са ми много точни и времето ще го докаже, че злато на 1400 скоро нема да видите

Коментар

Някъде над 2000 ще е но не вярвам да мине 2200 - 2300.
                              тъмън да са озъби авторът на безумната тема , с късите си на средна цена 1520
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Някъде над 2000 ще е но не вярвам да мине 2200 - 2300.

Между другото прогноза 1800 - 2000 няма как да е вярна, защото толкова е в момента, а златото няма да седи на едно място до края на годината и няма да тръгне надолу. Та според мен със сигурност ще е над 2000........... въпросът е колко.
                                Last edited by Xman1; 20.09.2011, 20:47.

Коментар

Working...
                                X