Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеима една реплика малко по женска, но съм резервиран все още, че да не вземе да излезе някой травестит.... затова я пробутвам на Рукито.
КГБ ли е, ФБР ли е, ко е туй
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЕ аз сигурна жена ли съм или не съм ?
п.п. може би женски бот ?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТо тия думи са най-вече kъм ПРАСЕТО,
щото все за някви педали разправя,
че му били приятели
СВИНЧО ти ПРАСЕ ли си или най-обекновен
ГЕЙМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЕ аз сигурна жена ли съм или не съм ?- щото тебе те видях гола ...на плажа !
Поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=FIL8P...eature=related
PS :Пък и си на календара на Владимир Владимирович ПутинДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение...Това ли било
...Аз докато не я видя , не вярвам
. Тука има само 2 сигурни жени - едната я познавам , а другата съм виждал гола .....на плажа !
п.п. може би женски бот ?Last edited by ef4e; 29.07.2011, 21:57.Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение...Това ли било
. Тука има само 2 сигурни жени - едната я познавам , а другата съм виждал гола .....на плажа !
.... затова я пробутвам на Рукито.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение....... ВеФчето...Това ли било
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКое е туй моме бре , Комарджи?
....... ВеФчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение....
момето ти тегли една лекцийка ..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнениеЕеее де един импулс тренд прави ли?
Гледано по-отвисоко друго е... Каквото излезе, промени няма по трейда
Мисля и друго ...ма чак на мен ми се вижда леко невероятно ... Отивам да изпия една биричка пък като се върна ще е станало ясно дали "невероятното" е станало вероятно
Хубав ви уикенд на всички
момето ти тегли една лекцийкаи между другото покрай форекс пинизите, СЯКАШ те покани на биричка .... теб
..... а ти да се усетиш ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКви са тия хомо-забежки-май всички станахте модерни
, т.е обратни
..
щото все за някви педали разправя,
че му били приятели
СВИНЧО ти ПРАСЕ ли си или най-обекновен
ГЕЙLast edited by bgg_red; 29.07.2011, 21:17.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЕ,сега вече окончателно го спечели Рукито и той примрял от любов ще падне в краката ти
....
-май всички станахте модерни
, т.е обратни
..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнение... Отивам да изпия една биричка......Е,сега вече окончателно го спечели Рукито и той примрял от любов ще падне в краката ти
http://www.youtube.com/watch?v=jRysUnEysfMФибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар