Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеумно прасе ама прасе
що събра редовете бре не виждаш ли, че с първите букви изпращам послание. като ги събра и стана свинщинаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениепрасе ама умно
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПРАСЧО ти си класически
Асковски КАУН !!!!!!!Аз утре ако кажа, че с Георги Иванов са познавам, ти космонавт ли ша ма изкараш
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение.....не виждаш ли, че с първите букви изпращам послание.
оттатъка "лъскаш" бастуняпо негов адрес ,
а ТЕ тука един въз друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТака ще бъдеш по красива,
Ефирно елфче от гората,
Аз много, много те обичам,
Макар пред тебе да отричам!(blush)
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНидей го стимулира и ти бре МаймунБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДрън, дрънВсе едно да си от Левски, пък да викаш за ЦСКА.
Айде моля ти се
Като не можем да си признаем пред една жена, че имам неистовото желание да я разпоря, като преди това съм я накарал да трепери и плаче от желание..... ПУУУУ, аман от нежни типове
Eфче, провокатори много, но любовта е като вяратаhttp://www.youtube.com/watch?v=mIyXF...eature=related
що събра редовете бре не виждаш ли, че с първите букви изпращам послание. като ги събра и стана свинщинаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДа ми лапаше баХУРА не питаше
Асковски КАУН !!!!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТи вземи напиши нещо лично за ф4-то бре, кво преписвашМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеслед 2200 е спам тайм бря
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВзеле сте ми стопа за 1 пип и ся спамите на воля налеееБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз искам ти да си щастлива,
Забравила студа и самотата.
Така ще бъдеш по красива,
Ефирно елфче от гората,
Обожествявана фурия,
Безбрежна като океана,
Излъчваща света магия,
Чаровна, весела, засмяна.
Макар пред тебе да отричам!Все едно да си от Левски, пък да викаш за ЦСКА.
Айде моля ти се
Като не можем да си признаем пред една жена, че имам неистовото желание да я разпоря, като преди това съм я накарал да трепери и плаче от желание..... ПУУУУ, аман от нежни типове
Eфче, провокатори много, но любовта е като вяратаhttp://www.youtube.com/watch?v=mIyXF...eature=related
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЕ аз сигурна жена ли съм или не съм ?
п.п. може би женски бот ?
Забравила студа и самотата.
Така ще бъдеш по красива,
Ефирно елфче от гората,
Обожествявана фурия,
Безбрежна като океана,
Излъчваща света магия,
Чаровна, весела, засмяна.
Макар пред тебе да отричам!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар