IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    според зоологическите науки пиуетата имат най малко мозък в сравнение с другите жувотни. най умно е прасето, след което следват маймуните и хищните китове
    Мечкобиков, аз това го знам затова за това Прасчо ми е в подписа ...ще го водя да ми търси трюфели че много ги обичам ....
    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
      Да ама на мен модито ми изтри поста за ракията от дренки а тоя с перушините що не го трият ?
      По-добре, че не го трият съкровище Така на повече хора им става ясно
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Не са прай бре Аз разбрах първи
        Да ама на мен модито ми изтри поста за ракията от дренки а тоя с перушините що не го трият ?
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          за вас Ф1 няма ли, че се занимавате с глупости
          Ф1 няма - има Туборг , който през уикенда е на пол-позишън , че през седмицата все е в бокса за да не се меша с търговийката ...
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

според зоологическите науки пиуетата имат най малко мозък в сравнение с другите жувотни. най умно е прасето, след което следват маймуните и хищните китове
            Е те пиутета ако го знаеха, можеха и да дигнат ниво, ама уви
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              за вас Ф1 няма ли, че се занимавате с глупости
              Гледам бреее

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                То си пише в подписа за кого се отнася Ти за много елементарни ги взе колегите Спри се защото ставаш за смях пред целият форум
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• за вас Ф1 няма ли, че се занимавате с глупости

Коментар

ши извиняваш, аз по първи разбрах че пиуето няма мозък
                    Не са прай бре Аз разбрах първи

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение

Аз ли да си говоря с прасе пич,като мич.Смешен си ти и ако имаш глава на раменете ще видиш подписа на прасето,че се отнася за такива като теб.
                      Леко сте се объркали,ама да видим кога ще се поправите. яххя
                      Успех ви с Хасковския помак ли гаджал ли нещо такова ще е .

Маймуно без наклони нали.??? или си бъркай там в червения задник.
                      То си пише в подписа за кого се отнася Ти за много елементарни ги взе колегите Спри се защото ставаш за смях пред целият форум

Коментар

• на всички от сърце много пипсове за новата седмица в торбата
                        Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Според тълковния речник е " обидно обръщение към турчин " , което обаче е невярно защото самата дума " турчин " е обидна дума и на османски означава " прост човек - селяндур " .
                          Затова към турците правилното БГ- обръщение трябва да е " турки " за мн.ч ( с използване на английския корен ) и " тюрк" за ед.ч , Неслучайно и руснаците използват същите английските форми за ед.и мн.ч ....

Българският език прелива от мъртви думи , които 95 % от тълпата си въобразява че са обидни или че имат някакво значение . И използвайки ги, се мисли за много умна или убедителна ,а ефекта е точно обратен .

Давам пример - ако кажа на Сополов че е евнух , мнозина ще си помислят че го обиждам , а всъщност евнух е една от най-престижните длъжности в османския харем като се има предвид че харема е бил отделна институция със свои си правила - т.нар." държава в държавата " Османска империя . Кофти е само това ,че евнусите са пикали със специални тръбички които са носели увити в тюрбаните на главите си - но това са рисковете на хубавата държавна служба .
                          да не се сборите за тая переспективна длъжност само
                          Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• [QUOTE=SPART;1059124449]Според
                            е начи моеш да разясняваш

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                              Ей маймуно с червен задник.Я си споделяй маймунските глупости някъде другаде.
                              Излизаш нападаш по гейски и бягаш с поздрав.Това да не говори за вас.
                              Ме4окакъв си там и ти веднага се включихте с предположения,спрямо мен.Защо сте таквива
                              яххяхяхяхях
                              Не бях се смял така скоро.От маймуна с червен гъз.

Б.Б нито го защитавам,нито ме интересува кои ще управлява,нито кои управлява държавата.
                              А зомбита с разбирания от 60-те или 70-те са ми най забавни.
                              Това е.Тука да не е маймунарник. А???

Айде говорете си там с прасето,нали люби такива,явно.

Аз като читател ми се разваля моабета само кат те вида http://www.youtube.com/watch?v=08wOPt-2PeE за мустацити п-здр 8 некое тире и ено главно D

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
                                въпрос кво е гаджал
                                Според тълковния речник е " обидно обръщение към турчин " , което обаче е невярно защото самата дума " турчин " е обидна дума и на османски означава " прост човек - селяндур " .
                                Затова към турците правилното БГ- обръщение трябва да е " турки " за мн.ч ( с използване на английския корен ) и " тюрк" за ед.ч , Неслучайно и руснаците използват същите английските форми за ед.и мн.ч ....

Българският език прелива от мъртви думи , които 95 % от тълпата си въобразява че са обидни или че имат някакво значение . И използвайки ги, се мисли за много умна или убедителна ,а ефекта е точно обратен .

Давам пример - ако кажа на Сополов че е евнух , мнозина ще си помислят че го обиждам , а всъщност евнух е една от най-престижните длъжности в османския харем като се има предвид че харема е бил отделна институция със свои си правила - т.нар." държава в държавата " Османска империя . Кофти е само това ,че евнусите са пикали със специални тръбички които са носели увити в тюрбаните на главите си - но това са рисковете на хубавата държавна служба .
                                Last edited by SPART; 24.07.2011, 13:39.
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X