IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
    Мамун е НАИВНИК щото не знае къде да оди Иначе не го мисли!!!!

Моя жиБ е червен (нали съм мечка)!!! Не му пукай гумите!!!

ПП: НЯКОЙ ДА СПРЕ ТОКА НА БЛУМБЪРГ!!!!!!!!!!!!!
    Сложи му черни точки на ЖиПа

П.П. Ам на Ройтерс бомба ли да залагаме
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• БГ-Ред,
      ако вече си изрупал ЦЯЛАТА зелка, да зема ти увелича ритъма
      http://www.youtube.com/watch?v=wMKtM...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        без да се обиждаш, това е изключително тъпо
        да видиш 23 пипа плюс и да позволиш 12 пипов стоп да ти замине , няма да се отрази добре на акаунта.освен ако не си на демо де
        от контра 200 пипа с 12 пипов стоп много рядко се вадят. бъди реалистка
        Предварително си знаех, че няма да проявиш разбиране

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          прощавам ти щот си балканджия човек.
          ама наивника ако посмее да намекне че на плажа мадамите ходят облечени ще му напукам гумите на джипа като доде у варненско
          Мамун е НАИВНИК щото не знае къде да оди Иначе не го мисли!!!!

Моя жиБ е червен (нали съм мечка)!!! Не му пукай гумите!!!

ПП: НЯКОЙ ДА СПРЕ ТОКА НА БЛУМБЪРГ!!!!!!!!!!!!!
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Фици, Шкорпиловци само съм го маркирал на ръчния GPS!!!
            Там дето ходя аз мацките ходят по цици с малко коса за срам... В кръчмата
            Ако не вярвате питайте Наивника!
            прощавам ти щот си балканджия човек.
            ама наивника ако посмее да намекне че на плажа мадамите ходят облечени ще му напукам гумите на джипа като доде у варненско
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• туй дет виждам аз е покачване до 4437-8 и последващ бърз и бесен даун към 1.40 и то още в понеделник.боцкам отложен къс на 4437 и отивам на море и тоя път няма да поглеждам платформата.
              Надявам се като се върна всички да сте сте по богати(душевно) и аз също
              И докато ме няма ...умната

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                .Съжалявам, Астролога . Но техниката греши много по рядко от чувствата .
                Спартей! Адски си прав но не мисля да се давам без бой
                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  Хмммм, ам и ти си в графата разпищолени бре
                  Ама той за куйе говори,бре?
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Най-сетне и некой друг да го види
                    Хмммм, ам и ти си в графата разпищолени бре
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Фици, Шкорпиловци само съм го маркирал на ръчния GPS!!!
                      Там дето ходя аз мацките ходят по цици с малко коса за срам... В кръчмата
                      Ако не вярвате питайте Наивника!
                      Ууууффффффф на батя
                      Де тва бря
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                        Е голямо чудо
                        Следва си стратегията, то за какво са правилата ако няма да се следват. Реализма във форекс може да е много разтегливо понятие

ко е кат на кръстник стратегията, след всеки импулс контра, ебем ти реализма
                        ясно , че е много сладко 200-300 пипа с 10 пипов стоп да вземеш, ама от 100 опита колко пъти става ?
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                          Хептен сте се разпищолили!
                          Един си заплюва гадже,друг ще отвлича прасе от Испания,а прасето само за секс мисли.Направо четвърти километър!Има само един нормален тука,ама няма да ви кажа кой е!
                          А,бре,туй да не чертае на Н4 някаква изродска H&S и усредата на другата седмица,дорде се усетим,да сме към 1.40
                          Най-сетне и некой друг да го види
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

да видиш 23 пипа плюс и да позволиш 12 пипов стоп да ти замине , няма да се отрази добре на акаунта.освен ако не си на демо де
                            Е голямо чудо
                            Следва си стратегията, то за какво са правилата ако няма да се следват. Реализма във форекс може да е много разтегливо понятие
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

От стар крадец джебчия си тиииии

Мечо, де таз кръчма брееее

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Ба - всички сме ботове , всички сме за Пловдив ....галиба !
                                малко баклава от пловдив

http://www.vbox7.com/play:fc34cdbc&start=4
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X