Първоначално изпратено от Хирурга
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене карам пил- това също е истинаХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениепърво на паркинга да заработя, след това на язовирана километър след кюмюрлука е язовира. на 'казала' .би трябвало да ти е известна местността , след като познаваш района
Риба има ли или се занимавате с
некви залюпени дребни кустури--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеТова звучи като - Не карам пил..Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеХи хи хи познал съм за Харманли,
но се чудя дали не съм познал
и за ТИР паркинга на Малката Гергана
или си кривнал към язовира Кюмюрлукана километър след кюмюрлука е язовира. на 'казала' .би трябвало да ти е известна местността , след като познаваш района
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемного ясно , че има и такъв момент
съвпада с времето , когато търгувамКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеблизо до харманли един, с вила лодки и все удобства
но се чудя дали не съм познал
и за ТИР паркинга на Малката Гергана
или си кривнал към язовира Кюмюрлука--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеРооки,
от написаното излиза, чи има мумент от денонощието в който, не задължително биропиенето ???
ТАКА ЛИ ???
Възразявам с целото си телО и сички законни средства ...
Моля ВЕ !!!
съвпада с времето , когато търгувамТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКРАДЛИВА МИЖАТУРКА на теб
ще ти плющят стоповете, щото си
в грешната посока!!!
На кои Язовир си бряТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Валутна Търговия - архив 3
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениесъм съм,
ама и трейдвам преди да е станало бирено време
от написаното излиза, чи има мумент от денонощието в който, не задължително биропиенето ???
ТАКА ЛИ ???
Възразявам с целото си телО и сички законни средства ...
Моля ВЕ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато паднаТагове: Отмаркиране на всички
Коментар