Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
.... да не земе да станеш мноо скоклив с това зеле и парчето
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДреме ми на шлиферо дали са презрели или зелени. Важното е че са паднали от дръвото. Затварям още в началото на сесията, че тези у щатско акъл нямат. Нищо чудно този кървав премаркет да го обърнат в рали. Ноооо, може и черен петък да имаТва си е лакомия от моя страна. Като късото от 4333, което извъртях ей сегинка
може да има скок поскок
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
� -
Аз съм ПАС МАЙМУН !!!
Че много е мъглата и нищо не видя
Муам салата от зеле и се клатя в такта на
http://www.youtube.com/watch?v=t9NnHJPPPOQ--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДреме ми на шлиферо дали са презрели или зелени. Важното е че са паднали от дръвото. Затварям още в началото на сесията, че тези у щатско акъл нямат. Нищо чудно този кървав премаркет да го обърнат в рали. Ноооо, може и черен петък да имаТва си е лакомия от моя страна. Като късото от 4333, което извъртях ей сегинка
Купувам наденици!!!!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеВече си го представям
как МАЙМУН и ПРАСЧО
се бият и хапят за презрелите ябълкиТва си е лакомия от моя страна. Като късото от 4333, което извъртях ей сегинка
Коментар
� -
SoKoLoV
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениешот съм ГАД
а и жалки нещастни личности кат СоПоЛоВ си го заслужават
А ника ми е регистриран преди вашите предни два ника.Това ли завиждате или че нещо не ви е получава търговията.
Руке,едва ли ще ти кажа някога,нещо подобно.
Но знай,че ти си точно изброените горе състояния.Няма как да твърдиш за някои нещо след като даже не го познаваш.А ти си позвляваш,значи си дърто хю..е.Това е.
Коментар
�
Коментар