If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спарт, нужна ми е помощта ти Навремето преди да ме изгонят от онова училище ( подривна дейност женският агентурен апарат нямаше време да изпълнява задачите си ) имаше неква лекция за зомбиране ( еееех спомени, спомени ). Та, понеже я пропуснах, имам нужда от частен урок Темата е : " Превъплъщението на Реда и Пенчев от месоядни във вегетарианци "
Защо,бе,Фицка,защо,бре, душо?! Ние сме ти приятели и ще те изядем с уважение!А СПАРТ ще те изяде с отвращение,понеже е аристократ.
Спарт, нужна ми е помощта ти Навремето преди да ме изгонят от онова училище ( подривна дейност женският агентурен апарат нямаше време да изпълнява задачите си ) имаше неква лекция за зомбиране ( еееех спомени, спомени ). Та, понеже я пропуснах, имам нужда от частен урок Темата е : " Превъплъщението на Реда и Пенчев от месоядни във вегетарианци "
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар