If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Резултата започва да става все по интересен Вероятно, в една друга паралелна вселена, дето на хъхряците е забранено да гласуват, това щеше да е и реалния резултат в изборния ден
Мани я тука анкетата - ходи на датата, където трябва
Аз съм агитирал вече жена ми, майка ми и тъщата, ще агитирам и няколко приятеля...
Е това прави Мрежувай!
Едно време Волен се набута така истимарската в парламента. Що пък и г-н Витков да не го направи
Представям си го как ще му е кеф, като го питат - г-х Президент това, г-н Президент онова
Такива концерти може да им спретне на кухарките от европа, че ум да им зайде.
Изборите за Президент се очакват да бъдат доста напрегнати.
На балотаж твърдо отива Калфин заради БСП и ДПС два твърди електората взимащи винаги поне 1 милиона гласа а сега заради не гласувалите ще са с още по-голям процент. Но няма да спечелят отива се на балотаж.
Светльо Витков ще вземе гласа на младите както и на разочарованите от управлението като цяло.
Меглена Кунева ще вземе подкрепата на НДСВ колкото е останала заедно с известността си като евроковисар сред всички възрасти плюс женската подкрепа на които им омръзна от мачовци.
Плевнелиев ще вземе гласовете на зависимите от Герб, както и на баламите които още му се връзват на плямпаниците на Борисов.
Изобщо не ме интересува кой ще е президента стига да не е послушкото Плевнелиев дето сам си каза, че не иска да е президент ама нали знаете оня иска щото яко го е закъсал.
Аз лично се вълнувам за бъдещето на страната ни и не смятам, че Гласуването е нещо безполезно затова хора гласувайте.
" Не ме карайте на инат да подпиша договора!"- Б.Б.
- Бат Бойко, на инат ли ще си правим? На изборите да не стане:" А!? Ко се случи???"
Наглеците нали знаеш, че рано или късно си го получават?
Имало анкета за Светльо. Някой знае ли темата, за да не пропусна и там да гласувам
Мани я тука анкетата - ходи на датата, където трябва
Аз съм агитирал вече жена ми, майка ми и тъщата, ще агитирам и няколко приятеля...
Е това прави Мрежувай!
Много хора твърдят, че кандидатурата на г-н Витков е несериозна.
Коя е по сериозна?
На всичките останали лицемери, лъжци, некъдърници, и кариеристи ли?
Други твърдят, че г-н Витков нямоло да се справи?
С кое няма да се справи?
Да ходи на лов, да ципе певачките, да прави безмислени и безполезни изказвания по повод и без повод, да налага вето ли?
Много твърдят , че няма шансове да спечели?
ЧУЙТЕ МЕ ДОБРЕ
ШАНСОВЕТЕ МУ ДА СПЕЧЕЛИ ЗАВИСЯТ ОТ ВАС, ОТ МЕН ОТ ТЕБЕ ОТ ВСИЧКИ НАС
СЕГА Е МОМЕНТА ЧРЕЗ НАШИЯ ВОТ ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ НЕ СМЕ ЗАПАЛИ, УМРЕЛИ, БЕЗДУШНИ .
НЕКА ДА ГИ ЗАБОЛИ Г**А - НАШИТЕ МИЛИ ПОЛИТИЦИ
Евала! +1
Много ми харесва едно от посланията на Светльо.
Един му викал: –нали знаеш как стават тези работи?
Светльо вика: -Как? Хайде да видим как стават. Нека се пробваме. Защо да сме все пасивни?
ами ..по едно време спрях да чета за д ане се дразня ... пък и днес съм на тема франк имах къса от 7819 и ги дебнах до 7736 и там ги затворих ....та...за днес това ще е ...
Раздразнена .... спирам да пиша и идвам
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Соколов преди да продължиш със спама и безпочвените си ридания ( защото както ти казах по-рано : ВСЕКИ СИ НОСИ КРЪСТА ) провери за времето през което съм регистриран, колко мнения за пазара имам аз и ти съответно. Така че ако имаш мнение за Форекс-а сподели го с участниците в темата. Дори и грешно да е, би спечелил някой плюс с това, че имаш виждане.
Добре бре,няма ли администратори да му махнат на тоя подписа и да го баннат.Може ли такъв подпис да имаш и да пишеш във Валутна търговия.
Значи е проблем да му редактирате подписа така ли,А???????.След като Спарт и Руки ми викат СоПолов и всички вече разбраха в какъв форум пишат.
Все отрицателни качества са това.
ИНВЕСТОРЕ,ВИЕ ЗАЩО СТЕ ТАМ УЖ РАБОТИТЕ ЗА ПАРИ ПЪК.Какъв е тоя форум.
ами ..по едно време спрях да чета за д ане се дразня ... пък и днес съм на тема франк имах къса от 7829 и ги дебнах до 7736 и там ги затворих ....та...за днес това ще е ...
Коментар