Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Има нещо скрито от пазара...Баси, след такава турболенция на всички маркети, VIX, противно на всяка логика спада... засега с 3.5%!!! Следващите дни нищо чудно да ни "залеят" с оптимизъм!
И още нещо ми прави впечатление! Има открити огромни обеми пут опции на Апъл и Гугъл на нива значително под сегашните, с пдеж 19 август... Апъл конкретно са на 340-345$... Ще е "кърваво"... може би!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАми когато и техника и фундамент сочат еднопосочно на 99,9 трябва да съм ГОЛЯМО МАГАРЕ, да не влезна..... с почти цялата сметкаТакива шансове не се предоставят често
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеГОЛЯМО МАГАРЕ,
http://youtu.be/JLxaTkz0K_wLast edited by mechobikov; 01.08.2011, 21:23.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениезасърбяха ли те ръчичките ?Такива шансове не се предоставят често
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа бе цяло училище се издавило. Няма такова нещоhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПреди някоя година назад (ама кой ли помни тук в БГ за повече от седмица) там се бе издавил цял клас заедно с учителката която бе хукнала да спасява децата.
Коментар
-
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеако обещаеш да не ме съдиш ако се обърка нещо, мисля че си прав.
очаквам комодитата да ходят известно време надолу.
За днеска около 150+ пипа общо. Виждам, че има по-големи шампиони.
Наздраве на печелившите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИначе заради реката която създава течения насам и натам и дупки, там ме кефи, но е много опасно място за деца.
Преди някоя година назад (ама кой ли помни тук в БГ за повече от седмица) там се бе издавил цял клас заедно с учителката която бе хукнала да спасява децата. Иначе плажът е уникален и ми е един от любимите.
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНа Азалия беше най-хубаво, когато го нямаше хотела. Ходех там) Не съм бил от построяването. Камчия, скалите по-точно ми бяха любими като дете
Тук край Варна, където бе диво - плажовете на юг от Галата сега е пълно с всякакви селяндури които изпотъпкаха горите. Там поне още не са застроили, но и това ще стане.. А на Градина миналата година хуните не само бяха освинили целия пясък, ами има и една горичка там - тъпата паплач която се мъкне, я ползва за кенеф - дамски превръзки, мини, торбички кошмар. Цървулите например не бяха и чували за Камен бряг преди, сега там е като на площад в Пекин по време на честване на рожден ден на Мао, цапат напред, нали са само за седмица-две на мУре ... като осерат там ще се преместят другаде. Белите цигани въобще са не по-малко опасни от кафявите.
Last edited by Jay Gould; 01.08.2011, 21:04.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко става въпрос за ярмата на фичката, по скоро бих откраднал една от хубавите му ябълкиМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнение+315 пипа днесИ аз горе долу там
http://imageshack.us/f/801/73097270.jpg/Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКамчия е добре за плуване ако искаш вълни, но там е малко опасно за деца заради теченията, а с нас има и джуджета... на Азалия е цивилизовано. Чадъри шезлонги масички, симпатични сервитьорки (заслужават си бакшиша) и т.н. Иначе ... за сърф и най-яки вълни Кабакум и Бутамята край Ахтопол. Само на тия две места по нашето крайбрежие вълните стават за хавайски сърф, но още е рано.. Шкорпиловци не съм ходил от години, беше страхотно там на времето, сега не знам..) Не съм бил от построяването. Камчия, скалите по-точно ми бяха любими като дете
Коментар
Коментар