Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Forex???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеся пък ирония със симфония обърка.
гигоу беше подигравателно. айкю-то ми е колкото на J.W.Bush , та поне как ти е заглавието на български мога да се сетя
верно . що не си стоиш в политиката ?
и без тва освен от фуражки и комунистическа дисциплина и да плюеш по вся и всьо , от друго не разбираш
сега една година ще ми говори за ЛЮбЛянка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИмам много да си връщам на Йосиф.
А съм си регистрирал ника с W накрая, защото с V беше зает.
Пък и без това пиша на фонетичната кирилица.
гигоу беше подигравателно. айкю-то ми е колкото на J.W.Bush , та поне как ти е заглавието на български мога да се сетя
верно . що не си стоиш в политиката ?
и без тва освен от фуражки и комунистическа дисциплина и да плюеш по вся и всьо , от друго не разбирашТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениенапълно нормално червейчето гигоу да не схваща за какво му се говори... и ако обичаш връщай по бързо защото смятам да ти вдигам лихвите...няма да те чакам цял живот да ми връщаш дължимото..... Не усещаш ли че извън темата Политика си като препикано мушкато....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИмам много да си връщам на Йосиф.
А съм си регистрирал ника с W накрая, защото с V беше заетLast edited by йосиф; 10.09.2011, 17:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениегигоу,
за теб май сарказъм и спазъм са едно и също нещо
А съм си регистрирал ника с W накрая, защото с V беше зает.
Пък и без това пиша на фонетичната кирилица.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениекакто е написал longin централата се намира на Позитано 20 , но не е съвсем прав защото това е малката централа , а главната квартира се намира на Люблянка в Москва... това са фактите
Защото мисли, че централата на Форекса се намира на "Позитано"20.
Прав си фалитче, прав си. Там е! БСП ти прибира паричките дето ги снасяш във форекса. И аз закачам по малко от тях. То петстотин лева месечно какви пари са? Ама все е нещо...
Апропо, да те ограмотя малко. В Москва може и да има "Люблянка". Може.
Ама централата на бившата КГБ (която очевидно имаш предвид) се намира на площад ЛУБЯНКА. Разбра ли фалитче. Не Люблянка...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
"Предлагам му да гугълва малко и ще си даде сам отговорите на въпроса"...........................Не го бутай в сокака;-)))
Google може да скрие в много мозък разума...Не лъжете го-надали е апетитен за обир.Кажете на колегата че играта "тука има-тука нема" си е тайнство,но разчита че ти показват рая,но на екче,заобиколен от биячи Банките са над законите.Почтенни са пред избрани медии само,май.Успех ,Rac
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеЕми тва че ти ги предлагат на платформата не значи че влизат в графа форекс За какво ти е да знаеш къде е централата на форекс ,какво ще ти помогне това в търговията ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение... За какво ти е да знаеш къде е централата на форекс ,какво ще ти помогне това в търговията ??А вие си предвиждайте по ТА
Коментар
-
Първоначално изпратено от raka99 Разгледай мнениеИмам няколко въпроса относно Forex пазарът.
Първият ми въпрос е къде точно се намира централата на Forex.Навсякаде из интернет срещам ,че няма точно определно място,но това е просто невъзможно.Все някаде трябва да имат сграда или нещо подобно.
Вторият ми въпрос е нали Forex пазарът е валутен пазар,защо на него се търгуват акции ,индекси,злато и петрол.
Благодаря предварително за отговора
бая каша си забъркал в главата сиТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар