Първоначално изпратено от omegaclima.com
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститори и партньори за уникален сайт на форекс тематика!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДа блъскат, пусти кратуни, евал съм ги
и аз съм ги еВал ония дето си мислят че 5 лева са оборот на фондов пазар и при 10 лева е рали
мани не може си платят еВането
ше минат без него
Коментар
-
Първоначално изпратено от lambo Разгледай мнениеЗдравейте!
От половин година разработвам уникален по рода си сайт свързан с валутния пазар Форекс. До момента никъде в световен мащаб няма подобен сайт. Проекта има потенциал да се превърне в най-посещавания сайт за форекс. Идеята е уникална по рода си, но няма как да издам подробностите тук. За осъществяването и, обаче са нужни средства.
Обръщам се към Investor.bg с цел намирането на инвеститори за реализирането на проекта. Всякаква информация и мнения от ваша страна ще бъде от полза.
За контакт : vladokvr@abv.bg
И какво толкова ще му е уникалното на този нов сайт?
Ако ще е за още един по -голям и по- шарен Форекс-Цар то и сега си имаме Султан..
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениена мен ми се привидя, че заглавието е " търся инвеститорКи и партньорКи " .... ама казал народа: гладна кокошка - просо сънува.. тъй и аз ...
Успех в бизнес начинанието..Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Търся инвеститори и партньори за уникален сайт на форекс тематика!
Здравейте!
От половин година разработвам уникален по рода си сайт свързан с валутния пазар Форекс. До момента никъде в световен мащаб няма подобен сайт. Проекта има потенциал да се превърне в най-посещавания сайт за форекс. Идеята е уникална по рода си, но няма как да издам подробностите тук. За осъществяването и, обаче са нужни средства.
Обръщам се към Investor.bg с цел намирането на инвеститори за реализирането на проекта. Всякаква информация и мнения от ваша страна ще бъде от полза.
За контакт : vladokvr@abv.bgТагове: Отмаркиране на всички
Коментар