IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститори и партньори за уникален сайт на форекс тематика!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от omegaclima.com Разгледай мнение
    Срещу инвестицията какво има насреща?
    Най вероятно обещание

Коментар

• Срещу инвестицията какво има насреща?
      климатици

Коментар

• и аз имам идея за уникален сайт не се бъзикам.. в момента обаче се чудя дали да мисля как да отделя 200 бона за старт или да си търся ортаци

май ще е първото
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Абе Ламбо,

Та, ти имаш 15 мнения и нито едно оригинално!

Какъв оригинален сайт бе, брато?

Коментар

• Те всичките са си уникални ама за себе си.
            Валутни Курсове

Коментар

• Аз съм "за " да инвестирам, дай инфо обаче... Не може само "уникален сайт"...
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Да блъскат, пусти кратуни, евал съм ги

и аз съм ги еВал ония дето си мислят че 5 лева са оборот на фондов пазар и при 10 лева е рали
                мани не може си платят еВането
                ше минат без него

Коментар

• уникален сайт на форекс тематика!
                  Дрън-дрън. Има десетки. И определени субекти не осъзнават, че прехвърлянето от един джоб/сметка/ в друг/а, от една валута в друга, е с лимитирана печалба.
                  Да блъскат, пусти кратуни, евал съм ги

Коментар

• Първоначално изпратено от lambo Разгледай мнение
                    Здравейте!
                    От половин година разработвам уникален по рода си сайт свързан с валутния пазар Форекс. До момента никъде в световен мащаб няма подобен сайт. Проекта има потенциал да се превърне в най-посещавания сайт за форекс. Идеята е уникална по рода си, но няма как да издам подробностите тук. За осъществяването и, обаче са нужни средства.
                    Обръщам се към Investor.bg с цел намирането на инвеститори за реализирането на проекта. Всякаква информация и мнения от ваша страна ще бъде от полза.
                    За контакт : vladokvr@abv.bg
                    Какво търсиш бре ,Джанъм?
                    И какво толкова ще му е уникалното на този нов сайт?
                    Ако ще е за още един по -голям и по- шарен Форекс-Цар то и сега си имаме Султан..

Коментар

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
                      на мен ми се привидя, че заглавието е " търся инвеститорКи и партньорКи " .... ама казал народа: гладна кокошка - просо сънува.. тъй и аз ...

Успех в бизнес начинанието..
                      партньорки в другият му уникален сайт ще намериш
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• на мен ми се привидя, че заглавието е " търся инвеститорКи и партньорКи " .... ама казал народа: гладна кокошка - просо сънува.. тъй и аз ...

Успех в бизнес начинанието..

Коментар

• Какво търсиш и предлагаш конкретно?
                          Гръмки фрази има навсякъде. Ако искаше помощ от инвестора, не е това професионалния начин.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Търся инвеститори и партньори за уникален сайт на форекс тематика!

Здравейте!
                            От половин година разработвам уникален по рода си сайт свързан с валутния пазар Форекс. До момента никъде в световен мащаб няма подобен сайт. Проекта има потенциал да се превърне в най-посещавания сайт за форекс. Идеята е уникална по рода си, но няма как да издам подробностите тук. За осъществяването и, обаче са нужни средства.
                            Обръщам се към Investor.bg с цел намирането на инвеститори за реализирането на проекта. Всякаква информация и мнения от ваша страна ще бъде от полза.
                            За контакт : vladokvr@abv.bg
                          Working...
                          X