IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
    Чиче - " не е къс, пък дебел..." що е то?

успешна седмица на всинца ви
    това е състояние прикрита изненада с лек нюанс на доволност,
    За по-младите бих вмъкнал, че пълното усвояването на дадеността зависи много от позата, а в някой случаи и от ползата.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      Мале мале хептен изтрещехте, кви въртенета, кви слънца луни, вие сделки кога ще правите бре
      Бате Манчо, фиксирай го у единият или другият крачол и вземи направи някоя сделка.
      И да ви питам знаете ли каква е разликата между змеят и ламята ?
      Има много фундаментално значение.
      Всъщност разните ви въздухарски теории нищо не струват, спрямо истинската същина, която се върти около змеят и ламатя

Кучееее, ко туй бре ? Да ней Баура ?
      Кат си толкова отворен, отговори на въпроса: защо швейцареца и йената са валути убежища?

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
        намираме се в район на енергиен сплит с дълбок стоп по ситуацията и неясни локани движения предразполагащи към овъртрейдинг. виновен ще съм си сам, ако изляза от състоянието на покой.
        Необятната дезорганизация няма нищо общо с нормалният покой, ама айде
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Мале мале хептен изтрещехте, кви въртенета, кви слънца луни, вие сделки кога ще правите бре
          Бате Манчо, фиксирай го у единият или другият крачол и вземи направи някоя сделка.
          И да ви питам знаете ли каква е разликата между змеят и ламята ?
          Има много фундаментално значение.
          Всъщност разните ви въздухарски теории нищо не струват, спрямо истинската същина, която се върти около змеят и ламатя

Кучееее, ко туй бре ? Да ней Баура ?
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
            е еайй де айде
            ся изотропите на селена ти виновни
            нема значКА
            над 4355 стягай ушанката
            намираме се в район на енергиен сплит с дълбок стоп по ситуацията и неясни локани движения предразполагащи към овъртрейдинг. виновен ще съм си сам, ако изляза от състоянието на покой.

Коментар

• Чиче - " не е къс, пък дебел..." що е то?

успешна седмица на всинца ви
              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

звуците в частност шума в ушите, може да се дължи на дефицит на Селен в организма
                е еайй де айде
                ся изотропите на селена ти виновни
                нема значКА
                над 4355 стягай ушанката

Коментар

мдааа . звучиш кат къс
                  лошо
                  звуците в частност шума в ушите, може да се дължи на дефицит на Селен в организма

Коментар

аз съм за свободното движение на валутите без дефиниране на правилна/неправилна посока. Дори и най дългия път без удобен вход две стинки не струва с оглед на дългосрочното съществувание на трейдъра.
                    мдааа . звучиш кат къс
                    лошо

Коментар

• ЩО толкоз глупости ви съ
                      въртят из горния израстък
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

ся пък луната
                        абе еврото върти в обратна / неправилна / посока
                        ТВА е проблема
                        п.с. аз бях но тук 4330
                        аз съм за свободното движение на валутите без дефиниране на правилна/неправилна посока. Дори и най дългия път без удобен вход две стинки не струва с оглед на дългосрочното съществувание на трейдъра.

Коментар

• мечки стягаите ушанките че ....ще ги дъним

Коментар

• Човешка джунджурийка, да. Но лаик, като мен така се ориентира. Щом някой може точно да измери продължителността на едната година, разлика една секунда за период няколко години не е чак толкова голяма. А сега да се замислим. Като ги спират часовниците земята забавя ли се или точно обратното?

Коментар

момента е спорен. Луната оказва влияние.

.... а всички да го правим по посоката няма как да стане. Известно ли ти е.
                              ся пък луната
                              абе еврото върти в обратна / неправилна / посока
                              ТВА е проблема
                              п.с. аз бях но тук 4330

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                                Да спада, да спада, колко да спада? Едната скорост е въртене около собствената ос и я измерваме с денонощие, а то все 24 часа. А другата е въртене около слънцето и там от Грегорианския календар - нищо ново. Освен двете спирания на антомните часовници за секунда или за части от секундата беше. Тази година пак имаше такова май?
                                атомния часовник е човешка джунджурийка.
                                какво общо има с намеренията на "твореца".

Коментар

Working...
                                X