IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
    ми комарджи ти си виновен че пада скороста !!!
    що ходиш в противоположна посока на въртенето
    е ..то бива то може , ма прекаляваш , аз ходя само по посока на въртенето
    ко сички го правим , нема да забавя
    вземи си поука и да не съм те видял да праиш такива грехове
    момента е спорен. Луната оказва влияние.

.... а всички да го правим по посоката няма как да стане. Известно ли ти е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
      не само "мое", но скоростта на земята спада.
      Да спада, да спада, колко да спада? Едната скорост е въртене около собствената ос и я измерваме с денонощие, а то все 24 часа. А другата е въртене около слънцето и там от Грегорианския календар - нищо ново. Освен двете спирания на антомните часовници за секунда или за части от секундата беше. Тази година пак имаше такова май?

Коментар

ми комарджи ти си виновен че пада скороста !!!
        що ходиш в противоположна посока на въртенето
        е ..то бива то може , ма прекаляваш , аз ходя само по посока на въртенето
        ко сички го правим , нема да забавя
        вземи си поука и да не съм те видял да праиш такива грехове

Коментар

мое
          мое и земята да се върти по-бавно
          мое и цацата да е намаляла
          незнам ....

Коментар

това е следствие на намаляване на силата на Гълфстрийм
            мое
            мое и земята да се върти по-бавно
            мое и цацата да е намаляла
            незнам ....

Коментар

• СОСНО, СОСНООО по CFD-тата
              Custodite sortem vestram

Коментар

• касирах 1/2 на 4370 , нещо не върви надоле
                стоп на 0

Коментар

незнам аз Комарджи -- неЙ съм фиЙзик
                  ма на Темза спряха всиИчкото инвестиици да спират водата към Лондон от '' глобалното '' затопляне ''
                  в Лондон е за 3 -та година сняг зимъска -- тва не било от 100 лета и студ
                  незнам ша ни потапяте скоро под вода с тва '' глобално '' затопляне , ситито е -10 метра от северно море поне така пишат ........
                  незнам аз ....
                  успехи на всички
                  това е следствие на намаляване на силата на Гълфстрийм

Коментар

тогава аз викам да разширим дупката в озоновия слой и да напомпаме повечко "парникови" газове, като превенция на бъдещото намаляване слънчевата активност .
                    напълно съмсъгласен
                    свидетел съм че сяка година ГОЛЯМОТО ЗАТОПЛЯНЕ ПОЧВА КРАЯ НА МАРТ И СВЪРШВА НАЧАЛОТО НА СЕПТЕМВРИ
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

тогава аз викам да разширим дупката в озоновия слой и да напомпаме повечко "парникови" газове, като превенция на бъдещото намаляване слънчевата активност .
                      незнам аз Комарджи -- неЙ съм фиЙзик
                      ма на Темза спряха всиИчкото инвестиици да спират водата към Лондон от '' глобалното '' затопляне ''
                      в Лондон е за 3 -та година сняг зимъска -- тва не било от 100 лета и студ
                      незнам ша ни потапяте скоро под вода с тва '' глобално '' затопляне , ситито е -10 метра от северно море поне така пишат ........
                      незнам аз ....
                      успехи на всички

Коментар

• вътре
                        sell 4399 add 4418 stop 4440 TR 4330 , max 4290
                        успехи на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ПОЧНАТ ДА СВАЛЯТ САМОЛЕТИ
                          ================================================== =====

СИЛИКОНОВИ ЦИЦИ ГРЪМНАХА В САМОЛЕТ ЗА ВАРНА

Столичанка с 400 кубика имплантанти изгуби чисто новия си бюст

Истинска драма се разигра на редовен полет София-Варна в събота, съобщили служители на “България ер”. Млада софиянка едва не колабира в самолета, след като силиконовият й бюст гръмнал във въздуха. Имплантантите се спраскали точно когато самолетът набрал височина и вече било късно да се върне, пише “Всеки ден”.

Започна да крещи: “Боли ме, боли ме. Разкъсвам се!” и с колежката се затичахме да видим какво става. Пътниците се изправиха и настана голяма паника”, разказва една от стюардесите на полета.
                          Хаам ,че той и Азис не трябва да се качва на самолет тогиз
                          П.П Ако му гръмне шашката с динамит дето си я имплантира, ще изтрепе рибата

Коментар

ок , ще се опитам още един път да се изразя с пример
                            Сега имаш казуса -- глобално затопляне
                            учените ти показват на практика с ''доказателства '' че не съществува просто е цикъл и то към края СИ и дори нещата вървят в обратна посока ....
                            -- от друга страна се наливат безумни пари да се борим с '' глобалното '' затопляне

Коментар

ок , ще се опитам още един път да се изразя с пример
                              Сега имаш казуса -- глобално затопляне
                              учените ти показват на практика с ''доказателства '' че не съществува просто е цикъл и то към края СИ и дори нещата вървят в обратна посока ....
                              -- от друга страна се наливат безумни пари да се борим с '' глобалното '' затопляне
                              по телевизора най много го дъвчат голямото затопляне края на юли и началото на август. а зимъска се спотайват като лалугери.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ПОЧНАТ ДА СВАЛЯТ САМОЛЕТИ
                                ================================================== =====

СИЛИКОНОВИ ЦИЦИ ГРЪМНАХА В САМОЛЕТ ЗА ВАРНА

Столичанка с 400 кубика имплантанти изгуби чисто новия си бюст

Истинска драма се разигра на редовен полет София-Варна в събота, съобщили служители на “България ер”. Млада софиянка едва не колабира в самолета, след като силиконовият й бюст гръмнал във въздуха. Имплантантите се спраскали точно когато самолетът набрал височина и вече било късно да се върне, пише “Всеки ден”.

Започна да крещи: “Боли ме, боли ме. Разкъсвам се!” и с колежката се затичахме да видим какво става. Пътниците се изправиха и настана голяма паника”, разказва една от стюардесите на полета.
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X