IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Комарджи,ако не беше дращил през няколко ника и ти щеше да си "Заслужил Артист" ....Сигурен съм ,че сумарно имаш 2 пъти повече постове от на Реда
    СПАРТЕ,
    на сиромаха постовете ли тръгна да броиш

Коментар

• На ПРАСЧО кога му изтича КАРЦЕРА
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
        Правилата не са много, а 1-2 най много три.
        Ще вмъкна едно уточнение не до 5-ти а от 5-ти насам.
        Така е, но за мен минимизирането на момента на "взел-дал" е важен независимо от размера на целите ....дали са 10-20, 40-60 или 80-150 силата трябва да бъде с нас и за всеки случай стопа ясен и поставен
        Това е неспорим факт, но не стана ясно защо гледаш какво е на големият фрейм.
        При особено последните няколко седмици дори М5 често е висок фрейм а на М1 е прекалено непълна информацията. Вярно е че не гледам и валутите, но говоря за принципа.
        След като целта са интрадневните движения, то в каква дневна корекция или формация или нещо друго са е без особено значение. На високият ми фрейм, днес липсваше вход, но на ниските фреймове има такива по за 70+тика. По тази логика трябва да пропускам това което не съвпада с високият фрейм ли ?
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
          ако греша вярвам че ще ме поправиш, но нямаш ли в предвид - градация водеща до резонанс ...чичето като всички иска каймака....все се сещам за онзи мит - войниците, кубинките, маршируването и ... моста
          усетил си духа на идеята. Ситуацията и сетъпа да "трептят с една честота".
          Като пример за горното е така наречения "Извеждаш сетъп" в нета има много изписано след 13 часа имаше такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
            Защо налагаш толкова правила ?
            И другото, след като влизаш за 10-20пипса повечето пъти, какво те интересува какво е било до 5-ти ?
            Ако влизаш за 10фигури+, ок. Тогава се гледа повече назад, но в този случаи какъв е смисъла ?
            Правилата не са много, а 1-2 най много три.
            Ще вмъкна едно уточнение не до 5-ти а от 5-ти насам.
            Така е, но за мен минимизирането на момента на "взел-дал" е важен независимо от размера на целите ....дали са 10-20, 40-60 или 80-150 силата трябва да бъде с нас и за всеки случай стопа ясен и поставен

Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
            понеже какво става на 1час е добре да се знае, но този чарт не е с приоритет при този тип сделки. Н1 съкращава огромно количество информация.
            спри се бре. Пуснах го на 1час да се види цялата ситуация, а и да си спестя някой обяснения.
            Last edited by ChichoMancho; 08.08.2011, 21:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
              ако греша вярвам че ще ме поправиш, но нямаш ли в предвид - градация водеща до резонанс ...чичето като всички иска каймака....все се сещам за онзи мит - войниците, кубинките, маршируването и ... моста
              Аз разбрах, че говори за сформиране на един голям модел съставен от няколко по-малки, които да се насъберат и цената след, като излезе от този модел вече да тренди.
              Обаче не схващам смисъла защо, понеже какво става на 1час е добре да се знае, но този чарт не е с приоритет при този тип сделки. Н1 съкращава огромно количество информация.
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                не се заяждам Аноне ,
                не мисля за новозенландеца , минало бешело .......
                казал съм си мнението си , пожелах ти успех !! дори и нямах позиция ....
                кат на приятел ти го казах .......
                всеки греши .........
                ...но този път -- '' грешката '' ти / не е още реалност-- надявам се и да не бъде / .... ми се струва че е '' контрене '' на пазара .........
                все едно дали ще излезе
                .....при мен волата на златото е 1800 от тук
                няма значение дали ще се потвърди ...
                въпроса е поемане на риска и гонената печалбата
                успех
                Говорех за Чунчо. Той нещо взе да се "упражнява" върху търговиите ми.
                Дори не си спомням какво си казал за NZD. Явно е било на място и уместно.
                Успех!

Коментар

акумулацията е в ситуацията.
                  постъпателен принцип на развитието е последователно построяване на поредица от модели при изграждането на ситуацията .......
                  The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

Аноне като човек с поглед, да те питам, как разбираш това "Заслужил инвеститор"
                    Комарджи,ако не беше дращил през няколко ника и ти щеше да си "Заслужил Артист" ....Сигурен съм ,че сумарно имаш 2 пъти повече постове от на Реда
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      +1024
                      Ти как й се зарадва, все едно лютеница ще ти прави.

Еф4е, правиш ли хубава лютеница за зимата?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Да го духат Маркс и Енгелс. Защото количествените натрупвания на боклуци на едно място водят до качествено изменение на мястото в бунище.

П.П. Те всъщност са прави, но в Диамат-а обикновено се говори за ПОЛОЖИТЕЛНИ качествени изменения.
                        +1
                        Много добро, записвам си го в списъка с мисли

Коментар

акумулацията е в ситуацията.
                          постъпателен принцип на развитието е последователно построяване на поредица от модели при изграждането на ситуацията ....... след 13 часа и нещо стана за къси преди това не бе изчерпана възможността за флагово или друг тип движение в рамките на траекторията от 5 август.
                          Защо налагаш толкова правила ?
                          И другото, след като влизаш за 10-20пипса повечето пъти, какво те интересува какво е било до 5-ти ?
                          Ако влизаш за 10фигури+, ок. Тогава се гледа повече назад, но в този случаи какъв е смисъла ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                            Море има, обаче лятото и емоцийте да си ги консервирам за зимата ли ?
                            +1024
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              Количествените натрупвания водят до ?
                              Да го духат Маркс и Енгелс. Защото количествените натрупвания на боклуци на едно място водят до качествено изменение на мястото в бунище.

П.П. Те всъщност са прави, но в Диамат-а обикновено се говори за ПОЛОЖИТЕЛНИ качествени изменения.
                              Last edited by anon6706; 08.08.2011, 20:30.

Коментар

• големи майтапи по CNBC
                                -- изкараха една брюнетка , преди малко да обяснява -- как Европа щяла да фалира преди Щатите
                                и аргуенти , кат да повярва в тва ---блондика
                                абе тези ни подкараха кат хамериканци
                                трагедия , холивут стил

Коментар

Working...
                                X