IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Не знам кой държи евро/долар, но е много силен. Нямам спомен ДАУ да е на минус 500, а евро/долар да не е била дъното от предния ден.
    Китайците трябва да са.
    Moже и да са те , може и да не са те!!!!
    Некои с много пари го държи, щото
    явно има некои прогнил ДЪНЕР !!!!
    Некои да знае за некви опции и т.н
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Мен ме нямаше неколко дни и явно тогаз
    са го пратили да лежи в КAРЦЕРА ПРАСЧО
    ================================================
    На един селянин му откраднали кравата. Отива с двамата си сина, да види как е станало това. Стената била разбита и бащата заключил:
    - Дупката е малка някой дребен ще е !
    - Щом е дребен, значи е педал ! - казал първия син.
    - Щом е педал, значи не е от наше село. Това ще е само Пешо педала, от съседното село. - заключил другия син.
    Отишли в съседното село и пребили Пешо, почти до смърт. Стиглано се до съд. Съдията пита.
    - Защо пребихте човека ?
    Бащата и синовете обяснили, каква е "логиката" според тях. Тогава съдията изкарал една кутия и им казал.
    - Я сега, като сте толкова интуитивни ми кажете, какво има вътре?
    - Щом кутията е квадратна, значи вътре има нещо кръгло. - казал бащата.
    - Щом е нещо кръгло, значи е оранжево. - казал единия син.
    - Щом е оранжево, значи е портокал. - казал другия син.
    Съдията се изправил погледнал Пешо и рекъл.
    - Ей педал, да върнеш на хората кравата !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      За черното удебеление: Голяма грешка е това пропускане, но ти си знаеш.
      За синьото: Какво означава "моменти на неопределеност" ?
      Баровете винаги са си OHLC. Правят си някаква амплитуда, която е различна, Образуват се с различна скорост.....Какво неясно има ?
      Грийди измори ме.
      аз OHLC не гледам, а гледам други неща, които допускат "моменти на неопределеност". Ситуациония (сетъп от по висок порядък) сетъп ако е неясен съм в "състояние на неопределеност" .... умори ме вече, защо ме ядеш

Коментар

• Не знам кой държи евро/долар, но е много силен. Нямам спомен ДАУ да е на минус 500, а евро/долар да не е била дъното от предния ден.
        Китайците трябва да са.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          В ОНИЯ ФОРУМ ЛИ ПИШЕ
          Требе да говоря с него, щото не ми е
          интересно без него.
          Аз въприки , че ги КОЛЯ
          без ПРАСЕТА не мога !!!!
          Защо са го баннали? Заради историята със Соколов ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
            Той вече няма да пише в този форум...
            В ОНИЯ ФОРУМ ЛИ ПИШЕ
            Требе да говоря с него, щото не ми е
            интересно без него.
            Аз въприки , че ги КОЛЯ
            без ПРАСЕТА не мога !!!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
              поведението в импулс и корекция са различни.
              един часов гледам, след големи движения, а днес ти писах защо съм я пуснал.
              Желателно е да се пропуска, ако локалното движение не съвпада със ситуацията.

Грийди да те пита.
              За тебе има ли моменти на неопределеност и как се бориш с явлението "взел-дал".

..... с въпроса фокусирам изписаното.
              За черното удебеление: Голяма грешка е това пропускане, но ти си знаеш.
              За синьото: Какво означава "моменти на неопределеност" ?
              Баровете винаги са си OHLC. Правят си някаква амплитуда, която е различна, Образуват се с различна скорост.....Какво неясно има ?
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Това през LAN-а ли ти го каза?

Коментар

• айде една в стил ATILA :
                  -бах мааму теа са луди 20 нагоре, 20 надоле
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Ех Аноне ...на теб що лютеници са ти в главата ...?слабост ли са ти, любител ли си , производител ли си какъв си ?
                    Консуматор.

Няма вече домати, чушки (понякога патладжан) и жени за хубава лютеница. Всичкото жена взе форекс да играе...... а пък зеленчукът изчезнА.

П.П. Или викаш - каквито сте ни мъжете, такава ни е лютеницата.....
                    Last edited by anon6706; 08.08.2011, 21:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                      Това е неспорим факт, но не стана ясно защо гледаш какво е на големият фрейм.
                      При особено последните няколко седмици дори М5 често е висок фрейм а на М1 е прекалено непълна информацията. Вярно е че не гледам и валутите, но говоря за принципа.
                      След като целта са интрадневните движения, то в каква дневна корекция или формация или нещо друго са е без особено значение. На високият ми фрейм, днес липсваше вход, но на ниските фреймове има такива по за 70+тика. По тази логика трябва да пропускам това което не съвпада с високият фрейм ли ?
                      поведението в импулс и корекция са различни.
                      един часов гледам, след големи движения, а днес ти писах защо съм я пуснал.
                      Желателно е да се пропуска, ако локалното движение не съвпада със ситуацията.

Грийди да те пита.
                      За тебе има ли моменти на неопределеност и как се бориш с явлението "взел-дал".

..... с въпроса фокусирам изписаното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Колко от вас фанаха късия AUD/JPY последните 24 часа? Златен трейд.
                        Абе аз от 81.47 с малко ( стоп 82.90) , ама си трая , че оня ден BOJ ме сряза и имам да избивам бая
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

На ПРАСЧО кога му изтича КАРЦЕРА
                          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Колко от вас фанаха късия AUD/JPY последните 24 часа? Златен трейд.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

На ПРАСЧО кога му изтича КАРЦЕРА
                              Всъщност е вечен - много е обиден ...поне доколкото разбрах от самия него
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Ти как й се зарадва, все едно лютеница ще ти прави.

Еф4е, правиш ли хубава лютеница за зимата?
                                Ех Аноне ...на теб що лютеници са ти в главата ...?слабост ли са ти, любител ли си , производител ли си какъв си ?
                                Last edited by ef4e; 08.08.2011, 21:22.
                                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Working...
                                X