IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• „Без значение какво казва някаква агенция, ние винаги сме били и винаги ще бъдем страна с ААА рейтинг“, заяви днес американският президент Барак Обама в опит да успокои пазарите
    хаха когато сваляха рейтинга в европа нямаше проблем сега като резнаха американския не признават агенцийте даже и си вярват 4е са номер 1 по задлъжнялост тва ми прили4а на прееби другар4е
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      еврейн еврейново око не вади да бе друг път казвам го във връзка с кредитния рейтинг на сащ
      Нееее ,те на негъра му го извадиха,,,
      Custodite sortem vestram

Коментар

• еврейн еврейново око не вади да бе друг път казвам го във връзка с кредитния рейтинг на сащ
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
          aud/usd беше по за фащане , па и май още не е късно..
          На мене и толкоз ми стига предоволно. НавечерАх се!!!
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Не знам кой държи евро/долар, но е много силен. Нямам спомен ДАУ да е на минус 500, а евро/долар да не е била дъното от предния ден.
            Китайците трябва да са.
            Според мен може и мосю Трише да е лично. Нали знаете, той има демо сметка на форекс, само дето парите са му истински. Ако не стигат, само натиска един бутон и....
            Custodite sortem vestram

Коментар

• aud/usd беше по за фащане , па и май още не е късно..

Въпреки, че аз и на еур/усд съм доволен, снощи го резнах на 1.44

Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Колко от вас фанаха късия AUD/JPY последните 24 часа? Златен трейд.
              Last edited by SStoilov; 08.08.2011, 23:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                няма ли да пуснат някое инфо в пресата да видиме по подробно кой в европа и колко щатски дълг държи че да се срине тъпото евро както си трябва
                Еврейчетата дали искат долара да поскъпва?

Коментар

• ....

няма ли да пуснат някое инфо в пресата да видиме по подробно кой в европа и колко щатски дълг държи че да се срине тъпото евро както си трябва

Коментар

• ....

предполагам 4е по късно и евро долар ще падне

Коментар

Не знам кой държи евро/долар, но е много силен. Нямам спомен ДАУ да е на минус 500, а евро/долар да не е била дъното от предния ден.
                      Китайците трябва да са.
                      купуват го през кросовете еврото

по рано днес ауд/долар беше надолу пак със сто и нещо писпса а пък евро/долар
                      грам не беше мръднал надолу

Коментар

Да го духат Маркс и Енгелс. Защото количествените натрупвания на боклуци на едно място водят до качествено изменение на мястото в бунище.

П.П. Те всъщност са прави, но в Диамат-а обикновено се говори за ПОЛОЖИТЕЛНИ качествени изменения.
                        Един твой съмишленик по темата Маркс и Енгелс, като говорил за жена си и казвал:
                        Моят боклук в къщи така каза,
                        Моят боклук в къщи еди какво си направи.
                        Един от приятелите му го слушал слушал пък се обадил:
                        Ами то човек като се поразрови из чуждия боклук все ще намери нещо дето да му потрябва и да му свърши работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                          не ме занимавай вече с елементарни
                          в момента решавам космически проблеми
                          http://www.investor.bg/forum/showthr...95#p1312831581
                          Видях
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                            Защото те гледам, че си кривнал от правата вяра, те реших да те изправя
                            Защото се изразяваш сложно за елементарни неща
                            Защото махна аватара с едната вежда
                            Защото отвръщаш на компетентни мнения
                            И защото мога
                            не ме занимавай вече с елементарни неща
                            в момента решавам космически проблеми
                            http://www.investor.bg/forum/showthr...95#p1312831581

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                              Грийди измори ме.
                              аз OHLC не гледам, а гледам други неща, които допускат "моменти на неопределеност". Ситуациония (сетъп от по висок порядък) сетъп ако е неясен съм в "състояние на неопределеност" .... умори ме вече, защо ме ядеш
                              Защото те гледам, че си кривнал от правата вяра, те реших да те изправя
                              Защото се изразяваш сложно за елементарни неща
                              Защото махна аватара с едната вежда
                              Защото отвръщаш на компетентни мнения
                              И защото мога
                              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• adi ba sega sme na...............
                                Който ме слуша фалира.

Коментар

Working...
                                X