IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от optiml Разгледай мнение
    благодариа горе влиаво имам new след тожа ми излиза несто да избера expert gustom indicator script i drugi тука ли е извиниаваи ако те питам тапи вапроси
    От ню влизаш намираш това което си свалил и го запаметяваш в това което е ,ако е експерт в експерти ако е скрипт в скрипт.. в съответната папка ...извикваш го на екран с двоен клик и после бутона комплиит ако няма грешки /ерор 0/е успешен./после трябва да го имаш вече в менюто на навигатора ти в подменю индикатори ..
    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от arnex Разгледай мнение
      Отваряш едитора - жълта икона до нова поръчка-избираш долу бутона грешки и натискаш горе вляво създай. попълваш име в излезлия прозорец, финиш и това което ти е излязло го маркираш и пействаш индикатора. Накрая натискаш горе бутона компилирам и ако не даде грешки си готов.
      благодариа горе влиаво имам new след тожа ми излиза несто да избера expert gustom indicator script i drugi тука ли е извиниаваи ако те питам тапи вапроси

Коментар

• Да обърне, колко да обърне
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Отваряш едитора - жълта икона до нова поръчка-избираш долу бутона грешки и натискаш горе вляво създай. попълваш име в излезлия прозорец, финиш и това което ти е излязло го маркираш и пействаш индикатора. Накрая натискаш горе бутона компилирам и ако не даде грешки си готов.

Коментар

• здравеите молиа за помощ как се инсталира индикатор на мт4 когато е написан а не с иконка опитвам да свалиа един оба4е е само го копирам и незнам кво да го правиа помощ

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Radio signal Разгледай мнение
                А така, браво на тебе и наздраве
                А аз съм от баламите, страшно каръшки ден днес, не само в трейдинга ами във всичко... дано поне завърши добре....
                щО бре виж къв хубав тренд и еи сега имаше хубаво сигналче бичо флагче то направо тупка нагоре СПАРТЕ като чуя за реиндж по дневна графика веднага се сещам за оня експеримент на Филипс дето го започна търговия по дневна графика Падна се баш по време на дневен реиндж маи опука няколко стопа ама не знам какво стана дорде стане да доиде тренд маи заряза експеримента
                Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  В евро/долар каръкът ме гони вече месец - заради тъпия рейндж и слабото движение тука като цяло .
                  Утре се надявам да излезе над 4540 ,че да изкарам и тука некоя стинка
                  ми що не скалпиш като си го идентифицирал рейнджа
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

.. страшно каръшки ден днес, не само в трейдинга...
                    В евро/долар каръкът ме гони вече месец - заради тъпия рейндж и слабото движение тука като цяло .
                    Утре се надявам да излезе над 4540 ,че да изкарам и тука некоя стинка
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

А аз съм от баламите, страшно каръшки ден днес, не само в трейдинга ами във всичко... дано поне завърши добре....
                      спри да бачкаш понеделник до американската сесия и ще видиш как ще подобриш успеваемостта
                      аз за жалост не изтрайвам без биичка до тва време и затова само зяпам в понеделник
                      в петък също , щото крив ден да го ....
                      и те така
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        аз лично съм го оте.ал трейдинга и си пийвам биички шот ми е по -кеф така
                        баламите да бачкат

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          там същата скука
                          само свинчо от време на време пише по нещо, та да знаем , че не е минал под ножа
                          СПОКО !!!!
                          ЩЕ МИНЕ ЩЕ МИНЕ !!!!!!!!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Отдавна не сме тук - другаде сме
                            там същата скука
                            само свинчо от време на време пише по нещо, та да знаем , че не е минал под ножа

Коментар

Къде сте,що така темата днес е замряла..?
                              аз лично съм го оте.ал трейдинга и си пийвам биички шот ми е по -кеф така
                              баламите да бачкат

Коментар

• къде се преместихте в гепиме.ком ли
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X