If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
че то на българина ако му отрежеш ръцете и ше онемее бре
остави тази работа ..... знаеш ли какво се оказва. Двамата освен, че сме една зодия и тиловаци в казармата сме били, минах и през кухнята ..... "Артелчик В АВИАЦИАТА".... Умрях от смях
много мразим някой с ръце да обяснява ... затормози ме, но те разбрах. Принципа на техниката ми не предвижда такава черта. Лично на мен не ми върши работа в трасирането на движението .... съжалявам, но няма да я пусна.
че то на българина ако му отрежеш ръцете и ше онемее бре
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Пусни сега същата линийка на 4ч от 1.4535 през 1.4431 и 1.44
много мразим някой с ръце да обяснява ... затормози ме, но те разбрах. Принципа на техниката ми не предвижда такава черта. Лично на мен не ми върши работа в трасирането на движението .... съжалявам, но няма да я пусна.
благодариа горе влиаво имам new след тожа ми излиза несто да избера expert gustom indicator script i drugi тука ли е извиниаваи ако те питам тапи вапроси
Избираш второто - потребителски индикатор и next, после излиза още един прозорец и пишеш име - next, още един прозорец - пита дали да е под графиката - ти си знаеш и финиш. После маркираш всичко написано там и пействаш това което имаш, компилираш и ако няма грешки под чертата си готов
Коментар