IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
    Абе 4un4o,абе гъбке,знаеш ли кога е било разрешено къпането на охраняем плаж при 4 бала вълнение?Точно никога. И знаеш ли кога по живково време и малко след това е имало жълт флаг?Точно никога А спасителите вдигат флага по нареждане ,а не по собствено усмотрение. И вълните не са единственият фактор за определяне на степента на опастност.може и при един бал да ти вдигнат червен флаг.

Айде със здраве,че оспамихме темата.
    Отговори ми на един въпрос. В страната от превишена скорост умират около 900 души годишно. Това значи ли ,че трябва да се произвеждат автомобили които да развиват максимална скорост от 20 км /ч за да се намалят смъртните случаи. В момента това свирене и тероризиране на курортистите ще изгони голяма част от тях. Бъди сигурен. Аз съм един от възмутените. Има още много като мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Вече не обичам - след като еврото се уригна под 4465 ....
      Голдманите не те ли предупредиха
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        ти явно не обичаш да ходиш на море
        Вече не обичам - след като еврото се уригна под 4465 ....
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          ти не помниш , но ми наливаш акъл . а аз ти казвам и повтарям ,че съм бил такъв и то не един сезон и ГИ ЗНАМ нещата ... второ флага се определя от когото трябва ,а не от спасителя на поста и не е само колко бала е вълнението за да бъде сменен.... за мъртво вълнение чувал ли си , за посока и сила на вятъра чувал ли си ....
          та е хубаво когато ти се говори малко и да слушаш ..не си единствения отворко на този свят ... и четири степенната система си я ......
          А спасителите "тогава" вадехме хората от морето според флага , но ти или си бил при мързеливи спасители или както чета от постовете ти си бил доста нахален .....
          За да твърдя нещо съм го проверил лично. Нямаше мъртво вълнение до шамандурите включително. Единствената опастност бяха вълните и то най вече за малките деца. Един бал вълна не може да събори и удави зрял човек когато е влезнал на дълбочина до коленете. А има и нещо друго, че всеки си знае възможностите и сам си пази живота. Никой няма да се юрне да се дави. Ти сам каза ,че флага се определя от някой канцеларски плъх а не от спасителите на място.
          Прочети сайта който ти изпратих, а не се прави на луд за пенсия. Там хората ясно са написали ,че наредбата в момента е недоносче и че трябва да се преработи.

Коментар

• Абе 4un4o,абе гъбке,знаеш ли кога е било разрешено къпането на охраняем плаж при 4 бала вълнение?Точно никога. И знаеш ли кога по живково време и малко след това е имало жълт флаг?Точно никога А спасителите вдигат флага по нареждане ,а не по собствено усмотрение. И вълните не са единственият фактор за определяне на степента на опастност.може и при един бал да ти вдигнат червен флаг.

Айде със здраве,че оспамихме темата.

Коментар

• Пазара започва "C" или "3" , а те мокри и солени сънища сънуват?

Коментар

Кентавъре ти с твоите батаци Шкорпиловци и Камчия, ме прайш да умиргам ....Кво ми ги превъзнасяш тия лайнарници пълни с комари ,кърлежи и влечуги
                ти явно не обичаш да ходиш на море
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Кентавъре ти с твоите батаци Шкорпиловци и Камчия, ме прайш да умиргам ....Кво ми ги превъзнасяш тия лайнарници пълни с комари ,кърлежи и влечуги

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    Грешиш! Брат ми купи вила на брега на Бяло море и мога да ходя там когато си поискам, но там водата е адски солена и плажа с много едър пясък. От нашето Черноморие по хубаво няма наблизо. Нито в Турция Нито в Гърция. Нямам предвид обслужването и условията в хотелите а условията за плаж и плуване.
                    В голяма грешка си ама айде.
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Нали преди малко ти постнах сайта. да не мислиш ,че помня такива маловажни неща. Помня ,че спасителите не вадиха хората от морето като сега при най малките вълни а просто не им разрешаваха да се отдалечават много от брега. Аз през младежките си години съм виждал 4 пъти да спасяват удавник даже единия път се включих във жива верига ,че въжето не стигаше, а през последните 15-20 години не съм видял един спасител да се мръдне от шезлонга си. По лесно им е никой да не влиза във водата. и те да лющят моабет с младите гаджета.
                      ти не помниш , но ми наливаш акъл . а аз ти казвам и повтарям ,че съм бил такъв и то не един сезон и ГИ ЗНАМ нещата ... второ флага се определя от когото трябва ,а не от спасителя на поста и не е само колко бала е вълнението за да бъде сменен.... за мъртво вълнение чувал ли си , за посока и сила на вятъра чувал ли си ....
                      та е хубаво когато ти се говори малко и да слушаш ..не си единствения отворко на този свят ... и четири степенната система си я ......
                      А спасителите "тогава" вадехме хората от морето според флага , но ти или си бил при мързеливи спасители или както чета от постовете ти си бил доста нахален .....
                      Last edited by йосиф; 30.08.2011, 13:09.

Коментар

Грешиш! Брат ми купи вила на брега на бяло море и мога да ходя там когато си поискам, но там водата е адски солена и плажа с много едър пясък. От нашето Черноморие по хубаво няма наблизо. Нито в Турция Нито в Гърция. Нямам предвид обслужването и условията в хотелите а условията за плаж и плуване.
                        +2048
                        tnm

Коментар

Черно море , драги ми Чунчо е отдавна мъртво море ....Дори медузи вече няма .На Черно море / ич не е добре - там ходят само будалите ....Аз кат има малко стинки предпочитам да ида до Грецията или до Търки - хем по- евтино , хем по -чисто и спокойно ....Ей се'а моя приятелка отива в Алабак ( било на север от Анталия май,..... даже на карта не съм търсил - пиша по памет ...) за 400 лефа верно с група , но за седмица .

ПС: Само виж кои реки се вливат в Черното море и пак ми кажи ,че "морето е една жива система и има милярди организми и растения които се хранят с мръсотията и го пречистват " ....Добре че, няма големи въздушни маси дето да духат към нас миризмите от вливащите се Дунав,Днепър и Днестър за да се осмърдим от евро-азийските кенефи ,че да се почувстваме глобалисти ...
                          Грешиш! Брат ми купи вила на брега на Бяло море и мога да ходя там когато си поискам, но там водата е адски солена и плажа с много едър пясък. От нашето Черноморие по хубаво няма наблизо. Нито в Турция Нито в Гърция. Нямам предвид обслужването и условията в хотелите а условията за плаж и плуване.

Коментар

Черно море , драги ми Чунчо е отдавна мъртво море ....Дори медузи вече няма .На Черно море / ич не е добре - там ходят само будалите ....Аз кат има малко стинки предпочитам да ида до Грецията или до Търки - хем по- евтино , хем по -чисто и спокойно ....Ей се'а моя приятелка отива в Алабак ( било на север от Анталия май,..... даже на карта не съм търсил - пиша по памет ...) за 400 лефа верно с група , но за седмица .

ПС: Само виж кои реки се вливат в Черното море и пак ми кажи ,че "морето е една жива система и има милярди организми и растения които се хранят с мръсотията и го пречистват " ....Добре че, няма големи въздушни маси дето да духат към нас миризмите от вливащите се Дунав,Днепър и Днестър за да се осмърдим от евро-азийските кенефи ,че да се почувстваме глобалисти ...
                            чунчо е прав. не го слушай вожда. той плюе морето щото е рижаф
                            tnm

Коментар

.. Грешиш за мръсотията защото морето е една жива система и има милярди организми и растения които се хранят с мръсотията и го пречистват.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                                Чунчо системата за сигнализация БЕШЕ бял флаг - спокойно море ; червен флаг - забранено къпането с надуваеми предмети и черен флаг - ЗАБРАНЕНО КЪПАНЕТО...... но за селските бекове като тебе обикновено това означаваше бегом в морето ... та затова ти говоря за шамаренето отворко...А ти продължавай да ми наливаш акъл колко съм или не съм разбирал от тази дейност....
                                а сега не знам защото отдавна прекратих тази дейност ...ако те интересува друга информация относно водно спасяване може да попиташ , ако е учтиво зададен въпроса мога и да ти отговоря...но както виждам предпочиташ да се държиь като тъпанар така че спирам да комуникирам с тебе....
                                и запомни:
                                бял флаг
                                червен флаг
                                черен флаг ..... другото което си написал си го гледал в някоя анимация.....
                                Нали преди малко ти постнах сайта. да не мислиш ,че помня такива маловажни неща. Помня ,че спасителите не вадиха хората от морето като сега при най малките вълни а просто не им разрешаваха да се отдалечават много от брега. Аз през младежките си години съм виждал 4 пъти да спасяват удавник даже единия път се включих във жива верига ,че въжето не стигаше, а през последните 15-20 години не съм видял един спасител да се мръдне от шезлонга си. По лесно им е никой да не влиза във водата. и те да лющят моабет с младите гаджета.

Коментар

Working...
                                X