Първоначално изпратено от BAD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВече не обичам- след като еврото се уригна под 4465
....
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениети явно не обичаш да ходиш на море- след като еврото се уригна под 4465
....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениети не помниш , но ми наливаш акъл . а аз ти казвам и повтарям ,че съм бил такъв и то не един сезон и ГИ ЗНАМ нещата ... второ флага се определя от когото трябва ,а не от спасителя на поста и не е само колко бала е вълнението за да бъде сменен.... за мъртво вълнение чувал ли си , за посока и сила на вятъра чувал ли си ....
та е хубаво когато ти се говори малко и да слушаш ..не си единствения отворко на този свят ... и четири степенната система си я ......
А спасителите "тогава" вадехме хората от морето според флага , но ти или си бил при мързеливи спасители или както чета от постовете ти си бил доста нахален .....
Прочети сайта който ти изпратих, а не се прави на луд за пенсия. Там хората ясно са написали ,че наредбата в момента е недоносче и че трябва да се преработи.
Коментар
-
Абе 4un4o,абе гъбке,знаеш ли кога е било разрешено къпането на охраняем плаж при 4 бала вълнение?Точно никога.И знаеш ли кога по живково време и малко след това е имало жълт флаг?Точно никога
А спасителите вдигат флага по нареждане ,а не по собствено усмотрение.
И вълните не са единственият фактор за определяне на степента на опастност.може и при един бал да ти вдигнат червен флаг.
Айде със здраве,че оспамихме темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКентавъре ти с твоите батаци Шкорпиловци и Камчия, ме прайш да умиргам....Кво ми ги превъзнасяш тия лайнарници пълни с комари ,кърлежи и влечуги
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеГрешиш! Брат ми купи вила на брега на Бяло море и мога да ходя там когато си поискам, но там водата е адски солена и плажа с много едър пясък. От нашето Черноморие по хубаво няма наблизо. Нито в Турция Нито в Гърция. Нямам предвид обслужването и условията в хотелите а условията за плаж и плуване.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНали преди малко ти постнах сайта. да не мислиш ,че помня такива маловажни неща. Помня ,че спасителите не вадиха хората от морето като сега при най малките вълни а просто не им разрешаваха да се отдалечават много от брега. Аз през младежките си години съм виждал 4 пъти да спасяват удавник даже единия път се включих във жива верига ,че въжето не стигаше, а през последните 15-20 години не съм видял един спасител да се мръдне от шезлонга си. По лесно им е никой да не влиза във водата. и те да лющят моабет с младите гаджета.
та е хубаво когато ти се говори малко и да слушаш ..не си единствения отворко на този свят ... и четири степенната система си я ......
А спасителите "тогава" вадехме хората от морето според флага , но ти или си бил при мързеливи спасители или както чета от постовете ти си бил доста нахален .....Last edited by йосиф; 30.08.2011, 13:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеГрешиш! Брат ми купи вила на брега на бяло море и мога да ходя там когато си поискам, но там водата е адски солена и плажа с много едър пясък. От нашето Черноморие по хубаво няма наблизо. Нито в Турция Нито в Гърция. Нямам предвид обслужването и условията в хотелите а условията за плаж и плуване.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЧерно море , драги ми Чунчо е отдавна мъртво море....Дори медузи вече няма
.На Черно море / ич не е добре
- там ходят само будалите ....Аз кат има малко стинки предпочитам да ида до Грецията или до Търки - хем по- евтино , хем по -чисто и спокойно ....Ей се'а моя приятелка отива в Алабак ( било на север от Анталия май,..... даже на карта не съм търсил - пиша по памет ...) за 400 лефа верно с група , но за седмица .
ПС: Само виж кои реки се вливат в Черното море и пак ми кажи ,че "морето е една жива система и има милярди организми и растения които се хранят с мръсотията и го пречистват "....Добре че, няма големи въздушни маси дето да духат към нас миризмите от вливащите се Дунав,Днепър и Днестър за да се осмърдим от евро-азийските кенефи ,че да се почувстваме глобалисти
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЧерно море , драги ми Чунчо е отдавна мъртво море....Дори медузи вече няма
- там ходят само будалите ....Аз кат има малко стинки предпочитам да ида до Грецията или до Търки - хем по- евтино , хем по -чисто и спокойно ....Ей се'а моя приятелка отива в Алабак ( било на север от Анталия май,..... даже на карта не съм търсил - пиша по памет ...) за 400 лефа верно с група , но за седмица .
ПС: Само виж кои реки се вливат в Черното море и пак ми кажи ,че "морето е една жива система и има милярди организми и растения които се хранят с мръсотията и го пречистват "....Добре че, няма големи въздушни маси дето да духат към нас миризмите от вливащите се Дунав,Днепър и Днестър за да се осмърдим от евро-азийските кенефи ,че да се почувстваме глобалисти
...
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение.. Грешиш за мръсотията защото морето е една жива система и има милярди организми и растения които се хранят с мръсотията и го пречистват.....Дори медузи вече няма
...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеЧунчо системата за сигнализация БЕШЕ бял флаг - спокойно море ; червен флаг - забранено къпането с надуваеми предмети и черен флаг - ЗАБРАНЕНО КЪПАНЕТО...... но за селските бекове като тебе обикновено това означаваше бегом в морето ... та затова ти говоря за шамаренето отворко...А ти продължавай да ми наливаш акъл колко съм или не съм разбирал от тази дейност....
а сега не знам защото отдавна прекратих тази дейност ...ако те интересува друга информация относно водно спасяване може да попиташ , ако е учтиво зададен въпроса мога и да ти отговоря...но както виждам предпочиташ да се държиь като тъпанар така че спирам да комуникирам с тебе....
и запомни:
бял флаг
червен флаг
черен флаг ..... другото което си написал си го гледал в някоя анимация.....
Коментар
Коментар