Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеSPY /spider / - ETF of S&P
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМАМУНе на кво викаш "Паяци"Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТъргувай си гиАз съм зает с продажби на Паяци и QQQ. Ама нещо вчера цял ден ми се опъват. Сега да видим ще захлебвам ли или ще ставам инвеститор
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТъргувай си гиАз съм зает с продажби на Паяци и QQQ. Ама нещо вчера цял ден ми се опъват. Сега да видим ще захлебвам ли или ще ставам инвеститор
Аз и затова търся слаби единични компании за шорт-трейд на къси. Като цяло пазарите ще разчитат на нови помощи от ФЕД, поне до следващото заседание. Виж как анализаторите от петък обработват публиката.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМАМУН може би 2В правиАз съм зает с продажби на Паяци и QQQ. Ама нещо вчера цял ден ми се опъват. Сега да видим ще захлебвам ли или ще ставам инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХубаво!. Дет се вика, биците напраиха кинти, меците също, прасетата не щат да се връщат и това е
Питай Чунчо с повечето написани нули.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз съм от скоро в този форум и не искам да ви се бъркам в убавите приказки ама за удължаване плачи май--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВече съм я забравил.... В петък позатворих доста позиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЕдна патка от много мислене взела ,че се споминала. Затуй мразим да мислим. То затова хората са измислили мартингеил и ПА. Да не говорим за хеджиране защото ти не я разбираш тази материя
П.П. Моля, модераторът да отбележи, че в случая няма обиди от моя страна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобър да е денят ти Аноне!Кво напрай с късарките в Банката на Хамерика?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЩом само с четене правиш по +150 пипа на ден, представям си колко ще правиш, ако започнеш и да мислиш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЩом само с четене правиш по +150 пипа на ден, представям си колко ще правиш, ако започнеш и да мислиш.....Кво напрай с късарките в Банката на Хамерика?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЧетох някъде днес ,че Джапанките били готови за интервенция!
Коментар
Коментар