IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Мани, те толкова много ЕТФ-и са се навъдили върху С&П че Паячките вече май са демоде
    не ги следя последно време .
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      SPY /spider / - ETF of S&P
      Мани, те толкова много ЕТФ-и са се навъдили върху С&П че Паячките вече май са демоде

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        МАМУНе на кво викаш "Паяци"
        SPY /spider / - ETF of S&P
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

SPY

Коментар

Търгувай си ги Аз съм зает с продажби на Паяци и QQQ. Ама нещо вчера цял ден ми се опъват. Сега да видим ще захлебвам ли или ще ставам инвеститор
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Търгувай си ги Аз съм зает с продажби на Паяци и QQQ. Ама нещо вчера цял ден ми се опъват. Сега да видим ще захлебвам ли или ще ставам инвеститор
              Няма много причини за къси индекси до следващото заседание на ФЕД.
              Аз и затова търся слаби единични компании за шорт-трейд на къси. Като цяло пазарите ще разчитат на нови помощи от ФЕД, поне до следващото заседание. Виж как анализаторите от петък обработват публиката.....

Коментар

МАМУН може би 2В прави

Коментар

Хубаво!. Дет се вика, биците напраиха кинти, меците също, прасетата не щат да се връщат и това е
                  Не е точно така. Виж търгуваните обеми след решението на Бъффет. Горе-долу парите се разпределиха така - 70% за мечките и 30% за биковете. Курсът на пръв поглед е същия, но парите са преминали от едни в други сметки.

Питай Чунчо с повечето написани нули.

Коментар

Аз съм от скоро в този форум и не искам да ви се бъркам в убавите приказки ама за удължаване плачи май
                    МАМУН може би 2В прави
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Вече съм я забравил.... В петък позатворих доста позиции.
                      Хубаво!. Дет се вика, биците напраиха кинти, меците също, прасетата не щат да се връщат и това е

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Една патка от много мислене взела ,че се споминала. Затуй мразим да мислим. То затова хората са измислили мартингеил и ПА. Да не говорим за хеджиране защото ти не я разбираш тази материя
                        Ти го казваш.....

П.П. Моля, модераторът да отбележи, че в случая няма обиди от моя страна.

Коментар

Добър да е денят ти Аноне! Кво напрай с късарките в Банката на Хамерика?
                          Вече съм я забравил.... В петък позатворих доста позиции.

Коментар

Щом само с четене правиш по +150 пипа на ден, представям си колко ще правиш, ако започнеш и да мислиш.....
                            Една патка от много мислене взела ,че се споминала. Затуй мразим да мислим. То затова хората са измислили мартингеил и ПА. Да не говорим за хеджиране защото ти не я разбираш тази материя

Коментар

Щом само с четене правиш по +150 пипа на ден, представям си колко ще правиш, ако започнеш и да мислиш.....
                              Добър да е денят ти Аноне! Кво напрай с късарките в Банката на Хамерика?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Четох някъде днес ,че Джапанките били готови за интервенция!

Коментар

Working...
                                X