IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение

Борбата сега е SNB да попречат на спекулантите да се ебават със Швейцария, защото няма никаква икономическа логика франка да е толкова скъп.
    Чакай сега - нали точно спекулантите са си набутали милиардите в техните банки?! Докато сметките бяха в евро и долари - Швейцария нямаше проблем с това. "Изведнъж" лошите спекуланти започнаха до обръщат същите тези пари в Швейцария в швейцарски франкове и SNB им се разсърди.
    Ами да си уточни какво иска Швейцария, за да знаят какво да правят спекулантите.

П.П. Предлагам лесно решение на SNB - свалят изцяло банковата тайна и евро/франк ще отиде на 1.70 без никаква интервенция.
    Last edited by anon6706; 10.09.2011, 14:22.

Коментар

... защото няма никаква икономическа логика франка да е толкова скъп.
      Стоилов , така ще си пишем до де е .......македонско
      Би ли пуснал аргументи в полза на горното си твърдение ...или
      --Защо еврото и долара имат по-добър фундамент от франка ?
      - Защо франка е надценен по '' икономически '' и фундаментални причини срещу горните валути и останалите , щото се вдигна на всякъде ?

Коментар

Еврото има още на къде да пада , пък и не виждам проблеми дори при паритет с долара. Не е като да не се е случвало , и не е като да не е бил слаб франка по същото време.

Борбата сега е SNB да попречат на спекулантите да се ебават със Швейцария, защото няма никаква икономическа логика франка да е толкова скъп.
        Ми то никой не вижда проблем с паритета на eur/usd , защо да не се случи ...
        Проблема е в фундамента на франка с 1,400 usd/chf при паритет на eur/usd и 10% злато в швейка при 1.2 обвързан с еврото !!
        извинявай , ама от кога Фундамента стана нещо с което се занимават само СПЕКУЛАНТИ
        аха забравих , той франка е надценен и тва удвояване на американските долари в обращение от 2000 г . до 2010 / сега са дори и повече / --- няма никакво значение и швейка е надценен и пазарите са тъпи и прочея и прочея --- трябва им контрол и спекулантите са виновни
        п.с. Само да продължи мелето на индексите и еврото и гледай ама голям цирк с SNB като се почне от смяна на управата им

Коментар

• Добре де, А каква е точно кризата е европа, че нещо не мога да схвана ?

Това, че може би една малка държава ще фалира , как ще се отрази на икономиката на Германия/Франция ?

Според мен - положително . То все едно да кажем, че когато навремето фалира БГ , щатите го закъсаха, щот дълга ни беше в долари.

Еврото има още на къде да пада , пък и не виждам проблеми дори при паритет с долара. Не е като да не се е случвало , и не е като да не е бил слаб франка по същото време.

п.с Според мен требеше да оставят гърция да си фалира както си трябва (за урок) . И още не е късно за това.

Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
          не мисля че '' опазването '' на 1.2 зависи от швейцарците --- зависи повече от какво предстои да се случи или ако гъмне Гърция и повлече други по спиралата надоле Швейцария ще си отвори може би най-големия проблем в историята си и това дето правят е мноо , ма мноо глупаво и рисковано
          От друга страна ,прегледай конференцията на ЕЦБ от четвъртък -- Трише отговори поне 5 пъти на въпроса за франка -- нямат нищо общо с '' 1,2 '' и дори са настоени негативно / поне така пролича от тона на отговорите /
          По СНБС в петък няколко хора подхвълиха че '' може би '' Швейцария изкупува Германски и Френски дълг с тва евро -дето и остава !!
          А ся замисли се и кажи :
          – Дали изкупуването на Германски и Френски дълг не налива масло в огъня на Евро кризата ?
          - Дали ЕЦБ ще толерира подобен акт от страна на Швейцария ?
          времето ще покаже

Коментар

• Франсетата ще падат ли още,че ми се влиза с дълги вече на cac40
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              По цена Следящи стопове тънкаж. Нямам идея как може да стане удебеленото, но и да може - не на моя бъкет Няма начин да не може. Трябва да го търсиш. За мен също представлява интерес. Винаги съм кликал ръчно да съм част от играта
              Но ми е интересно на истински брокер дъл може да се направи покупка или продажба в определен час при изпълнение на определени условия. Най-голям интерес представлява за мен отварянето и 15 мин преди края на сесията
              .
              Ти знаеш ли ,че целия агентурен апарат рови по тоя казус от месеци и засега не се справя ....Даже имам онлайн-оферти за рещаване срещу заплащане без да съм наясно от крайния резултат(дали ще е положителен )..Защото тук трябва екипност => търговеца да обясни на програмист точно какво иска ... А не контакт с телепортация (или по телепатия ) ...

Ако имаш някво предложение (или бегъл вариант като предложение - даже и най-налудничавото), драскай ми на ЛС .... ...Засега съм в тупик ....Иначе по-другите проблеми - нямам проблеми
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Как ти ги затвори ? По цена или по време предварително зададено от теб ( да кажем 22:58 БГ време ) ?!

Туй удебеленото ако е , ми драсни едно ЛС - моля - да ми обясниш кое е бъкета и как става ...
                По цена Следящи стопове тънкаж. Нямам идея как може да стане удебеленото, но и да може - не на моя бъкет Няма начин да не може. Трябва да го търсиш. За мен също представлява интерес. Винаги съм кликал ръчно да съм част от играта
                Но ми е интересно на истински брокер дъл може да се направи покупка или продажба в определен час при изпълнение на определени условия. Най-голям интерес представлява за мен отварянето и 15 мин преди края на сесията.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  ... Гледам бъкето ми е затворил всичкото късарки у всичкото индекс....
                  Как ти ги затвори ? По цена или по време предварително зададено от теб ( да кажем 22:58 БГ време ) ?!

Туй удебеленото ако е , ми драсни едно ЛС - моля - да ми обясниш кое е бъкета и как става ...
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Добрутро Ви! От коги не съм спал до 1200)) Гледам бъкето ми е затворил всичкото късарки у всичкото индекс. Дано няма нищо утре, да мога да вляза пак от по добри нива. Ама много франци съм разпродал беееее, Къде е било швейцарското БНБ. Да не лапна дръвцето че акаунтчето вече за теглене беше станало)))

Коментар

• Добро утро Станах и се строих на пътеката Да позяпаме малко големите графики миналата събота писах за един сетъп на седмичнапри EUR/USD и целта която дадох излезе маи беше 1,39 ,даже и повече е дало Сега сме на една трендлиния от 05.22и 07.10 по седмична има вероятност да се тества дънот от 1,40 а добрият случаи и 1,42 както се вижда от седмична графика цената се е в канал подобен на бичи флаг и вероятноста да обърне нагоре остава ,само дето няма индикации за това все още На седмична при долар франк преди няколко седмици чукът които се образувал даде 0.85 и сега трябва да се зяпа какво ще се образува на големите графики Успех на тия които търгуват дългосрочно
                      Pip master

Коментар

Може да се разгледа и от друга позиция.

Пазенето на 1.20 е стоп-а на SNB . Опази ли го , загубата няма да се увеличи.

Аз съм убеден, че тоя път швейцарците са напълно сериозни и ще "напечатат" колкото е "търсенето"

Не мисля, че досегашните загуби от курсови разлики са нещо страшно за национална банка , рано или късно курса ще се върне.

Не знам защо доста хора се съмняват в SNB, колкото и да е голям пазара и да са луди спекулантите , със печатницата не могат да се борят. А и вероятно цялата галимация е координирана с ЕЦБ , щот и еврото беше скъпичко напоследък.
                        .
                        не мисля че '' опазването '' на 1.2 зависи от швейцарците --- зависи повече от какво предстои да се случи или ако гъмне Гърция и повлече други по спиралата надоле Швейцария ще си отвори може би най-големия проблем в историята си и това дето правят е мноо , ма мноо глупаво и рисковано
                        От друга страна ,прегледай конференцията на ЕЦБ от четвъртък -- Трише отговори поне 5 пъти на въпроса за франка -- нямат нищо общо с '' 1,2 '' и дори са настоени негативно / поне така пролича от тона на отговорите /
                        По СНБС в петък няколко хора подхвълиха че '' може би '' Швейцария изкупува Германски и Френски дълг с тва евро -дето и остава !!
                        А ся замисли се и кажи :
                        – Дали изкупуването на Германски и Френски дълг не налива масло в огъня на Евро кризата ?
                        - Дали ЕЦБ ще толерира подобен акт от страна на Швейцария ?
                        времето ще покаже

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          сички са маскари
                          Жиуотно дето си ИЗРОД,
                          ти си най-голямата МАСКАРА !!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            СТАВАЙ И СЕ СТРОВАЙ НА БАЛТАМАТУМА !!!!

Другото си го знаете маскари с маскари !!!
                            сички са маскари
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• СТАВАЙ И СЕ СТРОВАЙ НА БАЛТАМАТУМА !!!!

Другото си го знаете маскари с маскари !!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение

П.П>Днеска направи малко повече от 300 пипа,
                                а колко е между другото рекорда
                                Рекорда е на 18.03.2009 Реде цели 548 пипона за един ден
                                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Working...
                                X