IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дюбрю ютрю Нищо не е станало нощеска .Махам лимитите бай и минавам на ръчен режим >>>ако отворя дълги ще свиркам .Пипсов ден ви желая
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Понеже смятам да си лягам >>> а курсо продължава да пада >>> а системката ще даде сигнал за дълги ако падне до 1,3595 и до 1,3474 >>>съм сложил лимит бай общо за 6 броя .Ето как изглеждат . Леко дежурство на другите
      http://prikachi.com/images/421/3836421K.png
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Сега чакам да гръмне следващата партида с лимит 1.3650
        Разбира се качи ли на 1.38 взимам пак
        Лека вечер на нощната смяна

Коментар

• 0.21 лота , при малко над фигура идва малко над 140 еврака , та сега чакам , даже и да не го гръмне ще затварям ръчно, само да ми даде котировка
          Това са първите позиции за лимит 1.3700
          Успех на всички през новата седмица

Коментар

• Не знам, аз нямам нищо)

Коментар

• Има , има къси , ама само още 30 минути да си поседят така котировките за да ми гръмне първият лимит

Коментар

• Ко стаа, що няма никой? Сички ли сте дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                  Мамун цял ден таз песен ми е в главата и се сетих че сигурно обичаш банани .Поздрав за теб
                  http://www.youtube.com/watch?v=Euc9MMRtuSg
                  Обичам банани, ама днес никой нищо не ми сготви и цял ден ръбам сини сливЕ. Посрах се

Коментар

• Мамун цял ден таз песен ми е в главата и се сетих че сигурно обичаш банани .Поздрав за теб
                    http://www.youtube.com/watch?v=Euc9MMRtuSg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      хихих, голям гап, голямо гонене по темите
                      Обърках се >>>>взех да чета вицове и се облещих на ГАПА

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                        1,3699 100-на пипса ГАП
                        хихих, голям гап, голямо гонене по темите

Коментар

• 1,3699 100-на пипса ГАП

Коментар

• Тук всеки има и талант, и възпитание на Гьоте. За всеки тук е оправдан един античен израз - "готин".

-- Щурците.
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Хахах или Президентът вечеря вицепрезидентски мъдури по стара българска рецепта
                              0.0 От каде ги знаете тия бисери бе.

Коментар

• Хахах или Президентът вечеря вицепрезидентски мъдури по стара българска рецепта

Коментар

Working...
                                X